Kuroi Tenshi

New member
למעריצי קווין סמית'

אני לא יודע כמה מכם יודעים, אבל Clerks 2 ("מוכרים בלבד 2", למתקשים וכד') אמור לצאת מתישהו ב-2006. הצילומים נגמרו בסוף נובמבר וסמית' אמר שמתוך שבעת הסרטים שלו אלו היו האהובים עליו, ושממה שהוא הספיק לערוך כבר זה גם הסרט האהוב עליו, יותר מ-Chasing Amy. קראו לי אופטימיסט, אבל בתור אחד ש-Amy היה האהוב עליו, זה פשוט מוסיף להייפ של הסרט עבורי. בנוסף, קווין נשאל לאחרונה אם יש סיכוי לסרט המשך ל"דוגמה". הוא אמר שהוא חושב על זה מאז 11.9 אבל שהוא בספק אם הוא יעשה את זה כי הסרט יאלץ לגעת באיסלאם, ואיום ברצח (כמו שהוא צפה שיקבל אם יפגע באיסלאם) זה לא דבר בריא מדי לאדם נשוי + 1. או בכללי, כמובן. אבל הוא חושב על זה, וזה בהחלט נשמע פאן. עדיין בנושא של "דוגמה", הוא קיבל לאחרונה אימייל עם מחמאות על הסרט מאדם שפתח את ההודעה בשורה הבאה:
"My name's Tom Clancy. I do books."​

שי מילר

New member
מנהל
הולי שיט!!! קוין סמית איז גאד!

מוכרים בלבד היה מדהים. לרדוף אחרי איימי היה אדיר. הסרט האהוב עליי שלו זה ג´יי ובוב השקט מכים שנית. אפילו הצלחתי להסתדר עם הסרט המוזר ההוא עם אפלק וליב טיילר שהדמות של ג´ניפר לופז מתה בו. איך קראו לזה? תודה על העדכון כמובן.

Raz Bob Marley

New member
מצוין,תודה רבה חן על העדכון!

דוגמה זה אחד הסרטים הטובים ביותר שיש! יש לי את זה על DVD,סרט מדהים! על לרדוף אחרי אימי אין בכלל על מה לדבר,הסרט הכי טוב שלו לדעתי! קווין סמית' מלך הסרטים!

Raz Bob Marley

New member
אה ועוד משהו....

עכברי קניונים זה גם סרט אלוהי שלו! ראיתי אותו לפחות חמישה פעמיים,סרט ממש טוב!

batista3

New member
חן יש לי שאלה אלייך

המממ, השגתי סרט שנקרא-ג'יי ובוב השקט דו דגראסי, עדיין לא ראיתי ורציתי לשאול אותך אם יש לך מושג מה זה? ראיתי כמה דקות וקווין סמית' משחק שם את עצמו בכלל, מה זה הדבר הזה?

Kuroi Tenshi

New member
זה לא סרט.

אלה שלושה פרקים מתוך הסדרה "דגראסי - הדור החדש". קווין וג'ייסון מיוס (ג'יי) הופיעו בתפקיד עצמם.

Raz Bob Marley

New member
וכמובן שיש גם סרט לזה...

לסרט קוראים ג´יי ובוב השקט מכים שנית. סרט מצוין,ממליץ בחום לכולם! זה אחד הסרטים שהכי קרע אותי מצחוק,אחד הטובים אין ספק בכלל.

batista3

New member
אז אתה אומר -לא שווה צפייה?

אין לי פשוט כח לדרמה בשקל של דגראסי

yauli747

New member
אני אשמח גם לראות את הקטע!

ראיתי שכתוב על זה באתר הרשמי של קווין סמיט אבל לא ראיתי את הקטע של דגראסי!

Kuroi Tenshi

New member
יאיר, עשה לי טובה.

Jay and Silent Bob's Secret Stash - East 35 Broad Street Red Bank, NJ 07701​
אם בא לך בכלל לעשות לי (ואולי גם לעצמך, הייתי משער) את היום, לך לשם ב-20 לדצמבר (צהריים עד 8 בערב) ותשיג לי תמונה או חתימה של קווין וג'יי. בפעם הבאה שאתה בארץ...
ברור לי שאני מגזים, אבל הכוונה המקורית הייתה שלחלק מאיתנו זה קצת יותר קרוב. אני הייתי ב-Secret Stash במערב (ב-LA) ואם אתה מעריץ של סמית', החוויה מובטחת :).

yauli747

New member
אפשר לקנות מוצרים חתונים דרך האתר

אבל אולי אני אלך בכול זאת רק בשביל החוויה שלפגוש אותם! אגב הבובות שחור לבן של הסדרה פשוט ענקיות ואני רוצה לקנות עכשיו גם את רנדל ואולי עוד כמה מאותו הסדרה

Christian Cage

New member
יאי קניתי חפצים של רסלינג בארץ !

מקורי ! בחנות שלי הבית לי מוכרים את זה ! ממה שהבנתי זה צריך להגיע לכל הארץ. אז ככה : קניתי תמונה של בוקר טי ושל אדי עושה לריי סופלקס על המדרגות , כל אחד 10 ש"ח. וקניתי מגן זיעה של ריי ריי ב-25 ש"ח. אני מתלהב .. XD

Christian Cage

New member
אז ככה

התמונה של בוקר הוא בפוזה של ה-5 טיימס ברקע כתום. התמונה הייתה מוכרת לי מהרשת. יש למטה את הסמל של הדאבליו דאבליו אי. גם של אדי עושה על ריי את הסופלקס על המדרגות. והמגן זיעה , יש את הלוגו של ריי (שמש כזאתי בצבע צהוב) ורשום ריי מיסטריו באנגלית. מאחורה יש גם את הסמל של הדאבליו דאבליו אי. זה לא מנייר זה מהבד של המגיני זיעה.

Christian Cage

New member
מצאתי ברשת את התמונה של בוקר

שלי בלי ה-W הזוהר בצד ימין ובלי החתימה. התמונה היא בגודל של תמונה.

למעלה