niritut

New member
כן.

פעם אחת, בתקופה הזאת, אפילו לשם היא נכנסה, כשהיא צעקה עלי, ובחרתי להתעלם ממנה אז רציתי להיכנס לחדר והיא נכנסה לשם וצעקה עלי, ואני התעלמתי ממנה והיא איימה להרביץ לי וכאלה. מתנהגת כמו תינוקת, בחיי.

Shusho

New member
בואנה אתן כולכן מיוסרות.

תשמחו או משהו!!!!!!!!!!!!!11

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifאשכרהXD

בואי שמחו איתי! תראו אני שמחה למרות שקיבלתי 65 במדע><" חח איזה צומי אני><"

niritut

New member
קחי את אחותי.

ואני לא אפסיק לצחוק לך בפרצוף, בחיי.

../images/Emo45.gif

אני מחפשת כאן הודעות שאפשר להגיב להן בשמחה, כמו ההודעה של טלם מהאוף הקודם^^ הי, אני שמחה
(למרות שדפקתי מבחן בפיסיקה
, אני עדיין בפרק א כל הכיתה באיזה פרק ח' ואפילו לא שמתי לב>< אבל את החומר של פרק א ידעתי טוב
ואין לי סיבה להיות שמחה, אבל יש לי מצברוח
)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo209.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

broken winges

New member
shoot me mate be a triger

היא הולכת בין הטיפות,רכות כמו הדמעות. עוד גל של ייגון מפציע באופק,היא נשברת לרסיסים. עובר זמן והיא מחברת את החלקים. והנה עוד גל של צער מגיע,היא לא מסוגלת לזוז. היא כואבת,נבגדת ופתאום נהיה לה עצוב. אבל אז היא שמחה כי קרה הדבר,וחיוך, על פניה מתנוסס. אני עצמי רק תוהה מתי אותו חיוך שוב יתנפץ. כי הגלים לא מפסיקים להגיע והיא כל כך שבירה, עוד כמה גלים והיא לא תתגבר היא תסחף אליהם חזרה. תנודה לפה תנודה לשם ,היא נשחקת בתוכה, יעבור עוד כמה זמן(לא הרבה) והיא תקרע כולה. דאמ איתי. למה ה' ייצר דבר שכזה? לא רק שאני לא טובה לאחרים ואפילו מזיקה לחלקם,אני עצמי סובלת. למה זה טוב?

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifכבר אמרתי לך הכל במסנגר.

ה` יצר דבר שכזה כי סוףסוף הוא עשה משהו טוב בעולם, אם הוא לא היה מייצר אותך העולם היה נורא! כבר אמרתי לך שאת כותבת מקסים
דיי לעשות עצובה

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif אני מרגישה טוב../images/Emo9.gif

מצאתי שמלה לערב מונולוגים, ואני משמ רוצה לעשות דולי עליה היא כל כך חמודהD: החלטתי למה לריב עם פאקצות, אני מעדיפה להיות בסדר עם כולן, טוב חוץ מהפאקצותתתתתת במקום לריב, זה מתיש. השלמתי עם הוואנבי היא דיי נחמדה דווקא. והשלמתי עם עוד אחד. בכל מקרה, הגעתי למסקנה שיש לי חברות וזה נורא נחמד^^ אז אממ זהו, נורא נחמד לי בלי סיבה אז סתם רציני לכתוב^^ ארגג אני נשמעת כה פאקצהה ויש לי תחפושת כה מאגניבה ךפורים^^

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifשמחה שטוב לך ^^

תעשי דולי על השמלה
תצא מדהים כרגיל ;[ למה את מתחפשת?

למעלה