TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

I'm back טרלהלהלה כולי שרופה וזה כואב :X אבל היה כיף! אופטופיק, לילה טוב!

Karin917

New member
אני בבית../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

ואמא לא! ואם המזג אוויר יהיה טוב אז אני אלך לים עוד שעה-שעתיים.

Karin917

New member
ומסתבר שגם החברות שלי../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

לאחת יש פריחה, השנייה חולה והשלישית אמורה לבוא אליי אבל היא לא מתחברת למסנג'ר. ואני לא אלך לים. קרררררר בחוץ

../images/Emo163.gifאוף כל כך רע לי...../images/Emo10.gif

יום שישי היה לי כאב בטן רציני והקאתי ליחה בבצפר יום ראשון גם היה לי כאב בטן בלתי נסבל יום שלישי פשוט לא יכלתי יותר אחרי בצפר נשכבתי לישון, אחרי זה שהעירו אותי לא יכלתי לאכול ארוחת צהריים ויותר מזה היה לי טעם של ביצה סרוחה... אמא אמרה שבגלל שלקחתי כדור בבוקר והוא לא עזר שנשתמש בפיתרון של סבתא שלה כשאמא שלי היתה קטנה. אז שתיתי (זה גועלי) והרגשתי מעולה!!!
.... אבל אחרי 5 דקות זה כבר לא עזר
הבטן והביצה הסרוחה חזרו. הלכתי לשכב ולא הצלחתי להירדם... בשש היו לנו אורחים חשובים. מארצות הברית שבאו לארוחת ערב ולדבר על פוליטיקה או משהו החלפתי חולצה (כשהם באו כבר) סיימתי את התה והלכתי למטה... לחצתי להם ידיים וכו' (היה להם כיפה! הם יהודיים) ועליתי למעלה... הקאתי! ליאל באה עזרה לי וזה... וירדה לאכול (אמא אמרה שעדיף שאני לא אשתתף ואשאר למעלה) הקאה שניה שהם היו באמצע האוכל, אבא בא לעזור לי. הקאה שלישית שלא יודעת במה הם היו הקאתי כבר את האוויר וזה כל כך כואב! הלכתי לשכב וזה.. ונרדמתי בתשע אמא העירה אותי שאני אלך לישון וליתר ביטחון אשאר בבית מחר. היום אני מרגישה יותר טוב ואין את הטעם הגועלי הזה סוף סוף אבל אני מרגשיה רע! כאילו הרסתי את היום הזה ואכזבתי טיפה את אמא ולויודעת... לפחות זה נרגע

LudaGirl

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

במה ההורים שלך עובדים שבאים אנשים חשובים מארצות הברית לדבר על פוליטיקה

../images/Emo163.gifזה לא קשור לעבודה שלהם../images/Emo3.gif

זו פשוט התנדבות נראה לי... ותודה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתרגישי טוב יפה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לא אכזבת אך אחד, את חולה=[. תרגישי טוב טוב טוב
אוהבת אותךD:

נעים לי ככה../images/Emo211.gif

"יש לי תנוך באוזן! יש לי תנוך באוזן!"(רק כדי להבהיר את רמת האינטילגנציה שלו...
זה היה בצחוק, אבל הוא באמת אמר את זה
ואז הוא אמר שהתנוך נעים וצרח בהתלהבות שיש לו גם באוזן השניה תנוך
><) אבל אני מרגישה שהלב שלי גוסס מזה שהוא לא יודע

מישהו יכול להסביר לי

למה החיים אכזריים עליי? למה? טוב מישהו קרא בכלל את ההודעה שכתבתי האוף הקודם? בכל מקרה..זה היה מגעיל מה שהיא עשתה.. והנה שוב..היא עושה הכל מחדש מה עשיתי לה? הייתי החברה טובה שלה והיא שלי.. עשינו הכל ביחד.. היא דפקה אותי פעם אחת אבל למה שוב? הכל מחדש בשביל מה בשביל שאני ארגיש רע..ויחשוב שהחיים מתאכזרים עליי..ושאלוהים שונא אותי. בשביל מה אני צריכה את כל הסבל הזה? בשביל מה? אפשר חיבוק?

../images/Emo163.gif../images/Emo24.gif

לא קראתי את ההודעה שלך באוף הקודם או משו... אבל יהיה בסדר

LudaGirl

New member
נסי לקחת דברים בפרופורציה

אם היא פגעה בך משמע שהיא בכלל לא שווה את ההתייחסות שלך. אני לא יודעת מה בדיוק קרה אבל אל תחשבי על זה יותר מדי. היא סתם עוד בן אדם אחד מני רבים שינסו לפגוע בך בחיים. תגדלי מזה ותנסי להיות בן אדם טוב יותר כתוצאה מזה

אנבלייי

New member
הייתי בראיון ^^

היה ממש נחמד, וראיינו אותי שלושה גברברים
והמנהל מחלקת- אומנות ממש חמוד
ו..אהה... דיברתי על כל מיני שטויות ואחרי שהחלקתי במדרגות וסיפרתי כמה שאני חיננית (כפי שהם יכולים לראות) הם אהבו אותי. הידד

אנבלייי

New member
תאמי ^^../images/Emo23.gif

אהה.. הם לא אמרו חוות דעת. אבל הוא התרשם כשהוא גילה שאת הרוב עשיתי בכתה ה', והם הופתעו לגלות שנכשלתי באומנות.

למעלה