.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנעמהההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא הספקתי להגיב לך בעוף הקודם וזה. אבל איך הייתה הבדיקה?
ורציתי להגיד לך, שאני חושבת שזה לא נכון מה שהמישהי של המורה שלך לפסנתר[
] אמרה
אני לא חושבת שזיעה קרה זה סימן לסכרת. תמיד בסיפורים וסרטים, אז כשאנשים מתעוררים מחלום אז מתואר שהם מתעוררים עם זיעה קרה. וזה אפילו כתוב בחוברת אנגלית
. אז זה נכון.
:-
. מקווה שהכל בסדר
אופיר

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

כנראה, ]':
ואני עושה סרטים;[ נו, מקבלים את התוצאות של הבדיקתדם עודמעט >> אבל זה בטח כלום |:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתפוזונע../images/Emo46.gif

אממ אז ננשה לשחזר את מה שרשמתי
זה לא רע לעשות דרמות וכולם במצבך היו עושים סרטים
אממ רשמתי גם משהו על זה שאם לי זה היה קורה אמא שלי בטח הייתה אדישה לזה לחלוטין, פוטרת אותי ב"אוי, שטויות, זה לא סימן לסכרת" ולא הייתי הולכת לעשות בדיקה בכלל. :0 אה, ותגידי לנו את התוצאות, כדי שננשום איתך לרווחה שכל הלחץ היה לשווא, נכון?:]] אוהבת המון

Stinki Winki

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףף><

כתבתי פה הודעה ארוכה וזה לא שלח, בן זונה>> לא נורא היא לא הייתה חשובה
אבל זה מעצבן

shooroo

New member
הסתפרתי

קודם היה לי שיער עד התחת, עכשיו ליפה מכוערת בקושי עד הכתפיים. לעזאזל זה כל כך מכוער. :[

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifסופרת../images/Emo11.gif

*מושפעת מהמורה המאמי ללשון* תתחדשי^^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif גע. ]';

נו, *מהמהמת לעצמי; עוד יגדל. |חיוךזדוני|* יהיה טוב
ונו את חייבת להיות כוסיט בכלמצב ;O

התחדשי! ^^

[אני בספק עד כמה משהו יכול בכלל להיות מכוער עלייך, אבל נו, מתרגלים, והשיער במילא גדל.]

Blue Pencil

New member
אני כלכך מבינה אותך[מה שאמרת לנעמה]

וזה גודל,תאמיני לי שבעוד שלושה חודשים זה יגדל ויראה טוב יותר [לוקחת בחשבון שזה מכוער,דבר שנראה לי לא הגיוני]. את גם תביני כמה זה נפלא שיער קצר,ועם הוא מעל הכתפיים אז בכלל! התחדשי.

fat luey

New member
מישהי יודעת איך אני שמה תמונה

בכרטיסישי? לא רקע- תמונה. אני לא מוצאת. ;[

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifנכנסת לתפוז אלבומים

פותחת אלבום ואז זה יופי בקטגורית תמונות בכרטיסאישי^^

broken winges

New member
אוף :[ אני שוב פעם חולה

וכנראה שזה מחלת הנשיקה בגלל זה גם חליתי לפני זה. כאילו כל החודש האחרון היה: שבוע חולה,שבוע בסדר,שבוע וחצי חולה,יומיים בסדר ועכשיו אני שוב חולה. והקטע הוא שלמחלת הנשיקה אין תרופה. ויכול להיות חום 40 מעלות במשך כשבועיים! והמחלה עצמה יכולה להמשך שבועיים עד חודש ואחר כך אפשר להרגיש חולשה כללית במשך כאפילו חצי שנה.! מאיפה זה נפל עליי מאיפה? ועוד מעט אמא שלי נוסעת לסין יחד עם אבי ואני ואחותי הגדולה(17) הולכות להשאר לבד בבית לחודש. מה אם אני אהיה חולה? אבא שלי גר בראשון לציון-מרחק של חצי שעה-שעה(עם פקקים) מגדרה והוא גם לא תמיד נגיש. אוח וכל הבית הזה נמאס לי. אני כל כך אוהבת את אמא ואני כל כך סובלת מלראות אותה ככה נשברת. היא ואבי כל הזמן רבים אבל כל הזמן! אם הם צחקו זה רק לשנייה ואחר כך הם יריבו. והלילות עוברים עליה קשה. או שאני מתה מחום או שקר לי ויש לי סחרחורת. אתמול התעוררתי ב3 לפנות בוקר וחזרתי לישון בחמש לפנות בוקר. ויש לי גם פריחה בגלל המחלה והיא לא מגרדת אבל רק במקום אחד כן,ואיפה? במקום הכי מעצבן-בכף הרגל
. ואני מפספסת מבחנים שאני ממש לא רוצה לעשות כן? אבל אני חייבת ועכשיו זה להשאר אחרי הבי"ס למועד ב' וזה כל כך חרא. אוח :[ וכואב לי. והאף שלי כולו סתוב.אני שמה טיפות-הוא סתום,לוקחת כדור-הוא סתום,מקנחת בשיא הכוח-הוא סתום ויש לי טעם מגעיייייל מהפה. אוף ואמא לא רוצה שאני אהיה ליד המחשב הרבה. היא רוצה שאני אנוח,אוכל ואסדר את החדר. די. :[[[

למעלה