../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifהרפתקאות לאה בחזרות.
מחר מופע לילדים בגן P: אני משחקת ילדה שאומרת "מה מסכן עץ האורן,הוא אומר לבד כמו תורן"
אז במקום ללמוד מטמטיקה עשינו חזרות ליד חדר אומנות. ויש לידו כניסה למקלט..וכאלה.רק שרוב הכניסה חסומה,אבל יש חדר בלי דלת P: אז פרחה עם החבר שלה כל הזמן התנשקו שם >> והמטומטם הוריד ת'מכנסיים >> לויודעת מה קרה אחר-כך.לא הסתכלתי
ועשינו את החזרות. רחלי ה"דתייה" [היא טוענת שהיא חזרה בתשובה.אנחנו לא מאמינים לה.היא יותר מידי פרחה >>] דחפה אותי לצד על הספסל "אני לא יכולה לשבת לידו" >> והייתי צריכה להריח את הבושם שלה
מפגר אחד שיחק את האורן.ורחלי כל הזמן אמרה לו מה לעשות והראתה את התפקיד שלו.היא היתה צריכה לעשות מונולוג.לבד. שאלתי אותה:"מה יקרה אם יאשימו אותנו בהתאבדות של קטינים?" אבל היא לא ענתה לי. ואז הגיעה התפקיד של ילד א',ילד ב',ילד ג',ילד ד',ילד ה',ילד ו' ו......עץ האורן
רקדנו הורה מסביב לעץ >> היה דפוק. ואז אמרתי את התפקיד שלי ובדרך גם התפוצצתי מצחוק,ורחלי היקרה הדגימה לי בערך שעתיים איך אני אמורה לעשות את זה.היא אמרה לי להרים את היד אז הרמתי
ואז דימה הענן אמר לי "אני נשבעת להגיד את האמת ורק את האמת"
ואז המשכנו להגיד תפקידים וזה אז שוב סצינת הילדים כי לרחלי הייתה הברקה >> ואז אמרנו תפקידים ואנג'ליקה ילד ו' מיששה לי ת'תחת OO ואז לחברה שלה את התחת והציצי וכל הגוף OO אמאלה. לאחר שגמרנו את החזרה המעצבנת רחלי רצתה להשאיר אותנו לעוד חזרה אבל ברחנו! D: ואז חזרה שנייה.אחרי הלימודים OO; מול המחנכת. עשינו את החזרה די בשקט.רק שרחלי כרגיל הפריעה
ואז כולם אמרו לה שהיא צריכה לעשות מונולג >< בקטע של ילד א',ילד ב' וכו' רחלי והמחנכת רקובת השיניים ומחומצנת השיער לא הסתכלו,כמובן.התחלנו שוב לרקוד הורה סביב עץ האורן האנושי.הן שוב לא הסתכלו >> אז החרכנו אותם
לבסוף,מר"מ [מחנכת-רקובת שיניים-מחומצנת] שיחררה אותנו מתלבושת חופשית D: מי שיקרא שישים |מהמסכןהואעץהאורן|
מחר מופע לילדים בגן P: אני משחקת ילדה שאומרת "מה מסכן עץ האורן,הוא אומר לבד כמו תורן"