../images/Emo163.gifאוף כל כך רע לי...../images/Emo10.gif
יום שישי היה לי כאב בטן רציני והקאתי ליחה בבצפר יום ראשון גם היה לי כאב בטן בלתי נסבל יום שלישי פשוט לא יכלתי יותר אחרי בצפר נשכבתי לישון, אחרי זה שהעירו אותי לא יכלתי לאכול ארוחת צהריים ויותר מזה היה לי טעם של ביצה סרוחה... אמא אמרה שבגלל שלקחתי כדור בבוקר והוא לא עזר שנשתמש בפיתרון של סבתא שלה כשאמא שלי היתה קטנה. אז שתיתי (זה גועלי) והרגשתי מעולה!!!
.... אבל אחרי 5 דקות זה כבר לא עזר
הבטן והביצה הסרוחה חזרו. הלכתי לשכב ולא הצלחתי להירדם... בשש היו לנו אורחים חשובים. מארצות הברית שבאו לארוחת ערב ולדבר על פוליטיקה או משהו החלפתי חולצה (כשהם באו כבר) סיימתי את התה והלכתי למטה... לחצתי להם ידיים וכו' (היה להם כיפה! הם יהודיים) ועליתי למעלה... הקאתי! ליאל באה עזרה לי וזה... וירדה לאכול (אמא אמרה שעדיף שאני לא אשתתף ואשאר למעלה) הקאה שניה שהם היו באמצע האוכל, אבא בא לעזור לי. הקאה שלישית שלא יודעת במה הם היו הקאתי כבר את האוויר וזה כל כך כואב! הלכתי לשכב וזה.. ונרדמתי בתשע אמא העירה אותי שאני אלך לישון וליתר ביטחון אשאר בבית מחר. היום אני מרגישה יותר טוב ואין את הטעם הגועלי הזה סוף סוף אבל אני מרגשיה רע! כאילו הרסתי את היום הזה ואכזבתי טיפה את אמא ולויודעת... לפחות זה נרגע