../images/Emo48.gif מוזר
|לאקשורהלשוםדבר| הוי ]: המורה לפסנתר התקשרה אחה"צ ושאלה אם אני בסדר וזה
X: [הסבר בעוף שעבר >>] ואמרתי לה שכן וזה
, והיא אמרה לי שבאה אליה גיסתה ושהיא חולת-סוכרת או משהו שכזה, והיא שאלה אם הייתה לי זיעה - נו, בדיאלוג זה יהיה עדיף; "הלו?" "שלום, נעמה? זו גליה," "אה,
היי.. |...|" "את בסדר בלה בלה הרגשת טוב אתמולהיום בלהבלהבלה?" "כן בלה בלה בלה..." "בכל-אופן, גיסתי הייתה אצלי היום, והיא שאלה אם הייתה לך זיעה כשהתעוררת.." "אמ, כן. [?]" "זיעה קרה?" "כן... [?]" "כי היא אמרה לי שזה סממן של סכרת, שמתעוררים מהעילפון עם *זיעה קרה..." "|...| |: |אחרי שעה| א- אה." "ו, פשוט, לא ידעתי מה לענות לה כי לא זכרתי," "הו. אמ. |צמרמורת]:|" "בלה בלה בלה תרגישי טוב בלה בלה תשתי תאכלי תשני משהו בלה בלה בלה [היא מותק, נו ;[ ] בלהבלה אל תדאגי בלה בלה" "סליחה סליחה" "מה סליחה; זו לא אשמתך," "סליחה;[" [נו, המילה הראשונה שאמרתי לה אחרי שהתעוררתי וקלטתי שהתעלפתי זה סליחה
כי נו, זה נטל שכזה והיא מהזה נבהלה ]:] * תמיד חשבתי שזיעה קרה וזה זה נורמלי וזה קורה לכולם אחרי שקמים מהעילפון וחברות אמרו לי שלהן זה לא ואוף ]: ואני באמת מכסחת מלא מתוקים בזמן האחרון. בע. אני פוחדת
]: ואוף. סכרת? [אני הולכת לעשות בקרוב בדיקות דם ]: ] וסליחה שאני כזו דרמטית ואוף1%!%!#!%!6 אני שונאת את זה ]: הרבה אנשים התעלפו לפנייך, נעמה, אף אחד לא מת, הפסיקי לחיות בסרטים ולעשות מזה עניין ענק. ]: