Shusho

New member
../images/Emo32.gif

200 שקל
איזה כיף לעבוד מלא ביום שבת (ולחזור חצי מתה ושהבחור יתבכיין שאת רעה אבל יאללה.)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מוזר

|לאקשורהלשוםדבר| הוי ]: המורה לפסנתר התקשרה אחה"צ ושאלה אם אני בסדר וזה
X: [הסבר בעוף שעבר >>] ואמרתי לה שכן וזה
, והיא אמרה לי שבאה אליה גיסתה ושהיא חולת-סוכרת או משהו שכזה, והיא שאלה אם הייתה לי זיעה - נו, בדיאלוג זה יהיה עדיף; "הלו?" "שלום, נעמה? זו גליה," "אה,
היי.. |...|" "את בסדר בלה בלה הרגשת טוב אתמולהיום בלהבלהבלה?" "כן בלה בלה בלה..." "בכל-אופן, גיסתי הייתה אצלי היום, והיא שאלה אם הייתה לך זיעה כשהתעוררת.." "אמ, כן. [?]" "זיעה קרה?" "כן... [?]" "כי היא אמרה לי שזה סממן של סכרת, שמתעוררים מהעילפון עם *זיעה קרה..." "|...| |: |אחרי שעה| א- אה." "ו, פשוט, לא ידעתי מה לענות לה כי לא זכרתי," "הו. אמ. |צמרמורת]:|" "בלה בלה בלה תרגישי טוב בלה בלה תשתי תאכלי תשני משהו בלה בלה בלה [היא מותק, נו ;[ ] בלהבלה אל תדאגי בלה בלה" "סליחה סליחה" "מה סליחה; זו לא אשמתך," "סליחה;[" [נו, המילה הראשונה שאמרתי לה אחרי שהתעוררתי וקלטתי שהתעלפתי זה סליחה
כי נו, זה נטל שכזה והיא מהזה נבהלה ]:] * תמיד חשבתי שזיעה קרה וזה זה נורמלי וזה קורה לכולם אחרי שקמים מהעילפון וחברות אמרו לי שלהן זה לא ואוף ]: ואני באמת מכסחת מלא מתוקים בזמן האחרון. בע. אני פוחדת
]: ואוף. סכרת? [אני הולכת לעשות בקרוב בדיקות דם ]: ] וסליחה שאני כזו דרמטית ואוף1%!%!#!%!6 אני שונאת את זה ]: הרבה אנשים התעלפו לפנייך, נעמה, אף אחד לא מת, הפסיקי לחיות בסרטים ולעשות מזה עניין ענק. ]:

../images/Emo163.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

בהצלחה בבדיקות דם מותק
אני מקווה שאין לך סכרת, וגם אם כן זה לא סוף העולם

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ממש לא

סכרת נעורים - ובכן, לפחות ממה שאני יודעת; זה כולל לדקור את עצמך באצבע ולהזריק אינסולין כל כמה שעות/פרקי זמן מסוימים ביום ולהסתובב עם איזה מכשיר שמודבק לך לחזה או משהו ]: אוף. נעמה עושה סרטים נעמה עושה סרטים נעמה חיה בסרטים נעמה מתחרפנת נעמה צריכה לקרוא על סכרת נעורים ולא להמציא עובדות ולעשות סרטים ]: [חרוז
]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifנעמה מותק../images/Emo23.gif

אני כולכך מקווה שהכול יהיה בסדר. תרגישי טוב אל תדאגי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo122.gifנו זה בטעות

שרשרתי עקום

../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

הכל יהיה בסדר
תעשי את הבדיקות בהקדם האפשרי
אולי זה חוסר בברזל או משו אחר? לכי להבדק
ואת לא דרמטית..זה מפחיד ואני מבינה את ה"דרמטיות" שלך.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif../images/Emo24.gif

אל תכנסי ללחץ. זיעה קרה וכל תופעה אחרת שתקרה לך אחרי התעלפות יכולה להיות סימן למלא דברים,לא רק לסכרת.ברוב המקרים זה סתם חוסר בויטמין אומשו. תרגישי טוב :]

../images/Emo24.gif

אני מקווה שהכל יהיה בסדר
כמו שאמרת, הרבה אנשים התעלפו לפנייך, וזה לא חייב להיות סוכרת, זה יכול להיות דברים הרבה יותר "נחמדים">< אבל תבדקי מה זה? |רקיעלאמעודדת
אבל באמת שניסיתי><|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif

תודה
|נעמהזוועהבניחומים,אזבכללהיאסולחתלך
[באמתעלמהלסלוח|:תודהרבה
]|

../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif

אממ, זה לא חייב להיות סוכרת. זה יכול להיות גם, אה, משהו אחר?
טוב אני גרועה.
וזהו.

תקשיבי

לחברה של אח שלי יש סוכרת נעורים(היא בת 16) ו...האע,אם את רוצה לדעת משהו על המחלה,תשאלי אותי,(אחי ערך תחקיר בנושא והפיץ אותו לכל המשפחה
)אשמח לענות.

אנבלייי

New member
נעמה../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך המוןהמון, תרגישי טוב. אני כלכךכלכךכלכך מקווה שהמהשזה לא יהיה סכרת הזאת זה לא באמת. אני אוהבת אותך. אוהבתאוהבתאוהבת. יהיה בסדר. מותרלך להלחץ מזה :) אבל זה שוםדבר. באמת. תבטיחילישזהשומדבר ;[ וסליחה שאני כבר לא כמו פעם
אני. אה.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שזה לא משהו רציני. אולי היה לך הרבה לחץ נפשי, או שלא אכלת נכון, מחזור... יכולות להיות אלף סיבות. גמני נלחצת מכאלה דברים
כשהייתה לי נשירה הייתי בטוחה שאני עומדת למות או משוXD בקיצור אני בטוחה שזה לא משהו חשוב
תעדכני אותי[:

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gifXDDDDDDDD

גם אני נלחצת משטויותXD. "כשהייתה לי נשירה הייתי בטוחה שאני עומדת למות או משוXD " זה נורא הצחיק אותי משום מהXDDDDDDD. גם אני ככהXD.

למעלה