Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

מתהעלייך מתהעלייךמתהעלייך תכתבי פה יותר >>
תודה.

shooroo

New member
אבל,

אבלאני לא יכולה לא להגיב.
מצטערת
פשוט קשה לראות אותך ככה. ועם כמה שזה כנראה לא יעזור, אני אוהבת אותך באמת
וגם מאחורי המחשב. ואין לי מה להגיד שאני חושבת שישפר את ההרגשה שלך, וזה מתסכל אז פשוט... אני מקווה שתרגישי טוב יותר. אוהבת.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif טיהי. אני כלבה מתקילה >>

טחח. אני מתה עלייך מותק
אני ממש אוהבת אותך
מצטערת שאני מכניסה אותך למצב הזה >> אוח, אני כזו יללנית שלא יודעת להתמודד עם לחצים.

Blue Pencil

New member
האמת,לא איכפת לי שאת לא רוצה שנגיב.

אני לא מסוגלת לא להגיב,את יותר מדי חשובה. נעמה, את ילדה מדהימה,אוקיי?מדהימה. ואין לך שום סיבה לרדת על עצמך[אולי בגלל שאת קצת יותר מדי מטורפת.
] ומורת הן עם מגעיל,זה ידוע. יש מורות טובות יותר ויש מורות טובות פחות,אבל הן לא ישארו ללמד אותך כל החיים,ועוד מעט גם את המורה שלך לתנ"ך כבר לא תצטרכי לראות. ולמרות שיש הרבה רע בחוץ-תמיד יש גם טוב,ובקרוב תמצאי אותו.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני אוהבת אותך כלכך, יפה שלי.

אני כל כך שמחה שיש לי אתכן.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אני שמחה שההודעה נשלחה בסוף.
אבל זה באמת קורה לכולנו.
מה..?
ואת לא בכיינית.
את אמיתית וכנה. וגם תמיד כשאת רושמת שאת כלבה..אני צוחקת ושמחה מזה. כי ברור שאת לא כלבה, את פשוט לא מוכנה לשקר כמו כל השאר..את זורקת את האמת בפרצוף...ולפעמים קשה לקבל אותה. אבל אני אוהבת את זה.
ומותר לך לשנוא את המורה המזורגגת שאהמ "מחנכת אתכם". שמענו עליהן. רוב המורות, דפוקות. ואם הן חושבות שלהיות קשוח זאת הדרך- אז זאת טעות. לא ממש הבנתי את הקטע עם החברות. מה הכוונה שאת שקטה והן מביעות את התחושות? כי פה נניח..את ממש ממש לא שקטה.
ואיזה תחושות?
בקשר לתוכנית מצטיינים, אני די בטוחה שכולם שם מרגישים לא קשורים. בקשר לאנוכית, מפונקת ובלהבלה. אוקיי, אז לכל אחד יש דרגות אחרות של צרות. ואין אוכל ועבודה..זה אכן די מזעזע..אבל זה שלך לא..ולך יש צרות אחרות..לא הופך אותך ואנוכית. ורק כי אני חייבת, ממש חייבת.
Offer.אלאניס.
מדבר בדיוק על אותן תחושות שלך יש. ולא רק שלה יש כסף..לה יש בכמויות. ומשפחה מאושרת..ומה לא? חה. טוב אני אשתוק.:X
טוב די איבדתי את עצמי בניסיון להגיב על כל התחושות שלך.:S מקווה שעזרתי במשהו..
[אני כן אשרשר חיבוק..שוש.
]

poohandme

New member
וואהה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

טוב נו אני מתלהבת;[ הייתי ממש לחוצה בגלל המבחן במחשבים ואחרי ששמעתי תוצאות שאנשים קיבלו(המורה לביולוגיה אמר לחלק
;;הא??) שהיו בסביבות ה50-70;; ממש נלחצתי. המורה התחילה לחלק את המבחנים וכרגיל המבחן שלי לקראת הסוף. זה הכי מציק;; אז היא קראה לי. ונלחצתי
ואז קיבלתי מאה*OOOOO* נו עזבו. בא לי להתלהב;[ אתן באמת לא אמורות להגיב

"אני מתאבדת"

התחלתי כל כך רע השנה את הלימודים , {כל הלחץ } וביום רביעי יש לי יום אורים
נראה לי אחרי היום הזה אני לא אדרך יותר בבית שלי. החיים זבל..אני אתאבד בסופו של דבר בגלל הלחץ שיש עליי מהבית ספר הכי מלחיץ. אוףף אני צריכה חופשה ..הכל נופל על הראש שלי אין לי זמן לנשום.
ואני לא מכינה שיעורים וכאלה כי אני מעדיפה לנוח /לקורא ספר/להיות במחשב/טיוי.. אני מזה עצבנית עכשיו..אני לא אתאבד{
} אבל אם אחרי יום הורים אני אריב עם ההורים שלי על הציונים אני אחתוך ת'עצמי כמו גזר. וגם ביום הורים את כל הציונים {ויש כאלה שממש לא כדאי להזכר בהם} הקיצר אם משו אני אוהבת אתכן.

xxgatxx

New member
הגזמות, זה רק לימודים

אפשר לחשוב כבר... אני לא מכינה שיעורים בשום דבר. אז?

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

נכשלתי כ"כ הרבה פעמים השנה >.> לא הכנתי שיעורים.. טוב אף פעם. ובגרמנית אפילו רשמה לי: "תתחילי ללמוד!!"
.

o0Invisible0o

New member
>< התגובה הזאת קצת עיצבנה אותי.../images/Emo4.gif

תקשיבי, כל אחד לוקח את זה ברמה אחרת. אם את אף פעם לא מכינה שיעורים..ממש לא אכפת לך כנראה. אם לה מפריע שהיא לא מכינה שיעורים, זה לא דבר רגיל אצלה. ואם היא מדברת על לחתוך לעצמה את הורידים בגלל לימודים..אני לא חושבת שזאת צריכה להיות התגובה שלך. כי את הלחץ הזה, הטראומה והתמוטטות רק מ"לימודים" גם אני עברתי. וזה גם לא רק. תראי, היא ציינה את ההורים. כלומר, הלחץ להצליח הוא לא רק מעצמה וביה"ס..הוא גם מהבית. וכן, זה בהחלט יכול להיות משו שיפעיל אותה ויגרום לה לחתוך את עצמה. אני בלי לחץ מההורים..רק לחץ מעצמי וממה שהחברה מצפה ממני..התמוטטתי כמה פעמים. אצלך, ללא ספק..זה משו אחר שיכול לגרום לך לחשוב ככה..אז אני לא חושבת שצריך לזלזל בה ככה.
זה סדר עדיפויות או משו..
ואורית.
קראתי בהמשך שהכל הסתדר בסוף. תחשבי על זה..שהסוף של הסיוט הזה- לימודים..מתקרב. ויהיה בסדר. ועוד מעט חנוכה ויהיה לך זמן לשבת ולקרוא ספר, לראות טלוויזיה ובלהלבה.

למעלה