GalGul000

New member
יאללה. עוד 19 מבחנים וגמרנו.

רק שאני אעבור בשלום את המבחן בביולוגיה. [מי מטומטמת של אמא? אני לא קולטת כלום.] והאנסין באנגלית [טחח, אף פעם לא עשיתי אנסינים לבד
] והבוחן במתמטיקה [אההההההה פונקציות
אני מתגעגעת למשוואות ריבועיות
] והמבחן בפיזיקה [סינית בשבילי.] ושיבטלו את המבחן בספרות [אמןןןןן.] ושאני אספיק לעשות 2 עבודות גדולות [אחת שנתית ואחת סתם גדולה] בפחות מחודש. ושאני אמצא תחפושת ושלא תדפק לי היומולדת בגלל פורים [כן בטח.] ושהמבחן בהיסטוריה לא יהיה ממששששש נוראי [למרות שהיא כבר הודיעה לנו שהוא על כל החומר של השנה. סעמק. ועוד עבודה ענקית להגיש שבוע אחרי.] ושננצח או לפחות נגיע לגמר או לחצי גמר או לרבע גמר. אני צריכה להפסיק לקטר. אוף

יאי../images/Emo211.gif

היינו היום בגן... ולקחנו את גן חובה לבצפר(כל ילד גדול עם שניים קטנים), וקבלתי בדיוק את מי שרציתי... והקראתי סיפור, וזה היה כיף! הו, והם שלושים ואחד ילדים, וזה רק גן חובה של גן אחד
אני לא חושבת שהיינו שלושים ילדים בכל הגן שאני הייתי בו

Shusho

New member
להלהלה!!1

יש מישהו חדש (נו. הזה שמבוגר ממני. כתבתי לפני כמה |א-ו| עליו) והוא חמוד
. ויש לי בחילה כי אכלתי פיתה שלמה עם גבינה צהובה וזיתים Oo ומיונז גם

Miss Naama

New member
וואי, השתגעתי לגמרי

עשיתי את זה. השאלה אם אני אסונן או שאני אתהפך מחדש היא תסנן אותי היא תסנן אותי ]]]: אני משתגעת השיר הזה לא עושה לי טוב.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד זוהר!

עשיתי דולע חדשה אחרי תקופת יובש.D: [באמצע הייתה דולי מעאפנה, אבל חוץ מזה איזה חודשיים]

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifמשעמם לי.

אפחד מעניין לא מחובר ]; ואין לי כוח ללמוד ח"ת.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifחרא חברות>>

לאט לאט אני מבינה איזה מן "חברות" יש לי... קודם כל הפוזאיסטית הזו>> "תביאו לי בלונים תביאו לי בלוניםD:" כל העולם ואחותו מביאיםם לה... אבל תודה הולכת ל.... אלה ומאיהD: |-_-"| ואז היא הסתובבה בכל העיר המחורטטת איזה חמש עשרה פעמים רק כדי להרות ש*מאיה ואלה* הביאו לה בלונים
|אני בכלל לא הבאתי לה בלונים>> בכלל לא הייתי *היחידה" שקנתה לה מתנה... גם לא הייתי זו שהזכירה לכולן>>| ואני יודעת שליומולדת שלי היא אפילו לא תתקשר><; ויש את זו שמוציאה מכולן סודות ומגלה אותם לאנשים הכי לא נכונים...
רכלנית>> שקרנית>> פאקצה מטומטמת>> או ויש עוד הרבה>> נפלא;; יש לי רק חברה אחת טובה מגיל 3 ואני לא יודעת אם אפשר לסמוך אפילו עליה... כל הבית ספר שלי זיוף אחד גדול. כל הילדים מגעילים וחברים אחד של השני בגלל דברים שהם צריכים
יש אפילו אחת שהפכה לפאקצה והלכה איתן יד ביד כדי לגרום *לי* לקנא>> היא לא יודעת על הריכולים הפאקצות אומרות עליה>>; וזה מצחיק שכל פעם שהיא רואה אותי היא מגלגלת עיינים כאילו היא שונאת אותי עד מוות>> ורק לפני שנה: "יא ליאל את החברה הכי טובה שיש" יה רייט>> ולסיכום>> אני רוצה כבר להתחיל לחיות>> לעבור חטיבה. לעבור חטיבה עליונה, לעבור צבא, למודי רפואה ולחיות באושר ועושר^^ |לא שזה יקרה בחברה כזו>>| אתן לא חייבות לקרוא/להגיב... סתם היה בא לי להוציא להוציא עצבים על ה***** שבכיתה שלי^^ וזה עזר

fat luey

New member
אע

זה כאילו קראתי את ההודעה של עצמי. את מתארת בדיוק את הסיטואציה של יומולדת של חברה שנה שעברה. אבל בדיוק, זה בדיוק כל מה שחשבתי. וכל מה שהיא, עד היום לצערי. אני מנסה לחיות עם זה עד לתיכון, סוף סוף לעבור בית ספר. יעבור לך.

אוי ווי../images/Emo211.gif

נזכרתי בשנה שעברה... 11.2.05(השתיים עשרה היה יום שבת): זוהר:"ביום ראשון יש לי יומהולדת!"(עליי לציין שצרחתי את זה בהתלהבות) 13.2.05 כיתה מפוצצת בלונים, אבל אפילו אחד מהם לא בשבילי. פאקצה:"לא ידענו שיש לך, היית צריכה להודיע לנו..."(היא ישבה שני סנטימטר לידי כשהודעתי... )

מישהי מכירה אתרים שאפשר

להורים בהם שירים לMP3? כמו MP3SHITS.COM או למישהי יש את השיר FIGHTER של כריסטינה אגילרה? או SURVIVOR של דסטיניז צ'יילד?

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifמה לעזאזל?

אמא של חברה שלי מאשימה אותי ששברתי צינור ופירקתי כיור בפעם האחרונה שהייתי אצלה[זתומרת לפני שנתיים]. WTF כל מה שאני זוכרת שאיזה שכנה התעצבנה עלינו שויחררנו את התוכים באמבטיה. צינור?! כיור?!

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifנפלא,עבדו עלי ../images/Emo122.gif

>> אבל הרבצתי לחברות שלי עם ספר ח"ת על הראש

למעלה