.

חע../images/Emo3.gif

לאה הקדימה אותך בבקשהP: תעשו מרוץ! זוהר נגד לאה!
סתמ,אבל היי,אני רוצה מזלטוב,שנים שחיכיתי ליומולדת הזו

גם לך??

גנבת תאריכים
טוב, לפחות אני לא אשכח לומר לך מזל טוב
---- למה יש לי הרגשה שלאף אחד שאני מכירה לא יהיה אכפת מהיומולדת שלי?

רק רציתי לומר

שתמיד מעודד אותי להכנס ולקרוא כאן הודעות ראנדומליות D: זהו.

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifno you dont know

what its like... אני כל הזמן עוברת מwelcome to my life לteen spirit וזה כזה טיפשי כי זה בדיוק ההפך
לא הלכתי היום לסמינר(יאי^^) כי הגב שלי תפוס או אממ...משו
אז אני לא יכולה לזוז וגם לא להרים חפצים כבדים
חילקו לנו אתמול תעודות ויש לי ממוצע 92, שזה נחמד אבל בלי המורה לספרות היה יכול להיות לי 94:\ והחצופים האלו בבצפר לא נתנו לנו מדבקות של נאסא;[ רק כי לא היה מספיק אז נתנו לכל הבצפר אבל לכיתות י לא
אולי יתנו לנו פאצ'יםP: ואני אנסה לסחוט מהמורה לפיזיקה מדבקה^^

broken winges

New member
...../images/Emo4.gif

"קומי כבר מהמחשב הזה,תפסיקי לצייר.תסתכלי עליי!" *אני מסתכלת עליה* "תקומי,תקחי מטאטא ותנקי פה ,תראי כמה טינופת יש לך כאן!" "כן אמא" נו!" "שנייה" "את תאכלי נקניקיה?" "לא."(היא יודעת שאני צימחונית!!!!!!!!) "אז תאכלי קצת חרא!" *טריקת דלת* כוסעמק איתה.

../images/Emo193.gif|כוכב||כוכב|צומי|כוכב||כוכב|

יש לי בעיה. טוב לא יודעת אם זה ממש בעיה.. אבל שיהיה. אני לא יכולה לדבר עם אנשים שאני לא מכירה וזה דופק אותי. כשמישהו שאני לא מכירה שואל אותי משהו [לא מה השעה או משהו כזה...] אז פשוט לא יוצא לי קול. אני מנסה לדבר אבל לא יוצא כלום. או שאני מחייכת חיוך דפוק ורצה משם. מה אתן מייעצות לי לעשות?

../images/Emo163.gifכמה דברים שהיו בשבוע...

נו כל פעם יוצא לי לעשות סיכום על כמה דברים מתוך שעמום D: קודם כל 97 בתנ"כ במבחן
הציון השני הכי טוב בכיתה! אני כל כך גאה ועכשיו לציון הגרוע בג"ג- 89
לפי דעתי לעשות מבחן על שלושים עמודים זו הגזמה... השכבה שלנו הייתה אמורה לעשות סדר טו בשבט מול ההורים (תהרגו אותי לא ידעתי שיש דבר כזה סדר טו בשבט
) היום עשינו חזרה שלושת הכיתות בפעם הראשונה ו.... הכיתה שלנו טיפה הפריעה המורה שלנו כעסה שלחה אותנו לכיתה ועכשיו אין לנו סדר טו בשבט
אחרי בצפר חברה שלי באה והתחילה לבכות לי ואמרה "זה לא הוגן למה היא כעסה רק עלי גם את דיברת" למרות שהיא גם כעסה עליי
איזו בכיינית... הילדים בכיתה שלי אומרים שאני יכוהל להיות מורה S: רחל הושיבה לידי את יוסי כדי לעזור לו בחשבון ואז היא נתנה לנו לקרוא משהו באחד העמודים הסבר על משו... אז יוסי אמר "סיימתי" בזמן מזה קצר
והילד קורא הרבה יותר איטי ממני אז אמרתי לו "לא סיימת תקרא שוב!" אז הוא אמר אבל קראתי אז עניתי לא מעניין אותי אם קראת תקרא שוב אין סיכוי שקראת DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: מצחיק >< יצא לי לשבת ליד נבות ^^ הכי מצחיק איתו D: הוא הכי נורמלי מכל הבנים האלה
ואולי אפילו מיותר מחצי הבנות חבל שרחל העבירה אותי ממנו ;; עכשיו אני יושבת ליד ילד מעצבן

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifמצאתי תחפושת לפוריםD:

למרות שעדיין מוקדם>> פרה משוגעתD:- הכל לבן וצורות הנדסיות על כל הגוף בצבעים זוהרים.. על החולצה אני אדפיס "השתגעתי..." וציור של פרה פוזלת עם לשון בחוץ
כמובן שיהיו קרניים וזנב ואני רוצה גם חותלות

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifאני מרגישה מוזר.

ורוצה לבצפר משום מה

למעלה