תגידו לי, כוסיות קובבות שלי.

מה אני עושה בפורום דוליז
בפורום דוליז אמורים לעשות דוליז, לא
אבל אני לא עושה
נכון תגרשו אותי מפה
...

Stinki Winki

New member
מחר

הוא בא אליי מחר אליי הבייתה אעאעאע*0* ~לשאוף... לנשוף...~ אליי מחר הבייתה!!!!!!!!! *O*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אז זה היום
נו איך היה, כמה למה ודברים?
וזה החבר או אממ מישהו אחר?

Stinki Winki

New member
איפה... הלוואי חבר../images/Emo122.gif

אני מאוהבת בו קשות.
ממ. היה נחמד מאודP: למדנו היסטוריה ככה שלא יכל להיות מדהים>>" והוא כזה חמוד^_^ *O*

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|מזדהה עמוקות|../images/Emo10.gif

חוצמזה שלמדתם ביחד להיסטוריה
עם מקל שני מטר הוא לא יגע בי
[הייתי עכשיו בפורום פקאצותD:]

הרסתי כל סיכוי להיות עם מישהו בסילב

סטרP: 3 הציעו לי ואת כולם דחיתי, ועכשיו אני לבדיP:p: ושאלתי את ידידים שלי: מה אתם עושים בסילבסטר? וידיד אחד אמר: כן, מה עושים באמת? ><"

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif מישי מגיבה פה עדיין?../images/Emo3.gif

אוףףף עאעאעאעעאעאעאעעא. הלכנו היום להתרים... ו... שאלנו [אני וחברה שלי] ילדים אחרים מהכיתה והשכבה כמה הם התרימו... אז ככה: שיר וגל: 75 שקל. שתי בנות מהשיכבה: 85 שקל. ליזדניאלועוז: 100 ומשו שקל.. וכמה אני התרמתי?!?!?!?!?! 35 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קדימה, תצחקו
נמאס לי מהרחובות המפגרים האלה
אף אחד לא בבית\לארוצהלהתרים\היואצלו כבר. ועאעא. 35 שקל. כאילו,
הלו?!?!?!!?!?!?!?!?!?! [זהנשמעפקצי
] מיתר בטח התרימה כבר 2000 שקל...
וזה מעצבן לשמוע את כולם מאושרים ורק אני וחברה שלי כמעט בוכות. עיר מטומטמת

the queen zohar

New member
אה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אני ושי(חברה שאתן לא אמורות להכיר) התרמנו 250
נכון שאני מעודדת

גם אני הלכתי להתרים היום ../images/Emo6.gif

מאיפה את?
רק הצעה, כמובן. היום אני וחברה שלי הלכנו להתרים. לא רק שהרגשתי לא טוב, אלא גם ירד גשם. ייפי לנו. היינו צריכות לעבור ב5 בניינים ברחוב נידח. בניין ראשון: הבניין הזה היה סתם קמצן. להלן המשפטים שאמרו לנו כשדפקנו בדלת: "אין אף אחד בבית!" אנחנו: 'רוצה להתרים?': "לא לא מה פתאום." אישה זקנה אמרה לנו שאמא שלה לא בבית. [חס וחלילה אם יש לה בעיות, לא בא כדי לצחוק או משהו.] "נגמר הכסף!" והכי מרגיז: "תרמנו!" בניין שני וחמישי: אלה היו בניינים מפחידים ביותר. כל פעם האורות נכבו ונדלקו, עם רעש מוזר. בניין שלישי: זה היה דווקא די בסדר. כמובן כמה דיירים לא סימפטיים במיוחד, אבל ניחא. בניין רביעי: בבניין הזה היו מלא, אבל מלא כלבים. כמעט כל דירה שנייה היה כלב. בדירה אחת כלב נבח כמו משוגע כשצלצלנו בפעמון, אני וחברה שלי פחדנו מוות. ואז התברר, שזה היה פינצ'ר קטן ומסכן. ועכשיו, בנוסף לכל, אני חולה. ייפי לי. לקוח מהבלוג שלי D: |פרסומתסמויה| http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=183178 |סוףפרסומתסמויה|

למעלה