Blue Pencil

New member
../images/Emo23.gif

אל תדאגי, זה לא בהרכח סוכרת!O: יכול להיות שסתם..זיעה קרה על הדרך. >< את תראי. את תעשי בדיקת דם,ואחרי התשובה תהיה מאושרת כמו לאדעת מה.DD: בהצלחה.

הכול יהיה בסדר

את סתם חושבת שאת תהיה חולה, זה לא טוב כאילו כול הזמן לחשוב "אני חולה אני חולה" קוראים איך שהוא לדבר הזה אבל שחכתי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifבהצלחה בבדיקות דם ../images/Emo24.gif

Wandering Star

New member
../images/Emo201.gif

למיטב ידיעתי, רוב הפעמים קמים מעילפון מכוסים זיעה קרה, לא רק כשחולים בסוכרת. בכלל, זיעה קרה זה לא כזה נדיר. זו תקופת מעבר מרגיזה כזו, כולם חולים במשהו. אני למשל כל הבוקר מדממת מהאף בלי שום סיבה נראית לעין. חוץ מזה, סוכרת זה לא דבר שמתפתח תוך כמה ימים. בונים את זה בהדרגה במשך זמן מה. יש לך במשפחה חולי סוכרת בכלל? אל תיבהלי בובה, אני בטוחה שזה שום דבר

../images/Emo221.gif נחמו אותי או משהו

נפרדתי מחבר שלי.. למרות שזה לא רישמי.. אבל אני חזרתי לשוק הפנויים .. מוזר להגיד את זה

yaeloolik

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

כשאמרת את זה... XD. זה הזכיר לי שאחותי אחרי איזה חודשיים של עבודה(בת 16) התפטרה ואמרה: "טוב כנראה אני אאלץ לחזור לספסל המובטלים" XDDD. עזבי אני מבינה את עצמי
. לפחות היה לך חברD: *יעל מנסה לעודד ללא הצלחה*

Shusho

New member
לא רוצה../images/Emo3.gif

זה מנהג מטופש של ילדים קטנים.

אבל../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

את אמורה להיות תומכת בתור מישהי שיש לה אחות קטנה שנראית כמוני
אז איך הבחור נהיה הבחור?

yaeloolik

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אויש אני אוהבת אותך

הבנות שאני כותבת להן מכתב../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ייקח זמן
אני כותבת לחמש בנות, וציור לכל אחת וזה וגם מושקע כזה, ואני עצלנית ואפילו יש לי חיים קצת. אוקיי, אוקיי, אז אין לי. אבל יש לי אירובי בראשון ושלישי ציור בשני פסיכית ברביעי ואנחנו נפגשים לספר מחזור בחמישי ומתישהו אני הולכת לידיד שלי וגם אולי אני אפילו אעשה שיעורים באיזה מקצוע!>< וגם החלטתי שאני שולחת את כולם באותו יום שלא יהיה קיפוח.אבל המכתב של כולכן יגיע!דונט וורי.

broken winges

New member
*מעתיקה מאוף קודם*

אני עוזבת. טאמ טטטה טאמממ אוקיי די. אני עוזבת מחר ליומיים טיול שנתי יום אחרי זה יש לי מבחן להתכונן עליו יום אחרי זה אני צריכה ממש לחרוש על עוד מבחן יום חמישי אני יוצאת עם אמא שלי אז נראה מתי אני אבקר בפורום היקר ..מה לעשות..הלחץ מתחיל. אני משקימה קום בחמש ורבע :[[ הם רוצים אותנו בבי"ס בשש ורבע. משוגעים!. נאבר מיינד. היום הגעתי למסקנה שניבצ'ו אח שלי הקטן בן החמש(ושלושה חודשים..הוא מתעקש על זה.) הוא סוטה מין קטנטן. הוא כל הזמן מחבק אותי ואת אחותי ומפליק לנו בתחת בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הגובה שלו אבל היום הוא נכנס באמצע שאני ואחותי התלבשנו ואחותי הייתה עם חזייה ואני הייתי כבר עם חולצה והוא התחיל להגיד: "למעיין יש ציצי מקפיצי.ציצי מקפיציייי ציצי מקפיצי!!" והוא שר את זה ואני ואחותי מתפקעות מצחוק והוא כזה: "גם למור יש ציצי מקפיציייי!" חחחחחחחח ואחר כך הוא אומר את זה לאבא שלי ואבא שלי אומר לו שלכל הבנות יש ציצי מקפיצי..גם לאמא. חחח ואז אבא שלי החליף חולצה וניב התחיל להגיד לאבא שלי שגם לו יש ציצי מקפיצי. חחחחחחחחחחהההה חחחהה כן זו הייתה יציאה מצחיקה שלו. ושמענו שירים טובים עם אור אח שלי החורג. הוא סיפר לנו שכשהוא וחבר שלו חזרו מבי"ס באו אליהם שני נערים אתיופים מסוממים ואיימו עליהם עם סכינים ואקדח שייתנו להם כסף ופלאפונים וכאלה. במזל הם הצליחו לברוח ורק קיבלו מכות רצח. בראשון לציון לאור היום. אור בן 17 כיתה יב. נורא. מה ניהיה? לא משנה. טוב אז זהו התיקים שלי ארוזים וההתרגשות במדד נורמלי ^^. איה שלום. או היה שלום. ^^ *סוטרת לעצמי* *מעיין למיטה!!* נעמה אם את קוראת אז סליחה שאני מתעצלת להגיב לך אבל את כבר יודעת שאני קצת בטטה לפעמים. תרגישי טוב. אני יודעת שהתעלפויות זה לא דבר נעים אבל זה יכול להיות כל מיני דברים ולא בהכרח (חס וחסה) סכרת.זה יכול בהחלט להיות לחץ דם נמוך ויכול להיות שזה גם משהו פסיכולוגי. מה שכן אחרי שאת מתעלפת אם זה לא סכרת חס ושלום תמיד כדאי לאכול משהו עם קצת סוכר. כי אם זה הלחץ דם אז צריך להעלות אותו.אבל תעשי בדיקות ותראי אל תפחדי ממשהו שהוא לא בטוח. די לצרה בשעתה. יהיה טוב

למעלה