Shusho

New member
../images/Emo32.gif

יואו יואו היובש באוויר הורס לי את הפרצוף והידיים
הכל מתקלף ואני כולי מלאה בקרמים ללחות אנערף מה

shronet

New member
אני חולה:(

יש לי סינוסיטיז. וזה איכ:( אני ראשונה! אני היחידה כאן. אני אלך לישון-_-'

shronet

New member
תודה../images/Emo9.gif

סינוסיטיז זה אממ... "רירית מרובה"
מה, ככה הרופאה קראה לזה>< זה הרבה נזלת בסינוסים. שזה מחילות האף (זה נשמע נורא;).

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif יש ^^ ציורים של נעמה ^^

אז
נו סורקמסוקסחדשיששששש^^ אז D: כנסו לכרטיסישי שלי לבלוג ותגיבו, בבקשה
זהו *בורחת*

Chaos moon

New member
אוףאוף די נמאס לי כבר דאמט.

בלהבלה אומר\ת: היי, מה המצב? Shit won't walk אומר\ת: ככה, חיים. מה איתך? :]]. [יו איזה כיף בחנוכה אני באה אלייך D:] בלהבלה אומרת\ת: כן סבבה תשמעי מורן אמרה שבמסיבה שבוע שעבר היא ראתה אותך ואת איחסהפיחסה מתנשקים. Shit won't walk אומר\ת: מה?! כוסאא שלה :\. ואתה מאמין לה? פאק אתה פשוט אידיוט. בלהבלה אומר\ת: די תרגעי. רק אמרתי מה את מתחילה?! יאללה עזבי אותי. מה נסגר איתך?! אפילו לא שאל תאותי מה איתי. תגידי, את בסדר? שוב את והנטיות האובדניות שלך? די כבר נמאס כל החיים את בדיכאון. Shit won't walk אומר\ת: מה? עכשיו גם אתה? פאק, חשבתי ש. כוסאמו אין לי כוח אלייך עכשיו. "נראה שבלהלבה מופיע\ה כלא מחובר\ת." ולפני יומיים: כלבהמזויינת אומר\ת: היוששש!! תגידי זה נכון שאת ואיחסהפיחסה התנשקתם במסיבה בשישי?! יואווו איזה ענק! חבר שלך יודע? Shit won't walk אומר\ת: סתמי, מפגרת.

GalGul000

New member
אוי נו.

זה חבר שלך?
תסלחי לי, אבל הוא באמת אדיוט. פשוט. מה. מה לעזאזל הוא חושב לעצמו? :/ אני אוהבת אותך
ושתלך להזדיין המורן הזאת.

ינקיפנק

New member
אויי...נורא..3 שעות????

שעתיים ואני כבר מתחילה לצרוח, ולרוץ בכתה בפאניקה...

broken winges

New member
OASIS

*OASIS**OASIS**OASIS**OASIS**OASIS**OASIS**OASIS**OASIS**OASIS* כל כך אואזיס!
אני מחפשת את בלאקפילד ואביב גפן כי איתם אני מתפרקת הכי טוב, אבל אז מצאתי את אואזיס, וואוו כל כך וואו.

למעלה