../images/Emo97.gif

עפרונות B6 ו-B8. הם לא עולים הרבה (אם את קונה אחד.), משהו כמו 8 ש"ח לעפרון. הבעיה עם פחם זה שהוא נורא נמרח ומלכלך, אם את עובדת עם פחם אז כדאי שתקני ספריי כזה ששומר על הצבע שלא ימרח וכאלה.

broken winges

New member
תודה לשתיכן ^^ אני אבדוק מחירים ו

נראה ^^ אם פחם באמת ככה אז אולי אני אוותר על זה ואלך על B6\B8 כמו שהצעתן . תודה

האמ../images/Emo54.gif

קודם כל, אני ממש אוהבת עפרון מכני^^ B6 וB8 הם טובים, אני עובדת איתם רוב הזמן לפעמים עם B9 גם. וכמו שאמרו, אם מציירים עם פחם חייבים חייבים חייבים לקנות פיקסטיב, שזה מייצב של הפחם ששומר על הציור, אחרת כל הסביבה מתלכלכת והציור כבר לא נהיה ציור. פיקסטיב, אגב, אפשר גם לרסס על ציורים בעיפרון, כי גם הם נוטים להמרח, אבל בעיפרון זה פחות קריטי.

../images/Emo163.gifפעם שלישית גלידה../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אויש.. לפני המון המון זמן הלכנו המשפחה לעשות על האש.. בן דוד שלי השפריץ עליי מלא קולה.. התחלתי לבכות. היום אחרי בצפר יוסי ביקש שאני יבוא מהדרך שלא אז אמרתי סבבה שיהיה.. הלכנו והוא קרה לי אלאור טיווה (זה לא צ'יוואווה איך שלא כותבים את זה
) אז קראתי לא יוסי ק.ג. (קטן גמד כי זה באמת הוא..) ואז התחלנו והיה צחוקים וזה.. אחרי זה שקד וגל הגיעו ויוסי לקח לי ת'בקבוק מים ואיים לשפוך אותו עליי, אז הוא שפך אותו על המזרכה.. אבל לא עשיתי כלום. אחרי זה הוא לקח לי ת'מטרייה ושם אותה בבוץ מה שקורה שהמכנס של (הקצוות) בבוץ והמטרייה בבוץ.. אז איימתי עליו. המשכנו המשכנו המשכנו ושקד וגל מתחילות משהו אם יוסי ויש הרבה מים, יוסי שפך עליהן והן רוצות לנקום. שקד לוקחת את כל הבקבוק ושופכת על יוסי, יוסי מתחיל לרוץ אחרינו.. אחרי זה קלטנו שאחותה הקטנה של שקד לא פה ואנחנו רואות אותו מאיים על שקד שאם היא לא תתקרב לפה אחותה תסבול.. שקד באה ואני עומדת בצד ואז הוא בא שופך עליי קצת מים אז אמרתי לו יוסי אל תשפוך עליי יותר מים.. והוא בא ושופך עליי שליש מהבקבוק שלו.. אז הלכתי בוכה ורטובה הבייתה.. שקד קראה לי והתעלתי פעם שלישית גלידה.. 5 שנים מזורגגות אני סבלתי את הכיתה הזאת
נשארו עוד שנתיים.. אני מקווה שכולם יילכו לאורן אז אני אלך לניר העמק להתרחק לשכוח אותם לתמיד.

the queen zohar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

תסעי לחו"ל... יש מין קולג' מגיל 16 ברחבי העולם... גם אני אסע...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

כבר ראיתי כמה פעמים שילדים בכיתה שלך מתנהגים אליך ככה
סיפרת את למישהו? שקלת לעבור כיתה? בי"ס?

../images/Emo163.gifאוי כמה שאני רוצה את זה..

אבל אמ.. המורות רק יגידו כמו תמיד "אל תעשה את זה יותר" ונגמר העניין... בגלל זה אני לא אומרת אף פעם למורות.. ולעבור בצפר.. הוא הכי קרוב לבית שלי וכל השכבה וכל בתי הספר כולם זבל בעפולה
לא משנה איפה כולם יהיו ילדים חולרות.. תודה רבה לך ולזוהר
אבל לא נראה לי שאני אטוס לחו"ל

אנבלייי

New member
אני ידעתי ^^../images/Emo3.gif

אני פשוט קוראת אותך כמו ספר פתוח. (בסוף זאת לא יאנה
)

Stinki Winki

New member
אני כ"כ שמחההההההההה^^

הוא הציע שאני וחברה שלי נבוא איתו ועם חבר שלו לסרט מחר!! יאי^^ ^_________^ אבל נאלצתי לסרב, כי אתמול הייתי בסרט ולא היו נותנים לי שוב
. פעם הבאה אני אזמין!!
^____________________________________^

למעלה