.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

תלכי לבדוק את זה, מחלת הנשיקה זה לא צחוק. מקווה שגם אם יש לך זה לא יהיה רציני, אבל אני מקווה שאין לך
זו גם תקופה כזו שכ-ו-ל-ם חולים

broken winges

New member
זה 97% מחלת הנשיקה.

יש לי את הכל התסמינים. כאבי גרון-נפיחות בבלוטות הלימפה, חום,חולשה כללית,כאבי ראש ופריחה סתם ככה. וגם זו מחלה ממושכת ובמשך כל החודש הייתיי פעם חולה פעם לא פעם כן פעם לא.

../images/Emo163.gif|נחמדה|קודם כל...

אמא שלך צודקת עופי למיטה! אל תהיי במחשבת
אני מצטערת על אמא שלך, אולי (אחרי שתחלמי) תעשי לה משהו מעודד שהיא אוהבת תעזרי לה לעבור את התקופה הזו
לכי לרופא. זה לא צחוק כלומר מי רוצה להיות חולה (אפילו) חצי שנה? ואויש בכף הרגל >< כמה זה יכול להיות מעצבן
פשוט במקום לקרוא את ההודעה שלי (אם תקראי) תהיי במיטה תשכבי נו אני מאחרת לנולד לרקוד (
) אבל בקיצור אני אוהבת אותך ואני מקווה שתרגישי טוב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

מחלת הנשיקה- מחלה כולכך מעצבנת... הייתה לי מחלת הנשיקה בתחילת השנה. וזה נרפא לבד למזלי וזה לא היה רציני. אני מקווה שהכול יהיה טוב תרגישי טוב ואמא שלך צודקת (באמאשלי)

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifמעיןןן../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

יש לך מושג כמה התגעגעתי אליךך?=[ כל כך חסרת לי... תרגישי טוב! וואי את חולה הרבה זמן
אוף, אני לא אוהבת אוהבת לראות אותך סובלת. תחלימי מהר מהר מהר! ובקשר לריבים שלא אמא שלך ואבי, אל תתייחסי אל זה אני בטוחה שאם אמא שלך כבר רבה איתו היא לא רוצה שזה יפגע בך. אמממממ תקחי את כל התרופות שקיימות, זה מה שאני עשיתי, והברתי0.0 אז פשוט, תרגישי טוב
אני אוהבת אותךD:
ותהיי אופטימית, זה חשוב.

../images/Emo124.gifהסתיימה החרישה להיסטוריה

עכשיו רק מזל והצלחה יעזרו לי.
יש היום את הגמר של נולד לרקוד!

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifעבדתי עךל חברה שיש בוחן

בערבית. ^^" היה כיף.

../images/Emo163.gifיווו ספיר אי לוב יו../images/Emo23.gif

(גם אם לא הייתה הסיבה שתכתב בהודעה עדיין הייתי אוהבת אותך.... כאילו רק שתדעי ובלה
) איך את יודעת תמיד לתת לי כזו השראה? *O* ואמ... תעשי נעליים *קרציה*

לא ייאמן../images/Emo211.gif

למישהו שאני מכירה יש בלוג... חשבתי שאני מכירה אותו, אבל מסתבר שהוא בנאדם אחר לגמרי... והוא גם כתב את זה שלא מכירים אותו... והוא רצה שאני אכנס! הוא הראה לי שהבלוג בישראבלוג ואמר לי את השם שלו! נהדר

Shusho

New member
ח לא יאמן

50 אלף בלוגים ולא חשבת שלמישהו שאת מכירה יש

Karin917

New member
מדריך חדש../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

אין שעווה.. אז שרשרתי לפה.

אור כחלון חמוד :}

הוא ניצח? נכנסתי לאתר של קשת ולפי מה שהבנתי הוא ניצח. הוא היה הכי טוב
אני לא מסוגלת לראות עוד את החיוך המטריד הזה של מאיה. ומי תקע שם את רוני בי? היו צריכים להעיף אותה ובמקומה לשים את נטע לי או שאן ווי (איך שלא כותבים את זה) אבל היא כבר עפה קודם לכן.

למעלה