../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifהא אני נעלמת
אבל אני קוראת הכול פשוט יש לחץ וכאלה
הממ יש לי יום שלישי תחרות.. ואנחנו ממש לא מוכנות לזה (תחרות בהתעמלות אומנותית) והיום בכלל לא עבדנו על תרגיל לתחרות... האהא נו מילא אני מרגילה את עמי לקחת הכול באיזי.. זה אל עוזר אני אשתפר הא
אני מצאתי להקה שממש אהבתי
הממ מ10 הגדולים של הרוק בMTV2 הא זה תוכנית טובה.. להקה ששמה: Panic! at the disco הא ואני פירשתי את כול המילים של השיר שלהם I Write Sins Not Tragedies >> כמה שאני משועממת אבל למדתי מילים חדשות באנגלית
וכעט אני אל סתם אמלמל מילים מוזרות כשבא לי לשיר
ומה עוד<? הייתי היום בטיול שלח ביפו העתיקה והיינו בשוק הפשפשים ויש שם בכול חנות נרגילות בכמויות.. זה הפחיד אותי >>.. אני אחת כזאת. ולא קניתי שם כלום רק איזה דונאטס וקולה באבולפיה וידיד שלי קרא לי לא זוכרת איך אבל משהו שקשור לאחת מארות הברית או אנגליה או מהשו כהז שיט אני עפיפון
נו הוא קרה לי ככה כי קראתי לזה דונאטס ולא סופגנייה.. אבל אבל
האהא ובאוטובס היה משעשע גם בדרך לשם כי חברה לי פתאום הפקירה אותי.. שמרתי לה מקום ובא ילד אחד ושאל האם אפשר לשבת איתי ואמרתי לו שסורי אבל שמרתי לחברה שלי והיא בכלל הלכה לשבת במקום אחר
נו אז קראתי לו שישב לידי והיה לי כיף כי מלפני ישב עוד ידיד וחברה שהייתה עסוקה מכדי לדבר איתנו.. ועשיתי שלום לאנשים והם החזירו לנו גם
וגם עשיתי שולם ולחברות ערסים ><. ובחזרה ידיד שלי ישב לידי כי כי שוב חבתרי הנחמדת הפקירה ועוד כיאלו קבענו לשבת וזה ובכלל אני כיאלו אמורה ללכת איתה תמיד והיא כועסת שאני נשארת בכיתה ולא הולכת איתה והיא.. אז אז הא
נו אני קטנונית ואו נראה לי שאני כותבת מלא
נו לא נורא מי שקרא שיהנה..
ומחר אני לא אלך לבית ספר ומחרותייים לא התכננות לתחרות או משהו >< והא שירים זה טוב ונדלקתי לכמה ימים כל ילד מכיתה ט' וזה עבר ממש מהר.. אולי זה יחזור כשאני אתחיל ללכת לבית ספר
המורה לאנגלית שאלה האם אני באה לבית ספר מדי פעם
וזהו גיי לברבורים *לוחצת שלח*