Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמרד. בבקשה תקראו.

אני במגמת תיאטרון למי שלא יודעת. אנחנו פותחים במרד- אני סתם משתפת. מה הייתם עושים במקרה של: המורה עושה אפלייה, כולם רואים את זה, מתנהגים כאילו זה לא קיים. כל מי שלומד איתה מתייחס אליה בתור "חברה" לא כמורה. אני אקרא לה למשל יעל, יעל היא קודם חברה ואחר כך מורה. יש לה פייבוריטס (מועדפים): 5 ילדים. כולם, החברים הכי טובים שלך. עקב זה שיש לה מועדפים, שחקנים אחרים מדהימים לא מקבלים מספיק זמן במה והזמן הזה מנוצל על אנשים חסרי כישרון ובכלל, כאלה שלא מגיע להם. אחד מהחברים הכי טובים שלך, שלא ברשימה של ה-5 האלה, מגיע למצב שהוא עומד מול יעל ואומר לה כל מה שהוא חושב עליה, על האפלייה על התלמידים (לא על הזמן במה) ויעל בעצם, לא מכחישה את האפלייה אבל לא אומרת את זה בישירות, לבסוף היא גם אומרת לילד ש...הוא לא עובד בשיעורים, שבעצם הוא אחד מאלה שיותר משקיעים. הילד פרש מהמגמה בגללה, פרש מאחד הדברים שייחל להם בעתיד. התנפץ לו חלום. נמשיך הלאה. יום פתוח למגמה, יעל צריכה עוזר, כאן אני אציין- קיימת עוד מורה לתיאטרון, אני אקרא לה- שי. עכשיו יעל נעזרת באחת מה-5 ילדים המועדפים עליה, בטענה ש..."זה יותר מדי עבודה" ושוכחת בכלל מקיומה של שי ככל הנראה. היא אומרת שהיא תצטרך עוד כמה עוזרים ולוקחת את שאר הארבעה לעזרה. ברגע הזה בדיוק, אני, ועוד 2 ידידים שלי פרשנו מההשתתפות ביום הפתוח. מורדים. פשוטו כמשמעו. אנחנו הולכים לפקוח לכמה ילדים את העיניים שזה כן קיים בשיעורים, ולעשות נגד זה משהו. כי אני לא אתן שיהרסו לי. מה שקורה בערך עכשיו :\ מה אתן הייתן עושות? אני נואשת.

little beetle1

New member
../images/Emo174.gifנשמע מרגיז.

אני לא יודעת.. אולי תפנו למנהלת? או מישהו מעליה? לי הייתה מורה לריקוד שעששתה הפליות כל הזמן בין הילדים והיו לה 2 מועדפות ופשוט סבלתי
זה נורא.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifזה לא הקטע...

אנחנו לא רוצים לערב מנהלת/סגנית וכ'ו. אנחנו צריכים לדבר איתה- היא לא תשים זין. וחבל.

אנבלייי

New member
יולי

לפי מה שסיפרת לי על המורה הזאת ובכלל- היא פשוט טיפשה:\ היא סתם מפגרת והיא לא ראוייה ללמד אותכם. באמת שלא.

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif XDDDDDD

זה כל כך מצחיקקXDD פורום פקאצותXDD שומעות רוני כל היום וחולות על ורוד נוצץ פרוותי וכ'ו..XDD לא לרדת או משו וזה.. אבל זה כמו פורום חנונים.. כאילו.. מה עושים שם? מדברים על בריטני ספירס וסוגדים למאקס מפיקאפ? סורי אבל זה כל כך מצחיקורע כזה:X

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif אבל בעצם..

להיות פקאצה זה כיף
מאוד
ועזבו את התגובה החסרת משמעות הזאת... אני מסטולהXDD *בגלל שיחה מוזרה עם תום ורותם על שאלתיאל קוקא
*

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifXDDDD

הן ישתלטו על העולם
ובאמת אני רוצה פורום בואו נקפוץ מהגג

למעלה