niritut

New member
חע.

היה יום נחמד וזה. השבוע, כל יום אמורים לבוא עם משהו אחר לבי"ס שהי"בניקים מודיעים יום מראש. יום ראשון זה היה אביזרים של פורים, אתמול היה אדום והיום היה פיג'מות. המוני אנשים היו בפיג'מות וזה שיעשע אותי להסתובב ולראות את כולם ככה. אני קמתי רבע שעה לפני שהייתי אמורה לצאת בטעות אז לא זכרתי כי היה לי מלא דברים לעשות מהר כזה. D: היה יום נחמד [נעמה. יש לי את מה שרצית. אבלאבל שומעים גרוע וזה נשמע נורא ואיכסי]

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifוואו היה משעשע

באתי עם בוקסר מעל המכנסיים DD: וחולצה כזאת של פיג'מה אבל היא הייתה שקופה אז לא הורתי
מחר יש אגדות, נראה לי שאני לא אתחפש. זה קשה מדי! כל השבועיים האחרונים זה הדבר הכי הזוי שקרה לי. לא למדנו בכלל חחחחחחחחח

niritut

New member
טחחח

נראה לי שאני אקח כתר (אגב, יש לך להביא לי? כיכיכי הכתר שיש לי הוא לתחפושת ולאדעת.) ושרביט ואני אהיה נסיכה או משהו. ואולי חצאית.

Blue Pencil

New member
../images/Emo210.gif

היה לנו היום יומ בנים-בנות, והכתה שלי כלכך מעפנה.]]; רק חמש בנות ואני התחפשו. בכתה ח'4 לעומת זאת, כמעט כולם התחפשו. יש להם בנים כלכך קרועים.
הם לבשו חצאיות מיני, כפכפי פלטפורמה, גופיות ופיאות. וכל שיעור אנגלית[המורה בט"ש, אז היה שיעור חופשי] התעסקו בלהכניס עוד ועוד נייר טואלט בתור ציצים.XD ואחד מהבנים התקשר דרך הפל' של חברה שלי לכל מיני אנשים, ואני נקרעתי מצחוק כמו לאדעת מה.
[אבל החברה שלי לא, משומה
]

XXXXXXXXDDDDDDD../images/Emo211.gif

ביום שבת אני אראה את הבנים בכיתה שלי בתור מעודדותXXXXXXXXDDDDDD זה יהיה מחרידXXXXXXXXXDDDDD עשרים ווניקים לבושים בחצאית קצרה, חותלות, וחולצה מאוד צמודהXD

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגם אצלנו זה ככה,

הבנים:\ אינ רוצה גם יומבנימבנות
זה כזה כיף
^^. לנו יש מחר אביזרים של פורים:| טובב

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifחחח../images/Emo6.gif

לנו בפורים כמה בנים מהשכבה עושים ריקוד כזה של בנות וחברה שלי ממציאה להם את התנועות [היא רוקדת בבלט] והם ביקשו ממנה את הבגדי גוף שלה לריקוד, אני לא רוצה לחשוב איך זה יראה עליהם DDD: החבילה שלהם תבלוט
;[ DD:

Blue Pencil

New member
אצלנו במחצית יש "כישרון בנחשון"

[תחרות כשרונות צעירים, על שם ביה"ס שלי]. אז חבורת בנים[שזכתה,אגב] התחילו במעין ראפ אידיוטי, ואז הורידו את הבגדים ונשארו עם מגדי בלט וחצאיות. הבגד גוף ישב עליהם בזוית ממש מוזרה כי לא היו להם ציצים למלא את הבגדגוף.XD זה היה מוזר. ^^
[והריקוד עצמו היה אידיוטי וארוך מדי, רק בהתחלה זה היה מצחיק.מילא.:p]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלכבוד פורים,

אמרו לנו בבצפר שהיום זה יום ורוד וגם כנראה לכבוד יום האשה
לא חשבתי שאנשים באמת יבואו עם ורוד. כיאלו הבנים. הייתי בטוחה שהבנות יבואו ורודווווווות נורא. מסתבר, שהבנות לא באו נורא ורודות. רק אני
[פקאצה
] וכמה בודדות.
לעומת זה שני בנים מהכתה שלי באו עם ורוד><. אחד גנב לאחותו את הארון בגדים ובא עם סט בגדים תואמים, הכל בצבע ורוד-פקאצה. הייתה לו גופייה עם איקס בגב
ומעל חולצת טי שירט וסווטשרט ומכנסיים עד לברך ורודות וגרביים כאלה עם נוכחות
וכשספרו את הדברים הורודים הוא הוציא מאיפושהו תיק וכפכפים ורודיםXDDDD ועוד אחד שלקח לאמא שלו סווטשרט של סקרצ'סט, נו החברה שאגם מדגמנת.. בצבע ורוד בהיר, עם פסים זוהרים בצדדים של הידים
אבל הוא הוריד את זה אחרכך
אני אוהבת ורוד על בנים
^^ ממ אני הסתובבתי עם הילה ורודה של מלאך כל היום>< וחוץ מזה היה יום משעמם:\

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני עוזבת אתכן

ל-3 ימים ^^ ממחר עד שבת בערב אני במחנה אימונים וזה
[ואגב, אוריין ראיתי את התגובה שלך באוף הקודם, תודה ^^
]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifתחשבו כמה מסובך זה ללכת...

אוקי, מי שלא יודעת אני במגמת תיאטרון טנהנהנה אנחנו השנה מתנדבים בכמעט כל מקום אפשרי. אז היום, יום רביעי ה-8.3.06 התנדבנו בבית ספר און, שואלות איזה בית ספר זה? הבה ואני אספר לכן: בית ספר און הוא בית ספר של ילדים שחולים ב-c.p ובכלל עם נכויות אחרות. אז עשינו להם פורימון (פורימאון) לכבוד פורים וזה... רוב הילדים שם היו על כיסאות גלגלים. עשינו דוכנים, ותיאטרון רחוב והיה מדהים. וכל הילדים שמחו ונראו כל כך כל כך מאושרים :] וחזרנו, והמורה לתיאטרון אמרה לנו שהיינו מדהימים D: ובלה וזה, ואנחנו הולכים להתנדב השנה גם באסף הרופא (בית חולים) ובגני ילדים, ושנה הבאה נהיה כנראה ליצני רפואה. עכשיו, תחשבו לדקה, כמה בעצם מסובך כל התהליך הזה של "ללכת", כמה זה מסובך בעצם להפעיל את השריר שמרים את הרגל ואז בעצם לישר, לעקם, לדרוך וכ'ו. לא יודעת...אותי לפחות זה הוציא קצת מהבועה הזאת של "הכל רע בחיים".

../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

תיאטרון|מזילריר| תגידי, יש התעניונות בשחקנים בגיל שלי להתנהדבויות כאלו?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif P:

אממ... לא P: סתםסתם אם את רוצה את מוזמנת לבוא ולעבור לבית ספר שלי ולהכנס למגמת תיאטרון ואז לעבור איתנו את ההתנדבויות ^^ חח זה מטעם ביצפר
יש לנו מגמות וכאלה דברים... מה זה "בגיל שלי" ובת כמה את אם יורשה לי לשאול ;]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifממ P:

יש לך עוד שנתיים עד אז לעבור לבית ספר שלי, חח ובכלל, בלי להעליב, ואל תקראי בנימה פוגעת או משהו ההתמודדות שם נפשית ורגשית היא קשה מאד, את רואה דברים ש..בואי נגדיר את זה ככה, לא רואים כל יום, אל תחשבי שהם חייזרים או משהו כזה אבל עדיין קשה להתמודד. כך שגיל 12 זה לא בדיוק הגיל האידיאלי P:

למעלה