יש לי../images/Emo54.gif

חיים נוראיים אבל יש לי גם עיפרון פחם חום מושלם כזה
 
../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifתקראי למעלה..

עוד מעט אני אכתוב עוד... ויש לי עוד הרבה..
 

fat luey

New member
סוף סוף פרשתי מהחוג.

עכשיו תגידו לי למה זה מרגיש כל כך עצוב?
זו הייתה השגרה שלי במשך שלוש וחצי שנים. והבנות שם כאלה מדהימות.
ואני יודעת שאני רוצה את זה, אבל פתאום זה מרגיש כל כך...סופי. ואני לא יכולה עם הלחץ של הלימודים יותר. דוברי אנגלית מלחיץ אותי כ"כ.
אני כולי בפאניקה "היה שעורים??" והכי גרוע זה כשהמורה מביאה לי את המבחן [83] ואומרת שהיא מאכוזבת. ובכל מקצוע אחר 83 לא היה ביג דיל, אבל אני יודעת שיכולתי להצליח יות במקרה הזה. וכל שאר המקוצועות, מתמטיקה בראש, כל כך מעמיסים עליי. אני פשוט לא רוצה לעשות את זה יותר- אני רוצה חופשת חורף.
ואיכ הילדים מתסכלים אותי עם הפוזה שלהם. לפני חודשיים אני כולי התלהבתי מהדיסק האחרון של קלי קלארקסון
וכולם אמרו לי "דיי כבר להתלהב מזה!!!!111 איכ אני שונאת אותההה@!!" ועכשיו כולם הולכים להם ומפזמים את השירים שלה. הרי היא כזאתי מאממת!!!!!111 צבועים, כולם צבועים. -_- הרבה זמן לא פרקתי בעוף ככה. that feels good.
 

Karin917

New member
../images/Emo210.gif

אל תתני ללימודים להשפיע כל כך על החיים שלך. תעשי מה שאת אוהבת! הציונים שאת מקבלת עכשיו לא יקבעו לך את כל העתיד... תחזרי כל עוד לא מאוחר מדיי.
 

fat luey

New member
../images/Emo13.gif

לא פרשתי בגלל לימודים, פרשתי כי זה כבר לא כיף. ואני לא בת אדם שאיכפת לה לה כ"כ מציונים וכאלה- פשוט אנגלית זה השעור היחיד שאני אוהבת, ובאמת רוצה להצליח בו, אז זה מאכזב.
תודה.
 

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifבא לי להקיא,

מכירים את ההרגשה? שונאת אותה הכי בעולם, ועוד מחר אני 100% באה לבצפר, כבר החלטתי עם עצמי. בלע. ];
 

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

אם את מרגישה ממש רע,אל תלכי לבצפר. כפי שהמחנכת דשלי אמרה [ברגע נדיר של שפיות
] שאת באה לבצפר,מתייחסים אלייך כבן-אדם בריא. ממילא כשחולים לא מצליחים להתרכז,וסתם רע.
 

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo201.gifתרגישי טוב דיר.

אל תלכי אם את לא מרגישה טוב
 

niritut

New member
נמ.

כמה כיף זה, לשמוע בתקליט חוזר "בלהבלהבלה היא חרא של בנאדם בלהבלהבלה" למרות, שעבר לי המצב רוח שהיא גרמה לי, אני שונאת אותה. כל כך. חושבת שרק לה מותר הכל? סס, אחיות גדולות. שונאת אותך, זונה.
 

niritut

New member
הו.

סתם ריב ענקי יותר מהריב שהיה לנו פעםשל חודש שלם, עכשיו, במקום סתם להתעלם אחתמהשניה, החלטנו, שפשוט נתעלל אחת בשניה. ככה, ששתינו סובלות כל היום. ואתמול, זה הגיע לרמה שאי אפשר לתאר, אבל לא איכפת לי. אני מכחישה כל קשר אליה, אחת מאיתנו מאומצת, בטוח.
 

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifככה זה אני ואחותי, אני כל כך

מכירה את זה. מי הקטנה ומי הגדולה? פשוט תתעלמי ממנה.
 

niritut

New member
אני

הקטנה!! בחיי, בת 17, ומתנהגת כמו ילדה בת שלוש, אז כשאמרתי לה שהיא תינוקית כמו אגוז, היא ירדה למטה, וכיבתה לי את האינטרנט.
 

behind the masc

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo2.gif

בדרך כלל הקטנות עושות את זה, לפחות אצלי><` תרביצי לה
לא אל אל תעשי את זה אני לא עוזרת! יש לך חדר לבד?
 
למעלה