batista 2002

New member
אהה..אז שרושמים שלטים באירועים

ורשום WOOOOOOOOO מתכוונים לעודד את אנגל..לא נראה לי

boazgilad

New member
מישהו יכול לעזור לי בבקשה

למצוא את התמונה שיש על האוטו של אדי ז"ל?

cenas girl

New member
יש לי בעיה קטנה שרציתי לשתף..

אני לא יודעת אם מישהו שם לב, בזמן האחרון, אני נורא אדישה ועצובה כזאתי, באמת שלא יודעת למה. (וזה לא קשור לרסלינג). חשבתי אולי תוכלו לתת לי קצת טיפים איך להשאר מאושרת ושמחה בחיים... קצת הזוי נכון, אבל אתם האנשים שאני רוצה לשתף. קיצר תודה לכל מי שיעזור... ונא לא לצחוק עלי!

שי מילר

New member
מנהל
|הפסיכולוג נכנס בדלת|

אני חושב שמדובר בסימפטום של גיל ההתבגרות שכולם נתקלים בו בשלב כזה או אחר בתקופת הטינאייג'ריות. את למעשה מרגישה פחות שמחה ומלאת חיים ממה שהרגשת בתור ילדונת, ולכן לצערי יש לי מסקנה מצערת להודיע לך: חן, את מתבגרת. זה לא קל ויש אנשים(וגם אני ביניהם) שזו הייתה תקופה לא קלה עבורם אבל צריך לדעת להתגבר ולהתבגר באותו זמן. הכי חשוב שתדעי שמה שאת חשה די טבעי ובהחלט מובן. אני מאמין ששמחת החיים תחזור לך בשלב מסוים. אני גם מציע לך להתמקד כמה שיותר בדברים שמסבים לך אושר: הפעולות שסיפרת לנו עליהן, הפורום וג'ון סינה כמובן(היינו חייבים להגיע לזה
)וכו'. לסיום: אני מאחל לך אושר, שמחת חיים וכמובן התבגרות נעימה! אני חייב ללכת. יש לי פגישה עם בם בם ביגולו ושאר הפיצולי אישיות שלו(ביג פאפא פאמפ, באם באם ביגולו סופלקס ושות'). הוא אמור לספר לי מה גרם לו לרצות להיות טרול... |הפסיכולוג יוצא מהדלת וטורק אותה אחריו|

boazgilad

New member
עצה שלי

תתמקדי במה שאת אוהבת לעשות, תישמעי הרבה מוזיקה(אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב את זה
....) אני מקווה שעזרתי נ.ב. את תמיד מוזמנת לדבר

Raz Bob Marley

New member
תשמעי לי ותשמעי בית הבובות!

השירים שלהם יכולים להוציא אותך מדיכאון,תאמיני לי שזה יעבוד. מה גם שהם להקה ענקית,אז בלי קשר לזה שאת קצת עצובה עדיין כדי לך לשמוע אותם
.

DDN

New member
מה שאני עשיתי כדי הלתחבר לעצב

זה לשמוע את הדיסק DARK SIDE OF THE MOON של פינק פלויד. עזר לי להתחבר לעצב שלי, לבכות אותו ולהעביר אותו הלאה. עד היום אני נוטה לשמוע אותם כשאני במצברוח רע. זה עוזר לי.

DDN

New member
דווקא האהוב עליי משם זה TIME

בבצועים מתוך PULSE
MONEY בהחלט חביב, אבל לטעמי TIME פשוט טוב ממנו.

מכיוון שעבר הרבה זמן מאז ששמעתי

את הדיסק אני לא זוכר כל כך.. השיר עם האישה ששרה (בלי המילים) ששכחתי איך קוראים לו (אמרתי כבר שהרבה זמן לא שמעתי את הדיסק) הוא משם או לא?

Raz Bob Marley

New member
נראה לי שהוא התכוון ל...

ON THE RUN.... שם יש אישה שעושה קולות ברקע. שיר ענק! אחד הטובים שבדיסק...

Raz Bob Marley

New member
אבל...

בTHE GREAT GIG UN THE SKY אין קולות של אישה ברקע,לפחות ככה אני זוכר. יש רק שני שירים שיש ברקע קולות של אישה בדיסק הזה:ON THE RUN וBRAIN DAMAGE,ושוב לפחות ככה אני זוכר(ואני זוכר מצוין את הדיסק הזה).

Sid

New member
אתה טועה

גרייט ג'יג מורכב רובו משירה של אישה , כאילו היא מגיעה לאורגזמה או משהו

למעלה