.

שלום../images/Emo9.gif

וואו, ספיר! מזל טוב!!!!!! הייתי כ"כ מופתעת לראות אותך בכחול! לא ידעתי שיש כבר מנהלת חדשה :) המון מזל טוב, ממש מגיע לך! קפצתי לראות מה שלומכן. במקרה ואתן זוכרות אותי
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלילה טוב ../images/Emo3.gif

המון זמן לא הלכתי לישון בכזו שעה
[זה מה שקורה אחרי שישנים ביום שישי מארבע בצהרים עד 11 וחצי בלילה
] ובכל זאת- לילה טוב

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifהמורה שבאה לעשות את העבודה ../images/Emo98.gif

זה הסוג המעצבן. לא איכפת לה אם אתם טיפשים או חכמים, אם אתם עושים ש.ב. או לא, לא איכפת לה מה אתם עושים בשיעור, מצדה תלכו, תשנו, תאכלו, תציירו, תשלחו SMSים או כל מה שבא לכם. להן פשוט לא איכפת. הן באות לעשות את העבודה - להעביר את החומר וללכת הביתה. זה סוג מעצבן- כי לא חנופה ולא השתתפות, ולא בכי זה מה שעובד עליהם, אלא הציונים היבשים במבחנים... מצאתי את זה בפורום לימודים ושיעורי בית
מתאר את המורה שלי לג"ג בצורה נפלאה

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifחהחהחהחהחהחהחהחהחה.

מי שמגיבה לי מקבלת קרמבו ;; שוחד
בווווווההההההו. אני מחורפת לי ^_____^ וצריכה להכין ש"ב. כן. טימטומיטיקה.לכי.לעזאזל.
ועוד מלא מקצועות מטומטמים ;; ראאאר. אני צריכה חיים. כן. כןכןכןכןכןכןכןכןכןכן

Karin917

New member
אני רוצה קרמבו../images/Emo210.gif

*מגיבה לך* כנסי אחה"צ למסנג'ר

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifקחי את יובל../images/Emo2.gif|יובל|

נו יובל זה החיים של לוטם. וכולם קוראים לו חיים
אז מה אם אני היחידה שמבינה את עצמי, אה? בגלל זה צריך לבודד ולהחרים אותי?

../images/Emo163.gifפאקצה ../images/Emo4.gif

באה לישון אצלי חברה... פעם היינו חברות ממש טובות! אבל ילדה אחת הפרידה בינינו
היום היא באה לישון אצלי בקיצור באה היה נחמד, התחלנו לשחק, אני הייתי צריכה לוותר לה כדי שלא תגיד "טוב אני לא משחקת*פרצוף תחת* אבל שאני רציתי שתוותר לי "מה סליחה יא חוצפנית! למה לי לוותר לך?" כשאספנו את המשחקים היא לא עזרה בכלל ואני אספתי את הכל ואם אמרתי לה "בואי תעזרי לי" היא עשתה מבט פאקצי ומגעיל ועשתה לא בכתפיים היום בבוקר כשסידרתי את המיטה (כי צריך לפתוח ולהעלות אותה או כדי להחזיר למקום למשוך למטה וכו') והחדר שלי קטן... אז התאמצתי מאד וזה כי ארון הפריעה טיפה וצד אחד לא נכנס. אז ביקשתי עזרה והיא אמרה "בעיה שלך" ובלילה כאבה לי הבטן כל כך!!1 ולא יכלתי לדבר איתה כשהיינו במיטות (כאילו הקטע הזה לפני השינה חייבים לדבר) אז אמרתי לה "בבקשה תני לי לישון! כואבת לי הבטן" והיא אמרה "לאלא תישארי נוו איזו רעה" וכו' וכו' וכו'....
אוף היא כזאת נהיתה פאקצה ;; ופעם היא הייתה הילדה הכי חמודה ביקום ונהרסה לי כל השבת... וסליחה על המגילה

Dandoka

New member
../images/Emo10.gif

אני מבינה על מה את מדברת, גם אני עברתי את השלב שכל הבנות התחילו להשתנות. אבל את לא צריכה להיות עם מישהי שעושה לך רע... אמנם הייתן חברות טובות אבל דברים משתנים וככה זה, מנסיון כשלי הייתה חברה טובה והפסקנו להיות חברות אז הכרתי מישהי אחרת. צריך פשוט להיות פתוחים ולא להתקע על משהו שכבר לא קיים. פשוט אל תפני אליה יותר, תראי לה שטוב לך בלעדיה, ושאם בא לה להיות פאקצה ומגעילה אז שיהיה לה בכיף. ואם באמת את תראי לה שאת מאושרת ולא תפני אליה חכי איך תוך כמה ימים היא רודפת אחריך....

broken winges

New member
אני לא יכולה יותר.

נשברתי. נשברתי. נשברתי. נמאסססססססססססססססססססססססססססססססססס לי. אוח.

Blue Pencil

New member
מעיין.../images/Emo23.gif

את יצור כלכך מקסים.
ולמרות שכלכך קשה לך עכשיו, את תצליחי להתגבר על זה. ואני כאן.

behind the masc

New member
../images/Emo205.gifמעייןןן אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif|נחמה

* מה קרה, את יודעת שאת יכולה לספר לי הכלהכלהכל דברי איתי
אוהבת אותך המוןןןן

shooroo

New member
אני עומדת להתפלץ מרוב מתמטיקה.

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה.

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo194.gifדי. לא טוב לי.

החבר של חברה שלי כרגע נפרד ממנה. ומשומה אני מרגישה כאילו תקעו לי סכין בבטן סובבו אותו טוב טוב ואכלו מולי המבורגר עם הסכין. (אני צמחונית) ואני ממילא עצובה. מסכנה...הקטע זה שהוא עוד אוהב אותה והיא אותו אבל הוא דפוק ואומר שהחברות שלהם לא הולכת.

read or die

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo140.gif

זה בררור שתרגישי רע..היא חברה שלך ואת אוהבת אותה ודואגת לה.. תרגישי טוב

למעלה