ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהיה נחמד , רק ש..

חזרתי בלי קול בכלל, אני יכולה רק ללחוש חח אבל עכשיו טיפה הסתדר לי, והברכיים שלי למעלה תפוסות כי ביום השני אחד מהסלולים היה שעה של מדרגות. והידיים תפוסות ואני מצוננת.D:

Stinki Winki

New member
איזה כיף../images/Emo6.gif

נו אבל זה באמת כיף לחזור מטיול צרודה וכל זה, בלי זה זה לא שווה!^.^

Blue Pencil

New member
הלוואי לחזור ככה];

אפעם לא חזרתי משום טיול,גם לא של הצופים צרודה. זה הכיהכי כיף.*O* אבל עכשיו יש לך יומיים-שלושה לנוח,אז מה רע? חברים וכיף בטענה שאת לא מספיק חזקה כדי ללכת לביתספר.
שמחה שנהנית.

GalGul000

New member
גם אני כמעט אף פעם לא צרודה.

אבל אני כן מאבדת את הקול. פשוט מזייפת כזה... או שאני לא מצליחה לדבר בכלל.... או רק טונים מסויימים.. חח אבל זה קורה לי כל פעם שעושים מורל רציני. כנראה שאת לא צועקת מספיק

Blue Pencil

New member
הו..כמה שאני צועקת..

אני צורחת הכי חזק שאני יכולה,אבל זה לא עוזר.];

בנות,

תגידו את מה שיש לכן על הלב תמיד, בלי להתבייש מהתגובה של הצד השני. יוצא מזה רק דברים טובים.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif עזרה ../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

המורה לספורט הודיעה לנו היום שאנחנו צריכות להגיש עוד שבועים 'משפט תנועה' בזוגות- שזה 5 אלמנטים לבחירה או יותר [המינימום זה 5] עם שיר וקטעי ריקוד-קישור-מעבר כרצוננו. יש לי עם מי לעשות, ולמרות שאני אעשה רק 4 אלמנטים [זה רק מה שאני יודעת] המורה אמרה לנו [אני עושה 4, הילדה שאיתי עושה 5 אלמנטים] שאם נצליח לשלב את הכל יפה ולמרות שחסר לי לאמנט היא תתחשב בנו (יש לי בעיות- אני מתעלפת אסור לי להתאמץ ולעשות דברים שיש לי מהם טראומה וכאלה) ולא תכשיל אותנו ותתן לנו מעל 70 (זה הרבה בשביל 4 אלמנטים ועוד בשבילי שאין לי כושר בשיט
]. אז עכשיו אנחנו צריכות להתחיל לעשות את הריקוד הזה, אבל אין לנו מושג על איזה שיר לעשות. חשבנו על לעשות רמיקס (הילדה שאיתי יודעת לשלב בין שירים ממש יפה ^^) אבל לא מצאנו שירים שהם מתאימים ובקצב נחמד. למישהי יש המלצות לשירים נחמדים? (לא רוק או מטאל או איטים/שקטים כאלו. משהו בקצב לא איטי מדי ולא מהיר מדי
) אני אשמח לכל שיר שאתן חושבות שיתאים, כל המלצה תתקבל באהבה ותודה ענקית

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלייק אה מה? ../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

תודה
ביקוס אוף יו חשבנו על זה וניסנו לחבר עליו אבל הוא קצת איטי מדי וכשניסינו 'לזרז' אותו בתוכנה הוא נהיה כאילו בג'יבריש
טיימס גו בי לקחו כבר 3 זוגות, אז ויתרנו מראש
עוד רעיונות? |מתה|

כמו תפילה../images/Emo96.gif

בתרגום חופשי:p. אממ, בחוג שלי(שהיה לי פעם
) כל הזמן רקדנו את זה:p. זה שיר של מדונה אבל יש לו הרבה גירסאות של רמיקסים מהירים. את יכולה לקחת שירים של הבקסטריטבויז או בריטני( כן כן, שנות ה-90:p) הם שירים ממש קצביים
.

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

ואגב קלי קלארקסון (שמעסיקה הרבה את הפורום
), יש את since you've been gone (אאל"ט) שהוא די קצבי

Blue Pencil

New member
אפשר לשאול אילו אלמנטים?:]

ויש כמה שירים של דיסני שתמיד מתאימים לדעתי. השיר של הדוב,ואבריבאדי וואנטס טו בי א קאט. [אני יכולה לשלוח לך אותם אם את רוצה:] והאלמנט החמישי- את בטוחה שאת לא רוצה לנסות? אני חושבת שכדאי לך,הרי אין לך מה להפסיד. כרגע את לא מקבלת ניקוד על האלמנט הזה,ואפילו אם לא תבצעי אותו מושלם-תקבלי חצי מהניקוד;זה לא טוב יותר?

tamaguchi girl

New member
אלמנטים מצעבים כאלו ../images/Emo122.gif

מה שאני עושה- גשר, 2 סוגי מאוזנים, נר. מה שהבת שאיתי עושה- גשר, 2 סוגי מאוזנים, נר, עמידת ראש. חשבתי לנסות לעשות גלגול קדימה- אבל לא, כי לפני חודשים כשעשיתי גלגלול כמעט שברתי את הגב, כי לדעת המורה 'זה לא היה מספיק טוב' אז אני לא מנסה גלגול. אפשר גם עמידת ידים/ראש, גלגלון, שפגאט (?) [אבל את זה היא מסכימה רק למי שנולדה גמישה ויש לה יכולת לעשות שפגאטים(
זה נשמע מצחיק
]) מלידה, אז לא, ואני במילא לא יכולה לעשות את זה ממש טוב. כל שאר האלמנטים שיש- אין לי מושג איך עושים אותם, ולמרות שניסתי כנראה אין לי את הכישרון והיכולת לזה
שירים של דיסני זה טוב, אבל זו שאיתי לא אוהבת דיסני [חוץ ממיקי מאוס
] אז, המ, אי אפשר ._." תודה בכל זאת

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה לכולן ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

בסוף החלטנו לעשות רמיקה מ'סקסי צ'רי' ו-amazed ובאצע לשלב את 'פוט יור הנדס'
היא כבר חיברה הכל וזה יצא ממש מאגניב D: עכשיו רק צריך להתחיל לחבר את הריקוד

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifהו,ברור.

אני יכולה לנחש. (הכל שמות בדוים. קייל= הידיד הכי טוב שלי שון= חבר טוב שלו אואן= עוד בנאדם שאני מחבבת...) אני: "קייל אני אוהפתותך!" קייל: "חחח....שון בוא תשמע!" אואן: ""צוף אוהבת את קייל? חחחחחחח!!!"

למעלה