BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifהרפתקאות לאה בחזרות.

מחר מופע לילדים בגן P: אני משחקת ילדה שאומרת "מה מסכן עץ האורן,הוא אומר לבד כמו תורן"
אז במקום ללמוד מטמטיקה עשינו חזרות ליד חדר אומנות. ויש לידו כניסה למקלט..וכאלה.רק שרוב הכניסה חסומה,אבל יש חדר בלי דלת P: אז פרחה עם החבר שלה כל הזמן התנשקו שם >> והמטומטם הוריד ת'מכנסיים >> לויודעת מה קרה אחר-כך.לא הסתכלתי
ועשינו את החזרות. רחלי ה"דתייה" [היא טוענת שהיא חזרה בתשובה.אנחנו לא מאמינים לה.היא יותר מידי פרחה >>] דחפה אותי לצד על הספסל "אני לא יכולה לשבת לידו" >> והייתי צריכה להריח את הבושם שלה
מפגר אחד שיחק את האורן.ורחלי כל הזמן אמרה לו מה לעשות והראתה את התפקיד שלו.היא היתה צריכה לעשות מונולוג.לבד. שאלתי אותה:"מה יקרה אם יאשימו אותנו בהתאבדות של קטינים?" אבל היא לא ענתה לי. ואז הגיעה התפקיד של ילד א',ילד ב',ילד ג',ילד ד',ילד ה',ילד ו' ו......עץ האורן
רקדנו הורה מסביב לעץ >> היה דפוק. ואז אמרתי את התפקיד שלי ובדרך גם התפוצצתי מצחוק,ורחלי היקרה הדגימה לי בערך שעתיים איך אני אמורה לעשות את זה.היא אמרה לי להרים את היד אז הרמתי
ואז דימה הענן אמר לי "אני נשבעת להגיד את האמת ורק את האמת"
ואז המשכנו להגיד תפקידים וזה אז שוב סצינת הילדים כי לרחלי הייתה הברקה >> ואז אמרנו תפקידים ואנג'ליקה ילד ו' מיששה לי ת'תחת OO ואז לחברה שלה את התחת והציצי וכל הגוף OO אמאלה. לאחר שגמרנו את החזרה המעצבנת רחלי רצתה להשאיר אותנו לעוד חזרה אבל ברחנו! D: ואז חזרה שנייה.אחרי הלימודים OO; מול המחנכת. עשינו את החזרה די בשקט.רק שרחלי כרגיל הפריעה
ואז כולם אמרו לה שהיא צריכה לעשות מונולג >< בקטע של ילד א',ילד ב' וכו' רחלי והמחנכת רקובת השיניים ומחומצנת השיער לא הסתכלו,כמובן.התחלנו שוב לרקוד הורה סביב עץ האורן האנושי.הן שוב לא הסתכלו >> אז החרכנו אותם
לבסוף,מר"מ [מחנכת-רקובת שיניים-מחומצנת] שיחררה אותנו מתלבושת חופשית D: מי שיקרא שישים |מהמסכןהואעץהאורן|

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|מהמסכןהואעץהאורן../images/Emo7.gif|

^^ אני רוצה גם לעשות הצגות לילדים קטנים

אנבלייי

New member
רק אני שונאת את יום האהבה? :|

זה נורא קשה להכריח את עצמך להרגיש חמים וקיטשי בשביל הזין הזה :ובכלל, לא צריך יום מיוחד בשביל לאהוב.

Karin917

New member
כן.../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

למה לא? מקסימום הוא יסרב.. ואני לא חושבת שהוא יסרב.

../images/Emo163.gifנמנ... אבא בא ואמר...../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

אבא:"אולי תצאי קצת מהפורום הזה?! לכי ללמוד" אני: "נו שניה מה הקטע?" אבא: "אמרת שהן בכל גילאי העשרה, את לא קטנה מדי לזה?" את שאר השיחה אני לא אגיד. אין צורך, פשוט תבינו הכל על המשפט האחרון שכתבתי. אני לא התחצפתי עליו או משהו (בהמשך השיחה) אין סיכוי... אבל די נעלבתי אפשר להגיד. מה אתן חושבות? לפי דעתי, הרב פה מקבלות אותי לא קשור לזה שאני קטנה ובת 10. אחרי זה גם הגענו לנושא של המפגשים אם הפורום. והוא אמר שאני אהיה אם ילדים בגילי, העניין הוא שילדים בגילי לא מבינים אותי כמובן. הם מבינים רק באלימות וקללות, ילד מהכיתה שלי נתן לי מכה אחת מלפנים בברך ומכה אחת מאחורי הברך, מתתי מכאבים אני לא יכולה ללכת, בוכה על הרצפה והוא בא וצוחק. זה אחד מהילדים האלה עכשיו, זה כאילו לדבר עם הילדים מהכיתה זה משעמם ולא מעניין אותי תגידו אבל, למישהי באמת יש בעיה אם העובדה שאני בת 10 ? שאני קטנה ממכן ב-3 או אפילו שש שנים? (ד"א האייקון
נמצא שם, כי זה אייקון שאני ואחותי החלתנו שאם יש אותו בהודעות באוף לא להיכנס אליו.)

אני בת 17, ואני חושבת שאת מדהימה.

ויש לי המון שפה משותפת איתך. באמת. שילך לזיבי;< הוא לא ייקח ממני את אלאורי

Blue Pencil

New member
4 שנים זה לא קטן,במיוחד בגיל הזה,

ואני חושבת שאת ילדה מקסימה ואינטילגנטית וכל שאר השטויות האלה בדיוק כמו בנות בגיל שלי,ויש כמה שאפילו יותר. O: אל תקשיבי לו,הוא לא יודע על מה הוא מדבר. זה בדיוק כמו שאת תיגשי ותגידי לו שזה לא בסדר שהוא מסתובב עם נשים כשאמא שלך לא איתו,או משהו כזה. >> תישארי.לתמיד.לא משנה מה יגידו.

Winter Blue1

New member
ממש לא!

יש לך אותו ראש כמו שלנו! את מוכשרת כמונו ואפילו יותר! את מושלמת מותק חמודה! את אשתי ולא נתגרש מהפרדי גיל! ואני אוהבת אותך!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאיזה דיכאון,

אפילו שאני מחייכת והכל, עמוק עמוק בגרון, בלב, במוח, או איפושהו, נמצא כאב מאוד עמוק. עם כל ההשקעה בסוף יצאתי כמו בדיחה מהלכת, ואתן אפילו לא תבינו את ההרגשה, של להתאמץ לחינם.

GalGul000

New member
אם לא ירד פה שלג

אני אבכה. ברצינות. אני לא מסגולת לגשת למבחן הזה מח. אני פשוט לא יודעת כלום.
[ועוד היה לי זמן ללמוד היום. אבל למה שאני אהיה יעילה ואלמד?]

Karin917

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

תתחילי ללמוד עכשיו קצת. תלכי לישון ב-10, קומי ב-4 וחצי תשתי המון קפה ותאכלי ארוחת בוקר טעימה ותלמדי עד שתצטרכי ללכת לבי"ס. את יכולה ללמוד גם בכיתה לפני המבחן ובדרך לבי"ס אבל אם יש לך בעיות ריכוז אז זה לא מומלץ. בהצלחה!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifעזרה דחוףדחוףדחוףדחוף../images/Emo7.gif

תהרגו אותי
כמובן שאני אעשה יומן קריאה כשצריך להגיש אותו מחר והיה לי חודש>> אם מישהי מוצאת חומר על הסופרת: מלכה דולברג-רוזנטל (קראתי את הספר "מרישה") בבקשה בבקשה שתעביר לי אותו
חיפשתי בבריטניקה, אישים באנציקלופדיה ובאינטרנט וכלום><; אני כל כך מתה...

למעלה