batista 2002

New member
יווווווווו איזה כיף לך!

אני מקוה שזה יגיע לפתח תקווה! 2 שאלות: היו עוד חפצים? מה זה בחנות שלי הבית לי? זה השם של החנות?

Christian Cage

New member
בחנות ליד הבית שלי

וכן , היו עוד 4 סוגי תמונות. אני חושב הייתה תמונה עם רקע כחול של סינה , הייתה של ריי ועוד 2 לא שמתי לב. היו בסה"כ 6 סוגים ושל ריי זה היה המגן היחיד. פשוט עברתי שם והיה רשום "הגיעו מוצרי ה-WWE". הוא מוכר את הקלפים , המגיני זיעה והתמונות. שאלתי אותו מה יגיע והוא אמר שאין לו מושג XD

מעולה!!!

הרסלינג כל כך בהתקדמות בארץ!! וזה מעולה! אני מקווה שיגיע לעיר שלי הדברים האלו ואני אקנה! תתחדש! תהנה! ותתרברב עם המוצרים! וזה ממש זול פוסטר ב10 שקל ומגני זיעה ב25!

Jerichoholic

New member
עוד סקר האבקות !

והפעם: איזו אגדה אתה ? לי יצא: כריס ג'ריקו טוב, אני אגיד מי באמת יצא לי אבל תבטיחו שלא תביאו לי מכות Duh duh duh duh duh duh duh duh, duuuuuuuuh duh duh duh.... You're The Ultimate Warrior you crazy bastard!

batista 2002

New member
חחח למה שנביא לך מכות(אני יודע שאתה

צוחק) מה שונאים אותו כאן בפורום?

לי יצא...

[Insert screaming women]. You're The Icon, The Showstoppa, The Headliner, The Main Event, The Heartbreak Kid, Shawn Michaels. You rule! All hail!

aj phenomonal

New member
גם לי!

You're The Icon, The Showstoppa, The Headliner, The Main Event, The Heartbreak Kid, Shawn Michaels. You rule! All hail!

Golden Angle

New member
ברט הארט

Pink and Black attack! You're Bret 'The Hitman' Hart, you raised the bar and set a lot of standards, go you.

למעלה