AnImE BaBe

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gifאני כלכך מצטערת...:(

אם את צריכה לדבר...אני פה בשבילך.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo2.gif זה פשוט נוראי../images/Emo10.gif

למה שמישהו יהיה כל כך רע כדי להרעיל כלב? אוף
שיר, אני כל כך מצטערת בשבילך, אם בא לך לדבר במסנג'ר אני אשמח :] ותדעי שאני ואני בטוחה שגם כל שאר הבנות נמצאות פה בשבילך ת-מ-י-ד

../images/Emo163.gifתעודות!!11 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ממוצא 94. פשוט גרועה
תנ"כ-100
אני גרועה בתנכ אבל תמיד מקבלת מאה
מגניב! נראה לי שדי מגיעה לי קריאת והבנת הנקרא-
אני בין הילדים הטובים ביותר בכיתה! אפילו השלישית הכי טובה... לשון-95 אפשר לקרוא לזה מאה
היא פשוט לא נתנה מאה לאף אחד... קיבלתי מאה בכל המבחנים אז מגיע לי
הבעה בכתב-90
אוף נו קיבלתי מאה על כל העבודות בכתב הקשורות לזה מה הבעיה?
מתמטיקה-90 המ.. עדיף פשוט לשתוק
הציון מגיע לי. אבל אולי היא יכלה לעלות אותו ל-95. אני טובה מאד במתמטיקה אבל במבחנים מאבדת את הראש מדעים-100
ייייייייייייייייייייייייש!!1 המורה הזאת פשוט אוהבת אותי
ואני אוהבת אותה. מזל שהיא מחליפה השנה את המורה שלנו משנים קודמות היא תמיד נתנה לי תשעים
ואם למשל אני מציירת בשיעור שלה היא לא כועסת היא אומרת אם החיוך המדהים שלה "מדהים אלאור" ^^ גאוגרפיה-95
היה מגיע לי תשעים או שמונים וחמש... במבחנים קיבלתי 86 ו-82 אז היא ריחמה עליי -_-" יאי ^^ אנגלית-100 צפוי. אני הכי טובה מדל השכבה ומהרבה ילדים בכיתות ו'
חינוך גופני-85 S: היא הייתה צריכה לתת לי מקסימום שבעים. אני כל הזמן לא עושה כלום בשיעורים מקבלת ציונים נמוכים במבחנים ולא מחזירה ציוד. D: מוסיקה-90 כל השנים הקודמות נתנה לי מאה
ממתי עושים אצלנו מבחן במוסיקה??!! אז קיבלתי שמונים ושתיים... אבל אני התלמידה הכי טובה שלה
אגדה מורשת- אין ציון. אבל אם היה הייתי מקבלת שבעים... אני לא עושה כלום יושבת בכוונה כמו לויודעת מה ומדברת בלי הפסקה D: זהו
ממוצא 94 לא נורא ^^ אולי במחצית ב' (מיום ראשון) אני אתחיל להשקיע יותר... *הדגש על האולי* ילדה מהכיתה שלי קיבלה 7 מאות. וכל השאר 95. אבל יש לנו רק 10 מקצועות לא כולל אגדה
טוב נו היא התלמידה הכי טובה והכי חרשנית בכיתה... איזה מבאס... ביום ראשוןיש לנו סדר טו' בשבט אחרי צהרים עם ההורים. ואני לא אבוא
ההורים שלי נוסעים לתל אביב ואני לא רוצה שליאל ואלדן (האחים שלי) יבואו... כי ככה
אז בשעה וחצי שהם עשו חזרה גנרלית אני ונוי הלכנו לכיתה שיחקנו קצת עם דקל (ילד מהכיתה שהעיפו אותו כי הוא צחק על הריקוד של הבנות
) ונתתי לו הרבה מכות במיוחד בראש
מבכן אחרי התלנונן על כאב ראש חזק וזה סיכום יום נחמד ונעים בבצפר ^^[ קראת? תגיבי ^^

Karin917

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

לא הייתה לי תעודה כזאת אפילו בכיתה א'!

Stinki Winki

New member
מה גרוע בזה0.0

בואנה, בנות כאן צריכות לקבל פרופורציות לגבי ציונים@_@

../images/Emo145.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo199.gif

חולים על סימס? יודעים הכל על המשחק? בואו להתחרות ראש בראש בפורום משחקי סימס וסים-סיטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=577&msgid=71569530
יוצרים וזוכים בואו לעצב לוגו לפינה השבועית בפורום ביולוגיה ומדעי החיים ואולי לזכות בפרס. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=834&msgid=71559240
איזה מתנות כדאי לקנות ביום האהבה? מהו התפריט הרומנטי שרק מחכה שתכינו אותו ובכלל, מה זאת אהבה? בקרו בעמוד המיוחד של יום האהבה של תפוז אנשים - http://www.tapuz.co.il/valentine
דורית זילברמן, מחברת הספר 'תמצאי לי אהבה' תתארח בפורום אהבה ורומנטיקה ובבלוג TV ביום שלישי הקרוב, יום האהבה, בשעה 18:00. לקראת האירוח אנחנו מחלקים עשרה עותקים מספרה החדש של זילברמן, לגולשים הראשונים שיענו נכונה על 3 שאלות טריוויה. לפרטים נוספים והשתתפות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=42488

broken winges

New member
תעודה כיתה ז'

אני יודעת שאני אמורה להיות מרוצה ממנה ואני כן ..זה פשוט שתמיד יש מעליי. ולא משנה כמה אני מתאמצת זה תמיד ככה.והכי מעצבן אותי זה שיש לי חברה שאנחנו באותה רמה ותמיד מחשיבים אותה יותר. היא יותר מצטיינת יותר חכמה יותר זה ויותר זה. כוסעמק גמאני פה!!! גמאני משתדלת.פאק איט זה כל כך מבאס ומעצבן. ואכלתי כמו פרה! נתנו לנו מלא שטויות והייתי רעבה ועכשיו באלי להקיא. קרמבו וחצי,חתיכה קטנה של עוגת שיש,כוס קולה,חטיף כזה כמו אנרג'י וארטיק. אני אצטרך להוריד את זה איכשהו. ועכשיו לציונים: תנך-100-מצוין ספרות-95-כלבה! היה מגיע לי 100,מגיע לי 100!אוחחח לשון והבעה-100-חגית^^ מתמטיקה-95-כל כך התאכזבתי מגילה. היא אמרה לי:"רציתי לתת לך מאה אבל אני לא מחלקת סתם. תני לי במחצית הבאה סיבה לתת לך מאה ואני אשנה לך את הציון השנתי למאה".אוח אני משתדלת כמה שאני יכולה. ואני עוד מבינה את החומר! אנגלית-100-לא האמנתי המורה תמיד צועקת עליי כמו מטורפת מו"ט(מדע וטכנולוגיה)-90-נחמד שהיא עיגלה לי ג"ג-95-כל כך הגיע לי פחות. הסטוריה-95-הגיע לי 100.היו לנו עבודה אחת ומבחן אחד במחצית הזו ובשניהם קיבלתי 100! ערבית-91-קצת התאכזבתי.לא נורא אני אנסה יותר להשתדל להשתתף וזה. תרבות ישראל-90-נחחח.. ספורט-80-הגיע לי 50 בקושי.מתוך 5 מבחנים עשיתי שניים ובאחד מהשניים שעשיתי נכשלתי. התנהגות-90-זה המרבי חינוך-90-מה ההבדל בכלל? ממוצע-93. וקיבלתי תעודת הצטיינות כיתתית אבל כמובן שסתיו: "אה קיבלת תעודת הצטיינות כיתתית? אני:"כן למה,את קיבלתי משהו אחר?" היא:"כן קיבלתי שיכבתיתי.." אני:"מה ההבדל?" היא:"שבשכבתית זה כאילו שמצטיינים מבין כל השיכבה ובכיתית זה רק מהכיתה." תודה.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

אל תסתכלי על אחרים ותעשי השוואות! תגיעי להכי גבוה שאת יכולה להגיע אליו, לא אחרים. אם תשווי את עצמך כל הזמן לאחרים לא תצאי מההרגשה הזאת לעולם. אלא אם תשווי את עצמך לגרועים ממך, ואז תהיה לך הרגשה טובה
. ויש לך תעודה מעולה- הלוואי עליי כאלה ציונים!!! הסתיו הזאת נשמעת ממש מתנשאת><

Blue Pencil

New member
מעיין.

יש לך תעודה מעולה.מעולה. והאמת? תעודת הצטיינות שכבתית~כיתתית~ביתספרית? זה לא חשוב. וזה לא משנה. עם תעודה כזו תתקבלי לכל תיכון,לכל אוניברסיטה,ולכל מקום שתרצי ללמוד/לעבוד בו. מה שחשוב,הוא שאת ילדה מקסימה,וזה מעבר לציונים. תראי את סתיו-תעודת הצטיינות שכבתית,ואופי נורא ואיום. זה אומר שהיא יותר טובה ממך?יותר חכמה?יותר נפלאה? לא. חתיכת בריסטול,זה מה שיש לה ביד,וזה לא מספיק. לא בשביל להיות ילדה מדהימה כמוך.

broken winges

New member
אוח

תודה את כזו מתוקה. רק שתדעי שמה שכתבת ממש נגע לליבי.
תודה תודה תודה

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifאין לך מתחת ל80../images/Emo2.gif

כן זה נכון תמיד יש שמהו מעל...אבל במקרה שלך אני ממש לא מבינה:0- זאת אחת התעודות הכי טובות שראיתי
כל הכבוד^^

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

מה אכפת לך כמה אחרים קיבלו? את ממש מצטיינת. הכל אצלך [ספורט זה סתם
] מעל ל90 ואת מאוכזבת?

../images/Emo103.gif../images/Emo219.gif../images/Emo7.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא זה לא קורה לי
זה נמחק . . . . . . . . . . . . הקובץ של מיס פורום עם הבייסים הפלטות הדולי הססברים הכלללללללל נחמק =[ עבדתי עליה כל כך הרבה
ו.... זה נמחק!!!!!!!!!!!! אני פורשת =[

Blue Pencil

New member
תעשי חיוש על שם הקובץ,

או אולי בסל המיחזור. אולי עדיין תוכלי להציל את הקובץ.

למעלה