Blue Pencil

New member
*O*

אני בחתימה של ספיר!
*
* ספיר,
אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!1111אחדאחד

Stinki Winki

New member
תגידו... זו רק אני

או שהפורום מלא ביותר מדי משחקי חברה כאלה בימים האחרונים?

P N 4 E

New member
וואו.

חמש ילדות יפות ["וירג'ן סואסייד"] זה סרט כל כך חזק. זה לא קורה לי הרבה, שאני מושפעת מסרט כל כך הרבה- אבל אשכרה התלבטתי אם להכנס לחדר אמבטיה. ולשם שינוי אני חושבת שהשם בעברית מתאים יותר מהשם המקורי. סרט לא קל, אבל מומלץ ביותר. [היה היום ב-יס1]

GalGul000

New member
היה אתמול בלילה בהוט.

אבל זה נגמר באיזה 1 וחצי והייתי ממש עייפה לשם שינוי. וידעתי שאם אני אתחיל לראות אז אני אשאר עד הסוף. [כמו שקרה לי פעם עם אקפט הפרפר. עד 6 נשארתי ערה בגללו
אבל זה היה בשישי אם אנלא טועה.]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאפקט הפרפר*_*

ואו סרט כולכך הממ אין לי איך לתאר>< מי שראתה יודעת ריחמתי על הכלב כולכך בכיתי יותר מידי>< אני נקבה

yaeloolik

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo25.gif

ראיתי אותו פעמיים. סרט מוזר והזוי מידי. לקח לי הרבה זמן להבין אותו.. הרבה קטעים לא ברורים.. נושא לא מעניין בכלל.. לא אמין ונעשה בצורה סבירה בלבד. נראה כאילו ניסו לעשות אותו עמוק ומרגש והתפקשש להם... ממש ממש לא אהבתי:|. ותאמת עד היום לא קרה לי שממש לא אהבתי סרט כמו הסרט הזה... הדבר היחיד שהסכמתי איתך זה שהשם בעברית הרבה יותר יפה:].

אנבלייי

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif

שקטאת
אני אוהבת את הסרט הזה
ואת בכלל
מתי הפסקת לדבראיתי?

P N 4 E

New member
גם אני לא הבנתי דיי הרבה דברים.

כמו למשל למה הם קראו לבנים לפני שהן יתאבדו. [כדי שימצאו אותן או משהו?] ומה נסגר עם האבא שהתחיל לדבר עם הצמחים? ולמה לסרט קוראים "וירג'ן סואסייד" עם אחת מהן כבר לא הייתה בתולה?[או שאני טועה.] בכל מקרה, זאת דעתך

אנבלייי

New member
האבא דיבר עם הצמחים

כי הוא קצת השתגע ואף אחד אף פעם לא מקשיב לו. אז הוא דיבר איתם.. נו שהוא מיד מסביר לבנים על מתמטיקה ועל מטוסים ולאף אחד אף פעם לא אכפת.

למעלה