Karin917

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo146.gif

אמא שלי מכריחה אותי להצביע לאור מכל הפלאפונים
אף פעם לא ראיתי אותו רוקד

GalGul000

New member
אור מדהים ../images/Emo9.gif

אבל הצבעתי לשי. חח מה. גאווה ירושלמית. או משהו. [ושי מדהים בלי קשר... שי ואור הם ה-רקדנים. וכל הבנות מדהימות. אעע.
אני אוהבת את כולם חוץ מהליאור המטומטם הזה.]

Stinki Winki

New member
אתן מדברות על נולד לרקוד?

אם כן- ליאור לא מטומטם!!!!
ויגאל הכי טוב... אבל הוא עף אם אני לא טועה]]:

GalGul000

New member
ליאור פשוט מעצבן!!

חח לא יודעת. יש בו משהו כל כך מעצבן. לא אוהבת אותו. ומאיה באמת מתוקה.

אנבלייי

New member
הוא מזכירלי מישו עם תסמונת דאון >>

לאדעת. שישישישישישי. שי. גגגגאאאאאאלללללללגוווווווולללללללללללללללללללללללללללללל את מסננת אותי :|

GalGul000

New member
שי ../images/Emo9.gif

חח הבנאדם חמוד בטירוף. ורוקד מדהים. כן. אממ. מצטערת על זה. הייתי באמצע משהו וממש לא יכולתי לדבר. ויאללה. לכי את. את גם ככה נוטשת אותי לבצפר אחר

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאם אפשר להעביר ביקורת...

התוכנית הזאת היא בעצם סתם עוד ניסיון נואש (ואף מוצלח ככל הנראה) של צביקה הדר לקבל עוד רייטינג. בחרו את השופטים ככה מהתחלה, מיכל אמדורסקי- הביצ'. דויד- ה- old school, כל דבר צריך להיות אצלו מדוייק. אונה- היא בעצם מטלטלת בין 2 הצדדים, או שהיא "טובה" או שהיא "רעה". האחרון ההוא, ההומו-הוא מחלק מחמאות בלי הרף. ותסתכלו שוב על האודישנים, ותראו כמה זה נכון. כל מי שהראו אותו בטלוויזיה באודישן? זה לא סתם. היה את ילד ה"פירות וירקות", הוא נועד להצחיק את הצופים ולתת תחושת עליונות. הייתה את הנכה על הכיסא גלגלים, עם ההוא שרקד אותה, הם נועדו לרגש את הצופים, הם היו חכמים, הם ידעו שהם מסננים ככה אז הם ניצלו את זה לטובתם וגם ניסו להעביר מסר לקהל. הייתה את הילדה, שמי זוכר אותה בכלל? הנערה, בת ה-16 שהעלו אותה לאודישנים השניים, היא בעצם שימשה כמישהי, שבעצם תוכל להחליף את הפרצוף שלה בכל אחד אחר, תוכל להזדהות איתה, מי זוכר את הפנים שלה? את צבע השמלה? היו לה פנים מחיקות. הכל בתוכנית הזאת פשוט תוכנן מהתחלה. התוכנית רדודה לחלוטין. *אל תסקלו אותי, רק העברתי ביקורת, דעה שלי*

ייתכן

האמת, ממש לא אכפת לי מהרדידות של התוכנים כל זמן שאני נהנית. זו גמככה התוכנית היחידה שאני רואה, וגם אותה בקושי. מדובר בטלוויזיה בשביל כיף, בשביל הפאן ואני חושבת שהתוכנית עונה על הקריטריון הזה. תוכנית אמורה להיות מתוכננת מההתחלה כדי להיות טובה, לא? אני לא בטוחה שהבנתי למה התכוונת במשפט הזה.

Blue Pencil

New member
לא הכל מתוכנן מראש,לדעתי.

הם ניסו לעשות תוכנית מאוד מקצועית,אבל זה לא הולך יותר מדי. ביקשו מהמורה שלי למודרני להשתתף,כי הם רצו שיבואו רקדנים טובים. [אח"כ הם גם ביקשו שיבוא לשפוט בשלבים הראשונים,אבל לא חשוב.
] בכלמקרה, לרקדנים לא חשוב הפרסום הזה כמו לזמרים, כי הטופ שאליו כולם מנסים להגיע בסופו של דבר,הוא הלהקה הקיבוצית,בתשבע וכל השאר-והתוכנית לא עוזרת להם להגיע לשם. תראו, יש שם אנשים מבוגרים יחסית,ולא סתם הם לא הגיעו רחוק עם הריקוד שלהם. אז נכון שיש שם כמה שבאמת לא ניתנה להם הזדמנות, אבל הם ממש מעטים.

Little Chiwawa

New member
עוברת עליי התקופה הכי קשה בחיים שלי

כאילו פאק..אתמול הרעילו את הכלבה שלי..החדשה..והיא מתה היום בבוקר..אפילו שלקחנו אותה לוטרינר.. היא מאותה מאותה סיבה שהכלבה הקודמת שלי מתה.. מתחילת השנה החדשה 2 הכלבות שלי מתו.. סבא שלי נפטר.. פרצו לנו לבית.. ועוד כל מיני דברים שקרו בביצפר.. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי...

למעלה