Shusho

New member
ואת יודעת למה?? כי הייתי חולה!

זה למה אני מקורקעת~!!!!!!!!!!!!1111159ן405ט9 םעחינבענמלצכ

ש ר ו נ ע

New member
אני ועירית הזויותXDDD

במיוחד אני
השיחה שלנו עכשיו במסן: חרטא ברטא. אומר/ת: לאאאאאאאאאא חרטא ברטא. אומר/ת: גמרתי את הצנצנתתתתתתתת Irit ()woo hoo אומר/ת: XDDDDDDDDDDג חרטא ברטא. אומר/ת: עכשיו תיהיה לי זייתת חרטא ברטא. אומר/ת: ;[ Irit ()woo hoo אומר/ת:
_____________________________ מדובר פה על צנצנת זייתים.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמלא אנשים מהללים אותי.../images/Emo12.gif

כי כתבתי בכינוי על הוירוס, ובגלל זה הם לא נכנסו. ומלאמלא מקללות חברה אחת שלי כי היא "שלחה" להם.X: הם כותבים עליה סתומה וכאלה, ואני צריכה להגן עליה.
-_-'

Blue Pencil

New member
DDDD:

אז יש לי דרך להגיע. מחר בבוקר אני נוסעת עם אמא שלי,היא הולכת לאמן בגישור. אבל היא חושבת שלא יתנו לי להכנס,כי זה משהו של הצבא. נוטוב,אני אשב לי בחוץ עם ה"פ ומילון ואקרא,ואולי אראה גם כמה אנשים מצבאשקסי.
יאש.

917635

New member
../images/Emo20.gifז'אנה ומעיין,

מעיין-תהיי בתחנה בסביבות 10 וחצי [אם את יכולה,תקדימי קצת כדי שלא תפספסי] ואני אתקשר אלייך כשאני אעלה לאוטובוס [קונקס37] ז'אנה-אנחנו נדבר איתך כשנגיע לקניון. זה היה בערך בסביבות 11.. אם אין לך כוח ללכת עד לקניון,אז אנחנו יכולות לפגוש אותך איפשהו בעיר [רק תגידי איפה] בדרך לרכבת.

broken winges

New member
אני במילא אקדים כי אני לוקחת

את האוטובס המקומי של רבע לעשר (אחריו זה בע\שר ורבע ואני לא אספיק). ככה שאני אהיה בתחנה המרכזית בסביבות 10 ורבע.

יאיי מחר!

איזה כיף.. בנות שיהיו שם כבר ב12+- יכולות לשלוח לי במסנ' תפלא' שלהן? אני אהיה עם חצאית ג'ינס חולצה אפורה גזורה עם צירו של בוב ספוג נעליים בירוק זית (סתכלו בתמונה ששמתי בשרשור של טלי פתחה)

../images/Emo163.gifאופרי באהההההההההה

מי באה? אופיר באה אוווווווווווווווו יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש אלוהים!! מי באה? אופיררר באה יאי יאי יאי!!!! *משתגעת וצורחת* די אני פשוט לא מאמינה
*רוקדת דיסקו עם קצב אהה אה אההה* אופיררר באה!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111

../images/Emo163.gifלא נראה לי ../images/Emo10.gif

את לא ראית שאמ... היא כתבה באוף שהחיים שלה נהיו הפורום או משהו כזה והיא עוזבת?

למעלה