be a bee

New member
או! אה! מי זה בא?^^../images/Emo55.gif

קומונה חדשה:p! ראיתם את הסרט "הר ברוקבק"? הזדהתם עם אניס?;_; ריירתם על התחת של ג´ייק?*__* אהבתכם לסרט הפכה לאובססיה?:] אז זו הקומונה הנכונה בשבילכם!^_^ הקומונה על "הר ברוקבק", הסרט הכי ____!!!111אחדאחד(השלם מחמאה מתלהבת) בקומונוה אתם יכולים להנות מביקורות על הסרט, עידכונים, תמונות-הניתנות-ליירור,פיקים וכדומה:].

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifארגג איזה שקסיםםםםםםםם../images/Emo99.gif

*אובסיסיהלהומואים* לא ראיתי תסרט עכשיו אני מורידה מי השחקנים? ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

be a bee

New member
../images/Emo9.gif!../images/Emo55.gif

הית' לאג'ר וג'ייק ג'ילנהול^_^.

ממ=[

סבתא רבה שלי נפטרה לפני כמה שעות=[ זה עצוב לי מאוד
היא הייתה בת 94 היו לה חיים נורא רוכים. והיום אמא שלי ביקרה אותה והיא הרגישה מצוין ואז בערב משהו קרה. זה נורא עצוב לי=[ אוףף ועוד בנוסף להכל אבא שלי טס לשבוע אח שלי יצא לגדנע אמא שלי מחר תישן אם סבתא שלי. ואח שלי יהיה בצבא,סתומרת לבד בבית=[

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gif../images/Emo201.gif

כמה שזה עצוב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gifהא אני נעלמת

אבל אני קוראת הכול פשוט יש לחץ וכאלה
הממ יש לי יום שלישי תחרות.. ואנחנו ממש לא מוכנות לזה (תחרות בהתעמלות אומנותית) והיום בכלל לא עבדנו על תרגיל לתחרות... האהא נו מילא אני מרגילה את עמי לקחת הכול באיזי.. זה אל עוזר אני אשתפר הא
אני מצאתי להקה שממש אהבתי
הממ מ10 הגדולים של הרוק בMTV2 הא זה תוכנית טובה.. להקה ששמה: Panic! at the disco הא ואני פירשתי את כול המילים של השיר שלהם I Write Sins Not Tragedies >> כמה שאני משועממת אבל למדתי מילים חדשות באנגלית
וכעט אני אל סתם אמלמל מילים מוזרות כשבא לי לשיר
ומה עוד<? הייתי היום בטיול שלח ביפו העתיקה והיינו בשוק הפשפשים ויש שם בכול חנות נרגילות בכמויות.. זה הפחיד אותי >>.. אני אחת כזאת. ולא קניתי שם כלום רק איזה דונאטס וקולה באבולפיה וידיד שלי קרא לי לא זוכרת איך אבל משהו שקשור לאחת מארות הברית או אנגליה או מהשו כהז שיט אני עפיפון
נו הוא קרה לי ככה כי קראתי לזה דונאטס ולא סופגנייה.. אבל אבל
האהא ובאוטובס היה משעשע גם בדרך לשם כי חברה לי פתאום הפקירה אותי.. שמרתי לה מקום ובא ילד אחד ושאל האם אפשר לשבת איתי ואמרתי לו שסורי אבל שמרתי לחברה שלי והיא בכלל הלכה לשבת במקום אחר
נו אז קראתי לו שישב לידי והיה לי כיף כי מלפני ישב עוד ידיד וחברה שהייתה עסוקה מכדי לדבר איתנו.. ועשיתי שלום לאנשים והם החזירו לנו גם
וגם עשיתי שולם ולחברות ערסים ><. ובחזרה ידיד שלי ישב לידי כי כי שוב חבתרי הנחמדת הפקירה ועוד כיאלו קבענו לשבת וזה ובכלל אני כיאלו אמורה ללכת איתה תמיד והיא כועסת שאני נשארת בכיתה ולא הולכת איתה והיא.. אז אז הא
נו אני קטנונית ואו נראה לי שאני כותבת מלא
נו לא נורא מי שקרא שיהנה..
ומחר אני לא אלך לבית ספר ומחרותייים לא התכננות לתחרות או משהו >< והא שירים זה טוב ונדלקתי לכמה ימים כל ילד מכיתה ט' וזה עבר ממש מהר.. אולי זה יחזור כשאני אתחיל ללכת לבית ספר
המורה לאנגלית שאלה האם אני באה לבית ספר מדי פעם
וזהו גיי לברבורים *לוחצת שלח*

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifחהחהחהחה.

3 שיעורים בוטלו D: שיעור אח חופשי
חהחהחה. מתוך 7 שעות למדנו רק 3 ושיעור אחד חופשי. עכשיו אני בבית DDD:

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifאוףף עכשיו גמני חולה../images/Emo10.gif

איך אתמול הרגשתי כל כך טוב? קיבלתי שחרור מבצפר, כל הכיתה שלי כל כך אגואיסטים! אני בקושי נשמתי, באמת כי שי לי האסטמה והאף שליע סתום יכל היה להיות לי הטקף. אבל הם, עסוקים בצחוקים שלהם כל כך לא מתחשבים! אפילו נייר, נייר הם לא יכלו לתת לי! ולא היה נייר בכללל בצפר. יופי נהדר. ועכשיו אני צריכה לצלצל למרכזת שכבה שהגעתי ואף אחד לא עונה ארגג סורי.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהלכתי לביה"ס בסוף.../images/Emo3.gif

חחח מיכל הצחקת אותי.D::

אנבלייי

New member
כוסאומו. פריקה קטנה.

אני לא יכולה בדיוק לפרט, כי יש כאן בנות שאני מכירה אישית
. אבל פאקינג נמאסלי. אוקיי- אז חברה שלי אולי יוצאת עם מישו שיצא ממששששש חרא בעניין כלשהו. סבבה. שתצא עם כל מניאק שהיא רוצה מצידי, אם היא לא מקשיבה לי בכלל. אתמול היא מתקשרת אליי בהיסטריה ואומרת שהיא שונאת אותו כי אחרי שהיא אמרה שהיא לא רוצה לצאת איתו הוא עשה לה כל מיני מניפולציות ורגשי והאשים אותה בכלמיני דברים שהוא עשה, וזה ממש חוצפה מצדו. תמכתי בה, בסדר. היום בבוקר היא באה ואומרת לי שהם יוצאים ביום חמישי. אז קצת התעצבנתי- כי היא לא רוצה אותו באמת, היא יודעת איזה חרא הוא, וגם זה יוצא קצת צבוע מצידה- אז התווכחנו ואמרתי- "את לא יודעת הכל"- כי יש משהו קטן, לא יותר מידי משמעותי, שאמרו לי עליו. אז פה היא מתחרפנת עליי, ויחד עם חברה אחרת שתיהן פשוט צורחות עליי ומתעצבנות- ואני אומרת שאני ניפחתי את זה ושסתם, ושבכלל זה לא ענייני עם מי היא יוצאת או מה היא עושה- ובכלל אני מתעצבנת עליה כי בחצי שנה האחרונה היו לנו מיליון ריבים קטנים ואני פשוט מרגישה שהיא כל הזמן רק חושבת על עצמה. אז היא מתחרפנת ורוצה שאני אספר לה, ואומרת "תגידי תודה שאני מדברת איתך אחרי מה שאת עושה לי", ויש ריבענק. אני הבטחתי, למי שסיפר לי את הדבר הקטן הזה, לא לספר. הבטחתי, כי משום מה זה חשוב לו, ובמיוחד כשזה דבר כזה קטן- אני לא עומדת למעול באמון שלו. אז עכשיו הן כועסות עליי ואומרות שאני אנוכית ושבאמון שלו אני לא רוצה לבגוד אבל בחברות שלנו כן- וזין!! מה הן רוצות?? אני כל הזמן חוזרתו אומרת שזה לא פאקינג חשוב, ושאני מצטערת שפלטתי את זה בכלל, ועכשיו הכל מתמוטט ואנילארוצהיותרכלום. ובגלל זה הברזתי היום בערך מכל היום. זין. והכלבה שלי נתקפה באינסטיקטים אימהיים אה-ריאליים ועכשיו היא מטפלת באיזו כפפה מזדיינת כאילו זה הגור שלה. אוף.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אם החברה שלך אל מקשיבה לך, סורי שאני אומרת אבל מה א צריכה אותה בכלל? את הרי תמכת בה וסיפרת לה את האמת, והיא עוד אומרת שאת אנוכית? את הרי סיפרת לה והתחשבת בה[אוף אני חזורת על עצמי><`], ואם היא לא מקשיבה לך ומאמינה לך את ממש לא צריכה אותה[אוף אני נשמעת כמו וורדה בלה בלה צקון
] ואת לא צריכה שיהיו לך רגשות אשם על זה כי את בסהכל אמרת את האמת, וזה לא נגד החברה שלך ההפך, זה בשביל שתבין מי הוא. אז אם היא קוראת לך אנוכית וכל זה, את ממש לא צריכה אותה...פשוט תעזבי אותה. אוף אני ממש לא עזרתי...סורי

Blue Pencil

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

אנבל, את ילדה מדהימה, וההודעה שלך כלכך מוכיחה את זה. היא לא שווה את זה,היא לא רוצה להקשיב-שלא תקשיב. את היית הכי שאת יכולה,ואת לא צריכה לנסות מעבר,וגם לא לכעוס ולהיות עצובה.

למעלה