.

אני בטוחה שהוא יגיב יפה:)

מקסימום הוא לא חושב בכיוון שלך, לא סוף העולם. ותחשבי מה יהיה במקרה הטוב:)...

הלוואי../images/Emo57.gif

וואי נראה לי אני אקנה לו ואעשה לו ברכה יפה..! רק מקווה שהוא יקבל את זה..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif:]]]]] |דוחףשכמותי:]|

עכשיו אני רק צריכה לסיים את הרעיון הזה, וזהו
:[

../images/Emo103.gif../images/Emo219.gif ברור שכן =]

אם זה עושה לך טוב ואת רוצה לעשות את זה אז תעשי את זה!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתביאי לו,

זה יעשה לשניכם נחמד וזה
נו יהיה מאגניב וכאלה, ותביאי לו גלוי, עדיף. :]

שני,קרן,סשה,יובל,רותם

ממש איכזבתם אותי,אני ממש השקעתי במכתבים אליכן. חשבתי שאתן רציניות עברו כבר איזה 4 חודשים ואפילו מכתב אחד לא קיבלתי באמת שאיכזבתם אותי.

../images/Emo12.gif

העלת את זה לפני כמה חודשים. ואני בכלל לא הבאתי לך את הכתובת שלי. לא יכלת לשלוח לי. אני ממש מצטערת, אבל הייתי עמוסה באותה תקופה, וכבר שכחתי מזה. אולי לא שמת לב, אבל עזבתי את הפורום כבר די מזמן. ככה שאם את רוצה לדבר, לא על גבי הפורום. סביר להניח שאני לא אקרא את זה. מצטערת אם חיכית עד עכשיו..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאו, איך היא הלחיצה אותי

:|| היא פשוט הפחידה אותי בטירוף. מי מכן שעוקבת אחרי ההודעות שלי, כאן, באוף [
בטח] זוכרת[?] שסיפרת על איזו שרמוטה אחת בכתה שלי, שממש שרמוטה. שהיא שכבה עם ילד מהכתה שלי [שאני אוהבת
והיא ידעה את זה.:|.] סתם כי זה היה מומנט שכזה, ושאמרתי שזה מגעיל, אבל אני שמחה שהיא קיבלה עונש מההורים שלה ולא באה לטיול השנתי. אז היא לא באה אתמול, יומחמישי, לבצפר. אחרי הבצפר ראינו אותה, אני ושתי בנות, כשהלכנו לכיוון האוטובוס, כדי לסוע הביתה. היו איתה כמה חברים שלה שעמדו איתה כזה ודיברו איתה, או משהו כזה.. איך שעברנו לידה היא התחילה לשאול בהיסטריה אם למישהו יש מסטיק, ולהיכנס לפאניקה, ולהלחץ ולהתחיל לבכות. אני ושתי החברות שלי נלחצנו ממנה ולא הבנו למה היא מתחיל להיכנס לכזאת פאניקה בגלל מסטיק אז כמובן שנשארנו לברר מה קורה. היא ממש התחילה לבכות והיא אמרה שהיא הייתה אצל מישהו, אחרכך נודע לי שהיה שם עוד מישהו איתם, והיא השתכרה והיא עשתה איתם דברים, לא נפרט מה, והחברים שלה שעמדו איתה הריחו את האלכוהול, אז היא התחילה לבכות כי היא פחדה מאבא שלה, שמה הוא יעשה לה. זה הכי הרג אותי, היא לא בכתה בגלל מה שהיא עשתה, אלא מפחד מאבא שלה.
לא מבינה את זה. בכל מקרה, היא ממש הלחיצה אותי, ולאיודעת, לא דיברתי איתה ממש עד אותו היום, בגלל שונ, נגעלתי והתעצבנתי עלייה
ואח. הייתי צריכה לשתף
. עברי לידר זכה
הופעת השנה [והייתי בה
וגם סאפיר
] וגם בזמר השנה? הוא כזה מלך
מי ראתה את העמי? נכון הוא שר שם את אדוני, של רוני, נכון שהוא שר את זה הרבה יותר יפה ממנה?
לא ידעתי שהזמר כל כך משנה את כל השיר
. מממ היה לי יום טוב
התחיל צולע- מאוד. והמשיך מצויין
. יש לנו רעיון שולת לספר מחזור ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. וגם היה כיף לשבת כמעט 3 שעות בבית של שיר ולדבר שטויות, וגם קצת לעבוד על הרעיון של הספר מחזור:]
. נאמ

באיזה כיתה את? |סנילית אני|

מה הרעיון לספר מחזור? ילדה מוזרה ^^^{זאת שסיפרת עליה}
שמחה שהיה לך יום מצויין

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifט', את י', נכון?

אנחנו עושים אסטרולוגיה
רעיון מקורי שלנו
הכל יהיה כתוב כמו באסטרולוגיות האלה ב"מעריב לנוער" וזה.. [פרסומת סמויה
] נגיד, הנה משהו שכבר עשינו, על אותה ילדה שרמוטה [בהסכמתה, ועצתה
]- מזל: מזל בתולה. [והמבינה תבין?
] תחזית לשנה הקרובה- אהבה: what the fuck?? והיו עוד דברים שאני לא מצליחה לזכור
, עייפות יתר.. אבל הכל זה מן ירידות קטנות עליה..
רצינו לרשום, שבעוד 15 שנה היא תהיה עקרת בית ביום- עם 15 ילדים, כל אחד מאבא אחר. ובלילה- כוכבת על שערים של עיתונים... מסוימים. אבל היא לא הסכימה לרשום שכל אחד מאבא אחר, ועם העיתוני פורונ, בגלל ההורים שלה
. וכל מיני שטויות כאלה, שקשורות לבנאדם שעליו כותבים...
ואמ.. היא באמת מוזרה
היא החליטה עכשיו שהיא בי- גם לסבית וגם אממ אוהבת בנים
אבל היא מדברת שטויות

אני יא', רעיון יפה ועצה לספר מחזור.

אל תעשו יותר מידי ירידות, {בכל זאת אחרי כמה שנים שישאר טעם טוב} אני ממליצה אפילו בלי הירידות אלה משו בהומור כזה עדיןן..{איך להסביר?
} אוי הילדה הזאת טיפה מבולבלת, שתלך ליועצת או למישהו שהיא יכולה לספר ושייעיצו לה, .. שתמצא את עצמה. {אני לא מדברת על זה שהיא אולי דו מינית אלא מה שסיפרת למעלה..היא צריכה ידידת נפש

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתודה../images/Emo9.gif^^

ותודה על העצות לספר מחזור, אני אעביר להם את זה:]]] אני חושבת שידידת נפש כבר לא תעזור
עכשיו הקטע החדש שלה [מאז אותו יום שישי שהיא הכריזה שהיא בי, שישי שעבר
] זה לספר לנו מה היא וילד אחד [שאומרים שהוא שמן ומכוער] עושים כשהם לבד, או עם חבר שלו. יאמי. :-S

Blue Pencil

New member
הרעיון לספרמחזור נשמע מגניב.../images/Emo6.gif

ומקווה שהיא לא הלחיצה אותך יותר מדי.

למעלה