tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהא הא! זה כזה טובבב! [:

הוכחתי לכל העולם שאפשר להגיד שאוהבים מישהו, ולא להתכוון שמאוהבים בו! עוד מעט סשה באה [: , בלי קשר אבל. אני מטורף על הבנאדם הזה! אבל יש לו חברה ז!נה /= הווווו............ הוא הזמין אותי לבוא השבוע! חיכיתי לזה כל כךךךךךך!!! אעעעע!! וגם רוי! אמר לי שהוא יגיד לי לבוא, כשיהיה לו זמן אליי (/=) חחח... אבל... אבל... גאאאאאאאאא! אני כל כך אוהב את הבנאדם, רבאק. ואני גם מתגעגע, אבל לא אליו, כי דיברנו אתמול... אז למישהו אחר. ו... ו... יעל ולוטם, ושקד, ונועה, ומיכל... יבואו בסוף החופששששששששש! D: יאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! ואני חולה /= תהנו במפגש. מי שקראה תקבל...
חח

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמפגששששש!!^^

נוט
.
^_^ אוף אז אולי ההודעה תכיל ספוילרים [להארי פוטר החדש], אני עוד לא סגורה על זה. אוף, הארי פוטר החדש כל כך איכזב אותי
לא רוצה, הוא כזה לא מובן, וקצר מידי באנגלית הוא היהקרוב לאלף עמודים, לא? :| ולא רוצה, אני לא אוהבת את כל הדברים המעיקים ואת החשיבה המטומטמת של הארי ומה עכשיו עם ההורסקוסקוסקים האלה?
אוך זה כזה... בספרים הראשונים היה הפי אנדינג כזה ולמרות שנאי לא אוהבת הפי אנדינגים זה היה מתאים. מילא אם זה היה סדרה בטלויזיה, שאתה יודע שמחר יבוא פרק אחר שיכפה על הפרק הזה ויגמר טוב :| לא רוצה
ספר מעצבן
ממש התעצבנתי עליו:|

Blue Pencil

New member
607/608 עמ'. [../images/Emo58.gif]

והסוף באמת מעצבן.
אני לא מדברת על המוות,ידעתי את זה מזמן וזה לא מפריע יותר מדי- אני מדברת על כל הקטע של ההחלטה לשנה הבאה וזה.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

בדיוק
אני מעדיפה ש'דמבי' ימות מאשר רון
אבל השנה הבאה
זה כל כך מציק

tamaguchi girl

New member
../images/Emo124.gifנועהצב../images/Emo2.gif

אפשר בבקשה לינק לאתר הזה של ההסברים לקשירת השרוכים באולסטר?

YuviChan

New member
אנשות../images/Emo70.gif תהיו מאושרות בשבילי../images/Emo70.gif

אתמול במקום המפגש הייתי בתחרות רכיבה באיזשהו מקום בידח ושמו-קלי"ה
(בדרום)... השתתפו שם יותר מ-3 חוות...
ובמסלול של מין מכשולי שדה כאלה זכיתי מקום שני
אפשר לשרשר את זה לאוף נכון
;; אהה כעע....ואני רוצה לקנות מין כאילו סייד ליפ (כמובן לא לעשות) ואני ביום ראשון בעזריאלי, אז באיזה חנות קונים כזה וכמה זה עולה
תענו לי בבקשה

GalGul000

New member
אונה כזאאאאאאת מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יאאא

למעלה