../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאו, איך היא הלחיצה אותי
:|| היא פשוט הפחידה אותי בטירוף. מי מכן שעוקבת אחרי ההודעות שלי, כאן, באוף [
בטח] זוכרת[?] שסיפרת על איזו שרמוטה אחת בכתה שלי, שממש שרמוטה. שהיא שכבה עם ילד מהכתה שלי [שאני אוהבת
והיא ידעה את זה.:|.] סתם כי זה היה מומנט שכזה, ושאמרתי שזה מגעיל, אבל אני שמחה שהיא קיבלה עונש מההורים שלה ולא באה לטיול השנתי. אז היא לא באה אתמול, יומחמישי, לבצפר. אחרי הבצפר ראינו אותה, אני ושתי בנות, כשהלכנו לכיוון האוטובוס, כדי לסוע הביתה. היו איתה כמה חברים שלה שעמדו איתה כזה ודיברו איתה, או משהו כזה.. איך שעברנו לידה היא התחילה לשאול בהיסטריה אם למישהו יש מסטיק, ולהיכנס לפאניקה, ולהלחץ ולהתחיל לבכות. אני ושתי החברות שלי נלחצנו ממנה ולא הבנו למה היא מתחיל להיכנס לכזאת פאניקה בגלל מסטיק אז כמובן שנשארנו לברר מה קורה. היא ממש התחילה לבכות והיא אמרה שהיא הייתה אצל מישהו, אחרכך נודע לי שהיה שם עוד מישהו איתם, והיא השתכרה והיא עשתה איתם דברים, לא נפרט מה, והחברים שלה שעמדו איתה הריחו את האלכוהול, אז היא התחילה לבכות כי היא פחדה מאבא שלה, שמה הוא יעשה לה. זה הכי הרג אותי, היא לא בכתה בגלל מה שהיא עשתה, אלא מפחד מאבא שלה.
לא מבינה את זה. בכל מקרה, היא ממש הלחיצה אותי, ולאיודעת, לא דיברתי איתה ממש עד אותו היום, בגלל שונ, נגעלתי והתעצבנתי עלייה
ואח. הייתי צריכה לשתף
. עברי לידר זכה
הופעת השנה [והייתי בה
וגם סאפיר
] וגם בזמר השנה? הוא כזה מלך
מי ראתה את העמי? נכון הוא שר שם את אדוני, של רוני, נכון שהוא שר את זה
הרבה יותר יפה ממנה?
לא ידעתי שהזמר כל כך משנה את כל השיר
. מממ היה לי יום טוב
התחיל צולע- מאוד. והמשיך מצויין
. יש לנו רעיון שולת לספר מחזור ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. וגם היה כיף לשבת כמעט 3 שעות בבית של שיר ולדבר שטויות, וגם קצת לעבוד על הרעיון של הספר מחזור:]
. נאמ