דארק ראשית קול דבר חלש אתה

מבריח את הציפארים. שנית שוורץ מתחיל כל משפט שלו באנטישמי פאשיסט גזען נאצי וכו'. אין מקום לדיון כזה בפורום והגיע הזמן שהעיפו אותו. אם אתה תמשיך בקו שלו הדרך שלך תהיה זהה אין מקום לקיצוניות בחברה ודרך אגב המפלגה היא לא דבר פרטי שלך ,אל תסלק כאן אנשים ואל תקבל לפי ראות עינייך. אתה לא מייצג ואם כבר אז מייצג מיעוט שולי קטן וקיצוני במפלגת העבודה שהגיע לשם במסווה

LORD כל הכבוד.כי הגיע הזמן!!!!!!

לחסום את שוורץ המסית. כל מילה שנייה שלו מתחילה בפאשיסט לאומני נאצי גזען וכו' מברך על החסימה ומבקש ממך כמו משאר מנהלי הפורום לא להכנע לסחטנות שמנסים חלק מחברי הפורום לנהל מולך ולהחזיר את שוורץ חסימתו היא עדות לדמוקרטיה אמיתית שמתנהלת בפורום ומאפשרת דיון אמיתי גם אם נוקב על כל ההיבטים של החברה הישראלית

דארק ,דקל ושירגן אתם צבועים.תתבישו

לפתע פתאום אתם קופצים ומתרעמים שלקחו לכם את החבר הכי טוב ששורץ פה שעות על מנת להסביר לעולם את מה שאתם לא מסוגלים. האינטילגנציה היחידה שלכם כמו גם שלו זה היכולת לחזור על השטויות שלכם עשרות פעמיים. אין לי צל של ספק שדארק ושוורץ הרחיקו יותר ויותר אנשים מפורום עבודה והתועלת שבהמצאותו מעטה לעומת התרומה שיכלה להינתן למפלגת העבודה ע"י משתמשים רציונלים שברחו מכאן כל עוד נפשם בהם כאשר שוורץ היה כאן. שוורץ הרחיק את כל אנשי המרכז ואפילו ימינה ממהם. מטרת הפורום היא בין היתר לאפשר לאנשים גם אם אינם באותה דעה בדיוק כמו אנשי מפלגת העבודה ולנהל דיון אמיתי ולאפשר לאנשים לקבוע את דרכם כמו שצריך היה להעשות. שוורץ קילל גידף חוזר על המנטרות של פאשיסט וגזען שכל שני וחמישי. דארק הצבוע פתאום מצאת דרך לאיים על מפלגת העבודה ולהטיף על כך שהיא תחבור לימין ??? האמת היא שמקומך הטבעי מעולם לא יהיה שם ואתה תמיד תחשוד בהם על ניסיון לשיתוף פעולה עם הכוחות הימניים והמרכזיים של המדינה . הנסיון שלך לגרום לקרע ממשי בין 2 המפלגות הגדולות וכך גם למעשה בין חלקים נרחבים מן העם הוא טעות פטאלית. אנשים ברי דעת בין אם מהליכוד ובין אם מהעבודה תמיד צריכים לדעת שבסוף היום הם חיים באותה מדינה וצריכים למרות הדיעות החלוקות לכבד אחד את השני. שוורצ ואתה זרעתם פה הרס חורבן רעל ושנאה כלפי מי ששונה ממכם ולכן גם גרמתם למעבר של אנשים ובריחה המונית של משתשמים שונים. אני אישית ברחתי מכאן ואני מכיר עוד כמה שנבהלו מעוצמת הקומוניזם שנוטפת מכם ולצערי נתנה את ביטוייה בפורום זמן רב צבועים נמאסתם הבייתה ולסיום LORD-שוב מברך על היזומה הברוכה .זו הדרך להחרים את הצדדים המסוכנים של החברה הישראלית יישר כוח ואל תכנע לסחטנות של כמה מייפי הנפש כאן. יום טוב

תקשיב ריאקציונר עלוב

אני חבר מפלגת העבודה, אני בא ממשפחה שתומכת במפלגת העבודה על כל גלגוליה מאז שהיא קמה. אני לא יודע מאיזו ביצת רפש חשוכה אתה יצאת, אבל גם לא ממש איכפת, ובטח שלא איכפת לי מה יש לך להגיד על המפלגה שלי או החברות שלי בה.

דארק,אל תנסה להרשים אותי בגלגול

המשפחתי שלך והקרבה שלך למפלגת העבודה גם אני הייתי עד לא מזמן חבר מפלגה ואישית הוריי ארחו והכירו את יגאל אלון ז"ל אישית .אבי עבד שנים למען המפלגה בבחירות עוד בשנות ה60 וה70 אז תלך לישון על האף. אתה כנראה טעית בכתובת שתמכת בעבודה. לך תתמוד בבל"ד או חד"ש בתקווה שהם לא ימניים מדי עבורך.

אשרת

New member
ומה אתה בדיוק עושה במפלגת העבודה?

עדיף שתלך להצביע לש"ס או לאגו"י. יותר מתאים להשקפת עולמך החשוכה.

אשרת אל תקבעי לי מה להצביע .

אני ברחתי מהמפלגה בגלל אנשים כמוהו וכן בגלל השינוי הקיצוני שחל בתוך המפלגה ובקרב ראשייה . ואם כבר מדברים אני מבין ששינוי היא די ימנית ואת בכלל תוקפת כל מה שנוטף ממנו ימניות מקומך הוא מזמן במרצ לדעתי ואני עדיין לא מבין מה מונע ממך להגיע לשם. את עדיין נעולה על משנתו של לפיד לגבי הדתיים ומאידך עדיף שתגשי למרצ כי שם יכבדו את דיעותייך על היהדות וגם יקבלו את דיעותייך המדיניות בשמחה רבה רק תצייני בפניהם שכל מה שקושר למתנחלים,דת,לאום,ימין פשוט לא מקובל עלייך מראש.

אשרת

New member
שינוי ימנית? ../images/Emo6.gif

תודה רבה שאתה משתף אותי באבחנות שלך לגבי המפלגה שלי. צר לי בובה, שינוי לא ימנית. אתה מוזמן לקרוא את המצע של המפלגה לגבי הבטחון ותגיד לי מה ימני בזה?
אני גם מודה לך שאתה קובע עבורי איפה המקום שלי. אבל אני מספיק בוגרת ויכולה להחליט עבורי היכן מהוא מקומי. תודה. כאשר את הפונה למפלגה הבאה שלך - תציין שכל מה שקשור לזכויות הפרט לא ממש מעניין אותך , מבחינתך זכויות הפרט יכולים ללכת לכל הרוחות. אני בטוחה שאתה תתקבל בזרועות פתחות לש"ס או לאגו"י.

שינוי בתחפושת ימנית.את היית איתה

עד עכשיו אז כדאי שתשארי שם . דרך אגב המצע שלכם משתנה חדשות לבקרים מהר יותר מהאופנה המתחדשת של קסטרו כל יום מצע חדש בהתאם לסרי דעת קבל ככה זה ששדרן רדיו מנהל מפלגה

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

נשמה, בפעם האחרונה שבקדתי את המצע של המפלגה שלי, לא ראיתי שום שינוי במצע. אתה בטח מתכוון לעו"ד רון לונטל נכון?
כאשר אתה יורד לרמה הזאת, זה אומר שכל הנימוקים שלך נגמרו. שיהיו לך חיים טובים, והדבר היחיד שאני מאחלת לך שאחד הילדים שלך יהיה הומוסקסואל, אולי רק אז, תדע לקבל את השונה ממך.

אבן 11

New member
המחנה הלאומי

שבוע טוב לך. אח שלי אתה חייב לפתח את הרגש להיתעלם מאנשים הזויים כאן. נכון שזה קשה אבל זה ניתן. יש מעט אנשים שפויים כאן, מעט אבל גם זה משהו.לך עליהם. בהצלחה.

שאלה ללורד הנכבד

בפורום מסתובב כעת אדם הנושא את הכינוי adato. אין לאף אדם בעל שכל ספק שזהו אותו adacto שנחסם לפני זמן מה משום הסתה ימנית קיצונית כנגד מפלגת העבודה ופעיליה, כולל יוסי שורץ ואנוכי. הוא התבטא כלפי פרץ ושאר ראשי המפלגה בצורה שבכל חברה מתוקנת היו נראות כזוועה פאשיסטית. מדוע אתה חוסם את יוסי שורץ אך מאפשר לאדם זה להמשיך לכתוב? אנא הסבר.

אמורוסו

New member
../images/Emo45.gif יישר כוח !!!!

אין מקום להסתה מפעיל שמאל קיצוני בפורום של מפלגת העבודה. דוגרי, הוא רק עשה לכם נזק

adato

New member
לורד

מצד אחד אתה חסמת את שוורץ בצדק כי הוא השמיע פה כל מיני ביטויים אנטישמים וגזעניים כמו פאשיסט וכד' אבל מצד שני שים לב כמה פעמים רק בשרשור הזה הוזכרו המונחים הללו מצד הדארק ואני בכלל לא הזכרתי עוד את תמיכתו ברצח יהודים וברצח השר היהודי גנדי הי"ד אז מה זה צריך להיות? הוא טוען שהוא מייצג את מפלגת העבודה-האם מפלגת העבודה תומכת ברצח שרים יהודים? גם הוא צריך להיחסם ובמהרה

חוצפה ימנית אופיינית

ימני קיצוני, מסית נגד מפלגת העבודה, המפלגה *שלי* להזכירכם (כן כן, אני חבר כמו כל אחד ממכם), נכנס לפורום של המפלגה *שלי* (שוב - מפלגת העבודה, בה אני חבר), ואומר לחסום אותי, לאחר שהוא בעצמו נחסם על ההסתה הפרועה שלו. אני היחיד שחושב שזה סימן שחסימת יוסי שורץ היא לא הצעד הכי חכם שהיה אפשר לעשות?

למעלה