חרא הכל חרא!!
היום קמת בבוקר ולא הרגשתי טוב אבל כן הלכתי לבית הספר. טוב נוו שעה ראשונה ספרות שעה שניה כאבה לי האוזן וחברה שלי אמרה לי שיורד לי דם (לא ירד) אז ביקשתי מהמורה ללכת לבדוק. אני הולכת לי לשרותים וקולטת בהעגיל נכנס לי לתוך החור! ז"א שנגיד היה עיגול קטן אז הוא נכנס לתוך החלל שבאוזן! אז חזרתי לכיתה אמרתי למורה שאני רוצה ללכת לאחות שתוציא לי. אז הלכתי למזכירות לשאול אם האחות נמצאת אבל היא לא הייתה, המזכירות שאלו אותי למה ואז אמרתי להן שנכנס לי העגיל. אז הן חיטאו לי את המקום ואז ניסו להוציא לי את העגיל אבל לא הצליחו אז המנהל (שגיליתי היום שהוא נורא נחמד! והוא מלמד אותי =]) הצליח בכאב רב להוציא לי את הסוגר. התקשרו לאמא שלי והיא באה לקחת אותי אז הלכנו לקופתץ חולים שהאחיות יוציאו לי ואחרי כאב רב הוציאו לי את זה. אחר כך הן שמו לי תחבושת על האוזן והדביקו לי על סלוטייפ כזה. כאב אבל עברנו את זה בשלום. אז אמא רצתה שנלך לקנות משהו אז הלכנו לפוקס קניתי שני סריגים ושני ג'קטים, עודד אותי קצת. אז חזרתי הביתה לצערי הפסדתי כדור עף אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שהבנות בכיתה שלי כל כך זונות ומרוכזות בעצמן!!!!!!! אף אחת חוץ ממישהי אחת לא שאלה אותי מה איתי! ולא תבינו לא נכון הן ידעו! כי שאמא שלי באה התיק שלי היה בכיתה כי הרי יצאתי בעיקרון לאחות, אז המזכירה הנחמדה מאוד הלכה לכיתה להביא לי את התיק ואני משערת שהילדים שאלו למה והיא אמרה שאני הולכת כי נכנס לי העגיל לאוזן. אחרת החברה שאני מדברת איתה לא היתה יודעת אז כל הבנות הזונות והמגעילות לא ניסו אפילו לבדוק מה קרה! כי שנכנסתי לכיתה היו לי דמעות כי ניסיתי בהתחלה להוציא את העגיל לבד. אז רק מישהי אחת שאני מדברת איתה עכשיו שאלה אותי למה וזה וכל הבנות פשוט כל כך מרוכזות בעצמן ובחברות שלהן! אם מישהי לא מגיע יום לבית הספר או מגיעה בהפסקה ישר מתקשרות אליה מדברות! אבל שאני הולכת הביתה באמצע היום כלום! לא טלפון לא שום דבר! שימותו! סליחה על המגילה הייתי חיבת לפרוק ואתן המקום היחדי שאפשר