nWkobi

New member
שירשור ../images/Emo32.gif חדש

כל מה שלא קשור ישירות לנושא הפורום לשרשר לכאן בבקשה. וכמו כן הרשו לי להמליץ לכם על קומונת ארגון הארגונים,שממשיכה להתפתח ולהביא לליגה המעניינת הזאת רעיונות חדשים - כנסו, תצטרפו ותראו!

יום עצוב לקהילת הנשים בפורום

אוקיי חן, שיראל ורעות זה יהיה קשה אבל אלה העובדות: לג'ון סינה יש חברה חדשה:והיא גסיקה סימפסון! הידיעה פורסה באתר הרשמי של ג'סיקה סימפסון, אחריי שהתגרשה מניק בעלה לשעבר , היו היא וסינה בדיבורים ועכשיו אתמול מישהו ראה אות והוא יוצאים , יותר נכון הרבה עדים היו !!! מזל טוב!

Taker4ever

New member
להתראות חבר'ה, אני עוזב.

אני יוצא מחר ב-6:00 בבוקר לטיול שנתי של הביה"ס. אני אחזור רק ביום חמישי בערב (אני בכיתה י"ב דרך אגב). אני וכל השכבה נוסעים לאילת באוטובוס, ואני די מקווה שאהנה שם. אז רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני הולך. ביי חבר'ה.

../images/Emo90.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo89.gif

קרן נהיר, מנהלת תחום האופנה בשילב תענה לשאלות הגולשים בפורום הריון ולידה-תמיכה היום בשעה 11:00. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 יגיע אל פורום ריקודי עם- אסף נחום, מנהל שיווק ופיתוח עסקי באקו"ם, ויענה לשאלותיכם.
דורית לוז, עו"ד וביטוחאית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים בנושא השינויים בכללי קופ"ג שיחלו בינואר 2006.
במסגרת חגיגות 4 שנים לפורום אופנה, תיערך בפורום תחרות עיצוב לוגו/סקיצת לבוש מקורית עצבו לוגו לפורום או סקיצת לבוש מקורית, פרסמו אותם בפורום ותוכלו לזכות בדיסק מוזיקה שווה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=67607424

cenas girl

New member
אתה ביב'?!!?!?!?!

וואו, אתה נשמע מזה הרבה יותר... באמת הייתי בטוחה אתה בן 28 או משהו כזה.. בכל מקרה..תהנה!

Raz Bob Marley

New member
תהנה שם גבר!

אל תדאג לטייקר בשלושה ימים האלה,הוא יהיה בסדר גמור. וכולה שלושה ימים,אתה לא באמת עוזב.

mr kennedy

New member
די נמאס כבר !

עם ההודעות הדרמטיות האלה שכל יומיים מישהו אחר פותח עליהם שרשור,מה זה החרטא הזה,אנשים עוזבים את הפורום לכמה ימים ופותחים על זה שרשור ? חאלאס,נמאס כבר.

batista 2002

New member
יש דרכים אחרות להגיד את זה! שקול במ

ילים! במקום להגיד לו נסיעה טובה, תהנה וכדומה אתה סתם מכניס אווירה של כעס ועצבים..די עם זה! לא בא לך לכתוב לו דברים טובים, פשוט אל תכתוב כלום!

mr kennedy

New member
גם תגובתך אליי

לא סימפטית במיוחד ותאמין לי שזה לא מפריע לי. אנשים עוזבים את הפורום ליום וחצי ופותחים על זה שרשור ? מה זה הצומי הזה ? זה פורום האבקות,יש דיונים וסקרים מעניינים וחבל שהם יורדים למטה בגלל מישהו "שעוזב". כולה כמה ימים,מלא היית אומר כמה שבועות או חודשים.

cenas girl

New member
טוב די כבר כוס עמק שיגעתם אותי.!@#$

פסדר סבבה זה פורום היאבקות, אז מה, אין לנו חיים חוץ מזה?! ביג פאקינג דיל בנאדם אומר שלום אז מתנפלים עליו? חבורת רובוטים, באמת. די כבר אז הוא פתח הודעה קצת חמודה, ווואלה אולי בא לו על צומי, אז מה אכפת לך?! לא מעניין אותך אל תגיב אבל די כבר דייייייי

למעלה