poohandme

New member
00.

הלכתי לקנות קוקיות(
) נו כל הקוקיות שלי נמתחו מהמתכת ט'ינגי. מכירות שזה קורה? זה הכי מעצבן><
והייתה לי בחירה בין המון קוןקיות שחורות וכל כך לא מעניינות(
) לבין 8 קוקיות שנראות ממש מוזר, אבל עדיף על שחורות
שעולות 7 שקלים. שזה המון
בל נו אני צריכה קוקיות>< אז לקחתי אותן(וגם נעלי בית צמריריות במיוחד:]]]]) והלכתי לקופה. בזמן תור ארוך במיוחד הסתכלתי על המדפים הצידה וראיתי שכתוב קוקיות ב6 שקלים. ופתאום יש שם חבילה ע-נ-ק-י-ת של קוקיות. זה היה ממש מפחיד והן קוקיות כאלו מגניבותDDDDD: עם כל מיני כתוביות וציורים ודברים שונים:]]]]] ובדרך ספרתי והיו שם 77.פאק.00 אבל כזה מגניבDDDDDDDDDDD: רק אני יכולה לחפור ככה על משהו שעלה 6 שקלים.
אבל נו. פאקX:.

the queen zohar

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

למה לא חיכית למפגש
היינו הולכות ביחד לחנותפאקצות(אודם
) ומוצאות לי כובע קסקט
במפגש תראו למה. |מיסתורין|

יש 3 שורות שהם טרגיר אבל כל השאר לא

נמאס לי מזה שאני לא יכולה ככה כמו כל הבנות כאן לבוא ולהתפרק.. אני לא יכולה לבוא כאן ולהתחיל לומר לכם מה קרה לי היום ועל מי אני כועסתצ ומה החברות שלי עשו לי היום.. או כמה מכות קיבלתי .. או ה קורה אם הילד שאני אוהבת..ולא מכירה והוא לא יוצא לי מהראש.. למה אני לא יכולה פשוט לפרוק הכל.. אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה.. כאילו איזה חלון ענקי עצור את זה ממני.. ולהיתפרק בבלוג לא הולך כבר. אכן פתחתי בלוג בישרא ואמרתי לחברה שלי-זאת הייתה איתי במפגש. שפתחתי בלוג אבל אני לא רוצה לתת לה את הכתובת כי אני כותבת שם דברים שאני לא רוצה שהחברות שלי יראו כי חלק מזה גם אליהם. אבל ברור שהיא תחפש את הבלוג הזה עד שהיא תמצא.. ואז כמובן שמתוך כל הכומבים היא תריב איתי ע זה שרשום שם דברים רעים אליה.. למרות שעכשיו התפרקתי טיפה זה לא עוזר.. אני פשוט מרגישה שאני לא יכולה.. וזה מעצבן אותי כי נמאס לי מלשמור את זה בפנים. אומרים שלהציא דברים זה טוב..אבל אין לי למי להוציא את זה. כי נראה לי שרובכן לא תבינו אותי. היום פשוט הרגשתי שאני ממש רוצה למות. בספורט קיבלתי כל כך הרבה מכות,נקעתי את הקרסול קיבלתי מכה בבטן חזקה מאוד וביד וטוסיק. אחרי זה עוד המורה כעסה עליי ועוד קיבלתי 87 במבחן מזורגג באנגלית..למה המורה לא יכלה להעלות לי את הנקודות נו כבר. עכשיו עוד יותר באלי למות. אני אוהבת לשמוע שירים עצובים ולבכות אבל הדמעות רוצות לצאת והם פשוט תקועותשם. אין לי כוח שההורים שלי יבואו עליי ויגידו לי שאני יכולה לדבר איתם אם אני רוצה ואני לא יכולה להיפתח לפניהם. מה אני אגיד לאמא שלי שאנירבה אם החברת שלי ועדו היא שואלת אותי למה אני לא מזמינה חברות. אני יכולה בסוף להתחרפן. אחוית הגדולה שכבר מאס לי..היא כבר שנה וחצי גרה בלונדון והיא לא מבינה שאני איתה כן יכולה לדבר..אבל לא באימיילים ולא במסן אני חייבת שהיא תהיה פה. אני פשוט מרגישה כמו פאזל וחלק גדול מאוד מהפאזל הזה חסר בגלל כל מיני דברים. למשל אחותי למשל הילד הזה שאני דלוחקה עליו או מה שזה לא יהיה אבל הוא לא יוצא לי מהראש כל העניין שילדיעם יורדים עליי החלק היחידי שאולי יש אצלי זה אתם. באמת וזה שאני לא יכולה להיתפח בפניכם לא אומר שאני לא אוהבת אותכם כל כך. בגלל שאמרתי למי שאמרתי בצאט שאני חושבת לעזוב את הפורום בגלל שאני לא יכולה להיפתח בפניכם חשבתי על זה שוב. ואתם הההההדבר היחייידייי בעיקרוון שיש לי=] ואתם לא מאמינות עד כמה אני אוהבת אותכם,אפילו אם זה לא נראה ככה. טוב עכשיו אני אפסיק לחרבש לכם את המוח בקיצור סליחה על ההודעה הארוכה.. ואם אתם רוצות אתם מוזמנות להגיב. ואם באמת קראתם.=]

the queen zohar

New member
../images/Emo24.gifאל תעזבי../images/Emo168.gif

בבקשה אל. אני חושבת שאני מדברת בשם כל הפורום בכך שאני אומרת שאני אוהבת אותך מאודמאוד ושזה בסדר שאת לא יכולה להפתח לפננו.

shmeksit

New member
טעלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מותק שלי! אני ממש אוהבת אותך, ואני לא רוצה שתחשבי אפילו על לעזוב את הפורום... זה טבעי שאת לא יכולה להפתח לפני אנשים אחרים, זה לא משהו רע גם.. לפעמים יש באמת את הימים המבאסים האלה שפשוט נימאס לך לעשות דברים.. כניראה זה קרה לך, אבל את לא צריכה להרגיש רע כי יש המון בנות פה בפורום שאוהבות אותך! כולל אני! אז תמיד תזכרי שאני אוהבת אותך, טוב? ובבקשה תבואי למפגש, זה ממש חשוב לי! אוהבת יובל

אממ בואו לצאט!

אם תבואו אני אדליק מצלמה..ותראו אותי שעה אחרי גמעות סתם אני כבר בלי דמעות=]

the queen zohar

New member
בנות../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בכותרת השם שלי הופיע 184 פעם. בתוכן הופיע 939. השם שלי נפוץ

Chaos moon

New member
עשיתי שופינג ../images/Emo9.gif

והתקלחתי ואני מרגיש הממש טוב D: ויש לי זרת ורודה, אחרי זה אצבע לבנה, אחרי זה הזין*O* שחורה, אחרי זה שוב ורוד והאגודל לבנ[ה] *O*. אה כן עשיתי שופינג ^^. קניתי:
סווצ'רט לבן עם כובע וכיס גדול ממש נעים
מכנסיים אפורות עם כיס בצד שאני ממש אוהבת D:
גרבי ברך עם פסים ירוקים *O* חלמתי על כאלה כלכך הרבה
כרטיסים למחר לאמ. מוכנים לזה? >< "חנ'לה ושמלת השבת><" נו לאחותי |מתה|.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif איזו מדהימה../images/Emo99.gif

מתוקההההההההה כל כךךךךךך
*נמסה* |שלוליתנעמה|
מקווה מאוד שמצאתם לה בית טוב

למעלה