Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאת מוזמנת D:

אני לא דיברתי על בגרות, דיברתי על יכולת להתמודד פיזית/נפשית/רגשית, וכמובן שזה גם די תלוי בגיל, אני לא חושבת שילדה למשל בת 11 לדוגמא, הייתה יכולה לבוא לבחורה בת 20, רקדנית שעברה תאונת דרכים ולדבר איתה כאילו היא החברה הכי טובה שלך. וככה בדיוק צריך להתנהג שם לאנשים.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה כזה יפה

שלוקחים ואתכם למקומות ושאתם מדברים עם אנשים שעברו דברים ומשמחים אותם. אני לא חושבת שאצלנו בתיכון [עוד לא הגעתי אליו
] עושים דברים כאלה..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיאי יום שישי אני חוגגתD:

סתם במסיבת פיגמות עם 12 פאקצות בסלוני הקט, ו3 וונאביז שנדחפו, ואני והבנות האחרות לא ממש רוצוצת שהם יבואו=/ אבל הם בלי לישון. אממ התחפושת שלי מוכנהD: יש לי חצאית שקסית, וונאבי מחוך ואני אשתדל להשיג מצלמה לתמונותD: אה כן, אני מתחפשת לחיפושית גותיתD::: אמממ...חוזרת יום שישי.

gail2222

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo210.gifאני בהקבצה א' =]

איזה כיףףףףףףףף

Stinki Winki

New member
יש לי תחפושת!!

שאחותי הביאה לי ממחסן תלבושות[[: כזאת שמלה כמו שלובשות הבנות ב"גאווה ודעה קדומה" של ביביסי פריים
ו... נפרדנו. כנראה שזה היה הכרחי. לפחות מבחינתי. לא יודעת. אני תוהה אם להיות עצובה או שמחה.

Blue Pencil

New member
תתחדשי. *O*

ויא. כמו שתמי אמרה. אם היה לך רע או שלא הסתדר וכאלה לפני הפרידה, תהיי שמחה. בעצם, גם אם היה לך טוב, תהיי שמחה.

חזרתי מההופעה../images/Emo211.gif

זוהר חברה וילד נמצאים בחדר מוזיקה של המתנ"ס. ערס ופאקצה באים. ערס:אתם גרים בוילה? פאקצה:עזוב, הם לא יודעים מה זה...*מסתכלת על הילד*אתה גר בבית גדול?*עושה בית דמיוני* ונמ, היה חביב><

../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

וואף. אני חולה בשפעת
. וכואב לי הגרון
. וגם אחותי התאומה ושתי חברות שלי חולות:X. רבע מהשכבה חולה(היה טיול שנתי בצפון). וואף:0. לפחות יש לי תחפושת יפה:].

GalGul000

New member
המממ. ../images/Emo9.gif

אני מחייכת, כי עכשיו היה לי שיעור ג'אז כזהההה טוב. וכ"כ הייתי צריכה את זה אחרי הקודם. אבל מצד שני, ישלי מחר מבחן ועדין לא התחלתי ללמוד. ככה שזה קצת בעייתי. אבל יאללה, שיזדיין העולם

למעלה