Lord Buksht

New member
../images/Emo32.gif

המשתמש יוסף בן דוד שורץ נחסם עקב הסתה. אני מקווה שההסתה בפורום הזה תיפסק, ואוכל להפסיק את שגרת היום של לקום בבוקר- למחוק, צהריים- למחוק, עת ערב- למחוק. אין הודעה זו קריאה להמלצות לחסימת משתמשים.

נו באמת

בזמן שמסיתים נגד המפלגה, אנשים שקוראים לחיסולה, תומכי חזית יהודית לאומית הכהניסטית, כותבים כאן בחופשיות, אנשים שתומכים במפלגה במאה אחוז ושהם חברי מפלגה נחסמים. בושה וחרפה.

אבן 11

New member
הוא הכחיש את השואה לטעמי.

הוא השווה בין האס אס לימין בישראל, זוהי הכחשת שואה , ואין ראוי לאנשים כאלה לקבל במה.

זאת לא הכחשת שואה

בשום צורה כלשהי, אלא אם כן אתה כהניסט שבשבילו גם לאמר שצריך לסיים את הכיבוש זו הכחשת שואה. בכל מקרה, הימין הקיצוני בארץ חושף את עצמו כל יום יותר ויותר כדומה לחבריו באירופה דאז. איך אומרים, לקח השואה - מלחמה בימין הקיצוני.

Lord Buksht

New member
אפשר להוריד את השואה מהפוליטיקה?

אני לא חושב שיש מקום בפורום למי שמשווה בין הימין לנאצים. אין מפלגה בישראל שתומכת ברצח שיטתי של עם. יש גזענות לעיתים, יש דברים שהם לא לטעמי אבל טעמי האישי הוא לא זה שקובע. אני לא מוחק את הודעתך כדי להבהיר כי הימין הישראל הוא אגף פוליטי שאין לערער על זכות הקיום שלו, כמובן שקיצוניים יש בכל צד (לכן "כך" הוצאה אל מחוץ לחוק), אבל אני לא מסכים עם הכללה האומרת שחצי עם נאצי. ד"א, היותו של אדם שמאלני או ימני לא אמור להשפיע על החלטתי אם לחסום אותו, אלא צורת התבאטותו בפורום. אין מקום למסיתים בפורום, מימין ומשמאל.

אילו שטויות

חזית יהודית לאומית היא מפלגה כהניסטית. כהנא מככב תדירות בתשדירים שלהם. ברוך מרזל, יו"ר החזית, ירש את הנהגת כ"ך בזמנו מהרב אברהם טולדנו, שנעשה למנהיג לאחר רצח כהנא. אבן 11 הוא תומך מפלגה זו, לכן הוא ללא ספק כהניסט, אשר תומך בגירוש כל הפלסטינים. אם זה לא רעיון נאצי אני לא יודע מה כן. אבל איך אומרים - אומר לי מי חבריך ואומר לך מי אתה. אבן 11 הכהניסט קרא את הודעתך והחליט שאתה 'שמאלני אמיתי'. יופי לך. אתה חוסם את חברי מפלגתך ובתמורה מקבל מחיאות כפיים מכהניסטים. ברכותיי.

Lord Buksht

New member
לא כהנא הוצא אל מחוץ לחוק

אלא "כך", התנועה האלימה והגזענית.

../images/Emo31.gif אתה טועה! בדיוק להיפך!

לך אין זכות להיכנס לאתר של המפלגה שלך בלי רשות מהימנים שהשתלטו עליו. עוד מעט המנהל שלך יחסום אותך לפי דרישתם. הוא מעדיף את חברתם של ה-adato-ים, שכל כך מוחאים לו כפיים. בשביל מה הוא צריך פה שמאלנים?

בדיוק כך

ומה זאת אומרת המפלגה *שלי*? איזה מין שמאלן אתה, טלמון? צריכה להיות רק מפלגה אחת בישראל ממילא, אתה יודע, שלטון יחיד זה הכי טוב. עדיף שתשתמש בסמלים לאומיים, תדכא קשות מיעוטים, ותשרת אך ורק את המאיון העליון. כל דבר אחר זה סתם קונספירציה של שמאלנים.

shirgan

New member
מסכימה עם דארק

אם כבר הבעיה היא אצל משתמשים אחרים...

shirgan

New member
כמו לדוגמה זה שטען

שהוא רק שואל שאלה תמימה "איך אתם בטוחים שהרוצח של רבין אכן נמצא בכלא?" "אבל זאת רק שאלת תם..." בלה בלה בלה אדם כזה, שמנסה להיתמם אבל עושה כל מה שהוא יכול כדי לסובב את הסכין ולהכאיב, היה צריך לחסום, אם כבר לחסום מישהו. אבל אפשר לסמוך על שמאלנים אותנטיים שיידעו להיות הכי חזקים והכי נחושים אל מול שמאלנים אחרים. ימניים גסי לב? אליהם צריך להיות סובלניים, מהם נספוג הכל, אבל בין שמאלני לשמאלני, פתאום יש סטנדרט כפול.

Lord Buksht

New member
ההודעה הזאת נמחקה

אבל בעיקר בגלל שלא התאימה לרוח של הפורום. אני מתנגד בכל תוקף לתאוריית הקונספירציה, אבל כדמוקרט אני חושב שהדרך הכי טובה לסתור אותה היא פשוט למצוא את הטיעונים הטובים ביותר. לידע כללי, החוק התפוזי אומר שצריך להזהיר לפני חסימה, כל מי שנחסם מוזהר לפני כן, והיה והמוזהר חוזר על התנהגותו הוא נחסם. אין כאן סטנדרט כפול, נהגתי כך גם כשימנים נהגו כך. יש הבדל ביןהצגת דעות ובין הסתה גרידה.

למעלה