../images/Emo163.gifתעודות!!11 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
ממוצא 94. פשוט גרועה
תנ"כ-100
אני גרועה בתנכ אבל תמיד מקבלת מאה
מגניב! נראה לי שדי מגיעה לי קריאת והבנת הנקרא-
אני בין הילדים הטובים ביותר בכיתה! אפילו השלישית הכי טובה... לשון-95 אפשר לקרוא לזה מאה
היא פשוט לא נתנה מאה לאף אחד... קיבלתי מאה בכל המבחנים אז מגיע לי
הבעה בכתב-90
אוף נו קיבלתי מאה על כל העבודות בכתב הקשורות לזה מה הבעיה?
מתמטיקה-90 המ.. עדיף פשוט לשתוק
הציון מגיע לי. אבל אולי היא יכלה לעלות אותו ל-95. אני טובה מאד במתמטיקה אבל במבחנים מאבדת את הראש מדעים-100
ייייייייייייייייייייייייש!!1 המורה הזאת פשוט אוהבת אותי
ואני אוהבת אותה. מזל שהיא מחליפה השנה את המורה שלנו משנים קודמות היא תמיד נתנה לי תשעים
ואם למשל אני מציירת בשיעור שלה היא לא כועסת היא אומרת אם החיוך המדהים שלה "מדהים אלאור" ^^ גאוגרפיה-95
היה מגיע לי תשעים או שמונים וחמש... במבחנים קיבלתי 86 ו-82 אז היא ריחמה עליי -_-" יאי ^^ אנגלית-100 צפוי. אני הכי טובה מדל השכבה ומהרבה ילדים בכיתות ו'
חינוך גופני-85 S: היא הייתה צריכה לתת לי מקסימום שבעים. אני כל הזמן לא עושה כלום בשיעורים מקבלת ציונים נמוכים במבחנים ולא מחזירה ציוד. D: מוסיקה-90 כל השנים הקודמות נתנה לי מאה
ממתי עושים אצלנו מבחן במוסיקה??!! אז קיבלתי שמונים ושתיים... אבל אני התלמידה הכי טובה שלה
אגדה מורשת- אין ציון. אבל אם היה הייתי מקבלת שבעים... אני לא עושה כלום יושבת בכוונה כמו לויודעת מה ומדברת בלי הפסקה D: זהו
ממוצא 94 לא נורא ^^ אולי במחצית ב' (מיום ראשון) אני אתחיל להשקיע יותר... *הדגש על האולי* ילדה מהכיתה שלי קיבלה 7 מאות. וכל השאר 95. אבל יש לנו רק 10 מקצועות לא כולל אגדה
טוב נו היא התלמידה הכי טובה והכי חרשנית בכיתה... איזה מבאס... ביום ראשוןיש לנו סדר טו' בשבט אחרי צהרים עם ההורים. ואני לא אבוא
ההורים שלי נוסעים לתל אביב ואני לא רוצה שליאל ואלדן (האחים שלי) יבואו... כי ככה
אז בשעה וחצי שהם עשו חזרה גנרלית אני ונוי הלכנו לכיתה שיחקנו קצת עם דקל (ילד מהכיתה שהעיפו אותו כי הוא צחק על הריקוד של הבנות
) ונתתי לו הרבה מכות במיוחד בראש
מבכן אחרי התלנונן על כאב ראש חזק וזה סיכום יום נחמד ונעים בבצפר ^^[ קראת? תגיבי ^^