shirgan

New member
לא מסכימה עם ההגדרות שלך

אבל מה שאני יכולה לעשות...

Lord Buksht

New member
כתבתי את ההודעה על החסימה כדי לפתוח

דיון. אני מעוניין לשמוע את דעתך ואת דעתם של כל גולשי הפורום, אז כן יש לך מה לעשות... לכן גם שלחתי לך מסר המבהיר את דעתי בנידון.

shirgan

New member
כמו שאמרתי עם ימניים אתה פתאום

מצליח להיות דמוקרט למופת פתאום הציניות המכוערת שעומדות מאחורי תיאוריות הקונספירציה הן בעיניך רק "הבעת דעה" הדברים המכוערים והלעגניים שאומרים כאן על השמאל זה רק הבעת דעה. אבל דיבור חריף כנגד ימניים לעומת זאת, איכשהו נכנס לקטגוריה של הסתה. כי מהימין אנחנו לא מצפים לשום דבר - הם כאלה מה לעשות. לעומת זאת משמאלנים אנחנו מצפים ליותר...נכון?

Lord Buksht

New member
לא נכון...

אני מצפה מימנים ומשמאלנים לנהל דיון שלא כולל מילות הסתה, דיון שאין בלקסיקון שלו את המילים : נאצי, פשיסט, אידיוט, מטומטם וכ'ו... מותר להעלות תאוריות, הזויות ככל שיהיו, הן תאוריות. אם יש איזושהי תאוריה שאומרת שרצח רבין לא בוצע בידי יגאל עמיר, אני חושב שיש להקשיב לה ולסתור אותה על ידי הצגת העובדות, כפי שעשו לא פעם. אפילו יגאל עמיר עשה זאת, הוא הודה שרצח את רבין, ושחזר את הרצח, הוא נראה בסרט הוידאו יורה ברבין. על כל רצח ששמעתי עליו אי פעם, יש לפחות תאורית קונספירציה אחת, על רצח רבין אני מכיר 5. כרגע על פי חוקי מדינת ישראל יגאל עמיר הוא רוצחו של יצחק רבין, ועם זה אי אפשר להתווכח.

אבן 11

New member
בקיצור לורד-אותך אפשר לסווג

כשמאלני מתון ואמיתי יישר כח.

איזה יופי

הלורד הנכבד מחייך כלפי הכהניסט. אין לו בעיה עם הימין הפאשיסטי. יש לו בעיה רק עם אנשי המפלגה שלו, שאומרים דברים כמו שהם. איזו בדיחה.

adato

New member
לורד כל הכבוד אבל

אני בטוח שאתה יודע שזאת רק הקצה של המזלג יש פה עוד מספר לא מבוטל של "תומכי עבודה" שתומכים ברצח גנדי וביהודים נוספים ומקללים בלי סוף ובקללות אנטישמיות (קיבלת מסר בפרטי על זה) כמו כן ליוסף בן דוד שוורץ יש עוד מספר כינויים פה כמו יוסף בן לאה או יוסף בן דוד ויוסף שוורץ וכד' אז רצוי לטפל גם בזה

shirgan

New member
בכל זאת נותרת עם אות הקלון

שאבן 11 מגבה אותך במאה אחוז.. אם זה היה קורה לי הייתי מוטרדת קצת

Lord Buksht

New member
אנילא מוטרד משביעות רצונם של גולשים

אני מוטרד מאי שביעות רצון, והמטרה שלי היא שהפורום יהיה מקום שנעים לכתוב בו, גם לימינים וגם לשמאלנים. אני לא חושב שתמיכתו של אבן היא אות קלון , להפך, אני שמח לקרוא את תמיכתו של אבן 11, או של כל גולש אחר.

shirgan

New member
אני לא שבעת רצון

אבל השבעת רצונם של ימניים כאן אולי נותנת לך תחושה שאתה דמוקרט לעומת זאת אם מישהי כמוני לא שבעת רצון, אתה תגיד "אין מה לעשות, לא יכול לרצות את כולם".

Lord Buksht

New member
כתבתי בפורום ובמסרים

מי שיש לו תלונות ובקשות מוזמן לפנות אליי. בינתיים לא היתה לך שום תלונה, בקשה או הצעה, אלא רק הוצאת קיטור (שגם זה דבר מקובל בפורום), אם זה מה שעושה לך טוב, אז שיבושם לך .

מוזר

לרוב האנשים, אם כהניסט תומך בהם, זה מטריד אותם מאוד. כנראה שהלורד הנכבד לא נמנה על האנשים שהכהניזם דוחה אותם.

אם מישהו פאשיסט אסור לאמר זאת?

האם כהנא לא היה פאשיסט? התנועה שלו לא פאשיסטית? האם ברוך מרזל, ממשיך דרכו, הוא לא פאשיסט? ההיגיון הבריא אומר שגם תומכיהם של אלו יהיו פאשיסטים. אדם כמו אבן 11, תומך נלהב של חזית יהודית לאומית, הוא אם כן פאשיסט.

Lord Buksht

New member
המדינה נותנת במה

לאנשי חזית יהודית לאומית, הם מקבלים תקציב, אפשר לבחור בהם, וחכמים ומלומדים, בקיעים בחוקי המדינה יותר ממני וממך אישרו את התמודדותם לכנסת, לפיכך יש להם מקום בדיונים המתנהלים כאן. המקום הזה הוא במת דיון, לא ישיבת מרכז העבודה .

חכמים ומלומדים, או בעלי אינטרסים?

העובדה היא שהחזית היא גזענית לחלוטין ואנשיה לא עושים הרבה כדי להסתיר זאת. כל ההתחמקויות שלך הן חסרות משמעות לעניין הזה.

למעלה