ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif|*נדחפת*

פיעפוע זה שהחומר עובר מריכוז גבוה לנמוך , ומתפזר בחלל .

CoW MiLk

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gifפיעפוע.

תנועה עצמית של חומר הגורמת להתפזרותו ממקום שריכוזו גבוה יותר למקום שריכוזו נמוך יותר.

אנבלייי

New member
חה, יום ,אה, מוזר~ ../images/Emo12.gif

אז בבוקר קמתי ואז במקום ללמוד מתמטיקה התמרחתי על השטיח. ואז היה לי שיעור פרטי בערבית, המורה טרה טרה חמוד
ומשם נסענו יחד לבילוי משפחתי בטיב טעם
[למען הפרוטוקול: נסיעה במכונית עם המשפחה = מוות, שנאה, גיהינום ובכי] אחרי בערך חמישים מיליון שנים בסופרהמזעזע, יצאנו [סבא שלי מסכן, הוא חיכה כל הזמן הזה במכונית] כחזרנו הלבשתי על סבא כובע של סנתה קלאוס והוא היה נראה קצת כמו הזקנות מהשוק >> אבל הוא מאוד יקר לליבי. ואז הלכנו למסעדת דה חסילון, ווי, ואכלנו שם כל מיני דברים ריריים שחיים בתוך המיים. והיה לנו מלצר חמוד ועליז, הוא היה כה משעשע. ואני ואחותי לקחנו בלון הליום והסנפנו במכונית, ואמא שלי צעקה "לאא!! מה אתןת עושות?!? זה סם!! תפסיקו!!! אני! אני אומרת לכן שלא!!!1" והתחרפנה, ואז היא אמרה- טוב, אין לי ברירה אחרת, והסתובבה אל החלון. ~.~ ואז הזקנה הפסיכית ששמרה לנו על הכלבה התקשרה ועשתה- (תדמיינו קול צווחני שהלך והתעבה עם שנים על גבי שנים של סיגריות, ועכשיו הוא נשמע כמו הסולנית של היהודים בגרסא זקנה יותר): אהההה, (תוסיפו לזה גם זמזום צורמני) הכל בססססססדר, עשיתי לפפסי מסאאאאאז' (מה הולך שם?!) כןןןן, והיא הייתה רטובה שם למטההה, אז ניגבתי אותה קצת, אבל ז'וז'ו(הכלבשלה) לא נתן לי להשתמש במגבת שלווו... (בונא, עופי לי מהכלבה ותפסיקי את המשחקים המלוכלכים שלך איתה, משוגעת)בלהבלהלהלבלהלהל אתם יכולים לבוא גם ב12!!! >> ואז נסענו הבייתה בכביש מהיר (בין עירוני) ופשוט ירדו עלינו גושים של ברד ענק ומיים ולא יכלו לראות כלווום, היה מן, ערפל כזה של מיים והשמשה הייתה פשוט אפורה עם כמה כתמים אדומים מעומעמים, ואני הייתי היסטרית והייתי בטוחה שאנחנו עומדים למות (שמעו, באמת שלא ראו כלום. ואני לא מגזימה.) (אה, אולי החשש שלי התעצם גם בגלל שאבא שלי נסע במהירות של 160 קמ"ש
) אבל אז הגשם נפסק.D: וחברהשלי אחותי עלתה למכונית והצתופפנו המון כמו סרדינים וורדרדים, ואז אחרכך הלכתי לאסוף את פפסי מהפסיכית (היא באמת פסיכית ;[ והיא בת 70 בערך), והיא קשקשה שעתיים על זה שהיא ניסתה לנגב אותה ואיך היא עברה מפינה אחת לשניה בבית, ואז היא אמרה- "ואת יודת מה הזונה הזאת עשתה לי?? הלכנו לדואר והיא השתחררה מהרצועה! היא אמרה לי- אני רוצה ללכת הבייתה! אז אמרתי לה- לאא עכשיו לא הלוכים הבייתה! (זאת כלבה, משוגעת, כלבה!!!) (נראהלי שלה ולאמא שלי, שהיא אגב גם משוגעת, יש שיחות מאוד מעניינות. שתיהן בטוחות שהכלבים שלנו הם בני אדם. אני אומרת לאמא שלי- פפסי יכולה לחכות- אז אמא עונה- אבל היא גם בנאדם!!!) קיצר, ואז המשוגעת אמרה- אווו, מישהו הפליץ פהה!!! ואז הלכתי משם מהר. ועכשיו חזרתי הביתה ואני לא יודעת אם ללכת למסיבה או לא, כי אני בד"F לא נהנית, אבל אולי היום אני כן אהנה. וזהזה בלהבהלה. קראתן??

Cool Simsit

New member
קראתי! אני רוצה נשיקה! טוב אז לא?

אההה והאישה הזאת נשמעת סתומה לגמרי! אבל משהו אחד לא הבנתי... לאן נסעתם למה ועם מי? :-O טוב מקווה שנהנת ולכי למסיבה יהיה לך טוב!

Blue Pencil

New member
../images/Emo6.gif[אני מתפקעת פה מצחוק על הכסא]

"היא אמרה לי- אני רוצה ללכת הבייתה! אז אמרתי לה- לאא עכשיו לא הלוכים הבייתה!"

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifראיתי הארי פוטר וגביע האש.

נחמד ביותר DD: שינו את רוב הספר,אבל יצא להם טוב
חשוך לי >>

../images/Emo163.gifהבייס הראשון שלי!!

אין שעווה
אז אמ.. הנה הבייס הראשון שלי נעזרתי מאד בבייס מ ppkh ואמ.. סוף סוף הצלחתי
ואני גאה בו

tamaguchi girl

New member
נכון שרק אני כאן עכשיו O___+

זה מה שקורה כשנרדמים מ5 בצהרים עד 9 בערב
אי אפשר לישון כמו שצריך. ואני עייפה, פשוט לא נרדמת
אחרי חשיבה רבה ומאומצת, הגעתי למסקנה שטוב שיש מחשב במצבים שכאלה