אלמוגג

את מכירה אותו.. הוא חתיךך בטירווף.. תביאי לי אייסי שלו או מסן..חעע=] *בורחת|* *נופלת*

אנבלייי

New member
הוא קצת הומו ../images/Emo6.gif

וסתם אני מכירה אותו, לא ביחסים טובים או משהו..
גם לא כזה חתיך
אבל רקדן מעולההההההההההה *O*

אוף, צודקת^^

פעם ראשונה שראיתי ורק כמה דקות אחרונות אבל הי, ישר אחד כמוהו על המסך?*_* צוחקים עלי שאני כל הזמן נופלת על דברים כאלו כשאני בטלוויזיה ובכלל לא התכוונתי>< את מכירה אותו?

8ar8ie

New member
כן...

הוא היה כזה הומו וחמוד... רקדתי איתו שנה שעברה... עכשיו הוא בקבוצה של היותר גדולים
הוא נחמד... אין לי מסנ':|

../images/Emo163.gifבנות חשוב.. בקשר לפורום

יש לי רעיון מגניב לעשות בפורום.. הראתי את זה לקרן (אישתי הכוסיט
) ולליאל והן אמרו שזה ממש מגניב!
אז ככה: זאת עיר קטנה, ששמה "דוליז" או מה שתרצו.. בעיר גרות כולנו, הפורום. אני (או מישהי) אעשה רקע לעיר.. כבישים וכו'.. ואתן תעשו לעצמכן בית, בתוך הבית יגורו המשפחה שלכן... מי שאתן נשואות לו וכד' (אמ.. קרן מציעה שכל אחד יגור בבית משלו תגידו מה עדיף) בבית יהיו חלונות כמספר האנשים בבית, מהחלון תצאה דולי (פורטט) שהיא בעצם אתן.. למשל יש לי שיער שחור לה יהיה שיער שחור.. אתן יכולות לעשות גינה (או לבקש שמי שעושה ת'רקע של העיר תעשה) כמובן שבעיר יהיו כמה רחובות, אני מציעה אולי לפי גילאים.. כי אני לא אוכל לשים באותו קובץ איזה 40 בתים
טוב לפני שאני שואלת את המכליות.. אני שואלת אותכן. מה דעתן על הרעיון? יש לכן משהו להוסיף? הארה/הערה או אם בכלל אתן רוצות לעשות דבר כזה, אם הרבה יגידו שכן וזה ייצא לפועל נעדיף כמובן שכולן יעשו זאת כי.. זה בעצם מראה גם לחדשות מי פה, וגם זה ממש נחמד^^

Cool Simsit

New member
כן|../images/Emo127.gif ברור שכן!

אני עזרתי לפתח את הרעיון! ועוד משהו, כאילו בעיר יש שכונות! בכל שכונה יש שלושה רחובות כנראה ובכל רחוב 6 בתים כנראה אז תחשבו ליד מי בא לכן לגור!
אבל עדיין לא בטוח שזה יהיה מראה העיר

../images/Emo163.gif לא, לא עיר וירטואלית..

פיקסלארט שבו מופיעות כל הבנות בפורום בתוך עיר בתוך בייתם כדולי XD

the queen zohar

New member
בעד../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

רק שעדיף כל אחת בבית... כי בסופו של דבר כולנו קרובות משפחה...

../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

Tsushiro אומר/ת: יהבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 Tsushiro אומר/ת: אהאהאהאהאהאאההאה.DDDDDDDDDDD: מה שלומך?? Manchester אומר/ת: קוביישי!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 D: Tsushiro אומר/ת: חהחהחאאעאחיגעגדעד. Tsushiro אומר/ת: מה שלומך?OO: Manchester אומר/ת: המ, עכשיו כאובת לי הבטן . >< Tsushiro אומר/ת: ובכלליות? Tsushiro אומר/ת: ולאיפה נעלמת? Tsushiro אומר/ת: דאגתי}}: Manchester אומר/ת: מה קרה לך? את מלאה התלהבות! D: Tsushiro אומר/ת: אה Tsushiro אומר/ת: עזבי מה קרה לי Tsushiro אומר/ת: מה שלומך? Tsushiro אומר/ת: ולאיפה נעלמת? אפשר להגיד משו? אני אוהבת אותה.

M o o M o o

New member
שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם,

ומה שלומכם? ומה שלומכם? ומה שלומכם היום? >< |חולה| הידד. *_* חה. אני במצב רוח מוזר.;[ זה שני שליש אדישה, ושליש לא ידוע. בלע. איזו הודעה דפוקה.
שלום. ~.~

M o o M o o

New member
ההה.

אני שומעת את הצלצול של הביה"ס. איזה מגניב. PP: אה, יש שעה שישית. -_- טוב נו,ב - 1:35 אני אצא להשקיף על הכיתה.
(מהחלון, אני עושה את זה הרבה.P: ) נכון שזה בכלל לא מעניין אותכן? -,- טוב נו, תתחשבו, אני חולה. |חולה| או משהו. שלום. ~,~

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif טחח.

:< זונת צומי, ברשותכן, נדמה לי שנעמה עומדת להשתפך
>> המורה הגועלית הזו לתנ"ך גורמת לי להרגיש סתומה לחלוטין. היא כל כך גסה וכל כך מרושעת והיא אף פעם לא מרוצה משום דבר. אני יודעת שהיא תורמת לנו מבחינה מסוימת בגישה שלה, אבל זה לא מונע ממני - לא יודעת אם לשנוא אותה. אוף.
ואיכ. אני אפילו לא בגיל ההתבגרות. בסדר, אז אני כן >> ולפעמים אני רוצה שהחיים שלי יהיו רק בפורום או משהו [מעורר רחמים, ידוע ידוע, אמרתי לפעמים ותקראו את ההמשך בבקשה לפני שאתן צוחקות ממני. מספיק לי שאני עושה את זה. >>] בחוץ הכל כל כך כל כך מסובך ורע ואוף. וסכינים משומשות הן הכי חדות ו, כי... אוח. אתן בטח מבינות אותי. ברור שאתן מבינות אותי, כולנו מתבגרות מעצבנות ומחוצ'קנות ששונאות את עצמינו לפעמים
מה הקשר שאת שונאת את עצמך? >> אין שום קשר. אני אוהבת את עצמי, מי כתב את זה בכלל? מורה מטומטמת ואוף, אני לא אגיד עוד כי זה יהיה פתטי לגמרי. שונאת פתטי, למה הכל לא יכול פשוט להסתדר? והיום הייתה לי את הפגישה הראשונה של התוכנית מצטיינים המעצבנת הזו, ואני מרגישה כל כך לא שייכת לשם ומרגישה כל כך מטומטמת ומיותרת, ואוף. ואוף ואוף ואוף. [כן, כבר אמרתי שאני בכיינית. אה. לא? בסדר בסדר, זה יבוא בהמשך.] ולחברות שלי נמאס שאני לא מדברת ולי נמאס מהתחושות שלהן שגם לי יש אבל אני לא מפגינה >> ונמאס לי לנסות להיות טובה יותר מכולם אבל זה אפילו גרוע יותר לשקוע בין כולם. והבטן כואבת לי ומגעיל ורע לי, וכל כך חרא שאני כזו אנוכית ומפונקת. אנשים סובלים כל כך הרבה יותר ממני, אני סתם מתבגרת ממוצעת ובכיינית, אנשים שאין להם אוכל ואין להם עבודה ואין להם זכויות [יום זכויות הילד וכאלה, גם משפיע] ואיכ. ואני פה מייללת. אם קראתן והכל אז תודה, אבל תחסכו ממני את נאומי ה"אני יודעת מותק, אני אוהבת אותך
, זה קורה לכולנו
", זה לא שאני אומרת ש"לא איכפת לכן ממני אז אל תכתבו כלום", זה פשוט.... זין. מבחן במדעים מחר. מה הקשר. ותגובות עם פירוטים על כל דבר שהסברתי פה שרע לי. כי אני יודעת את זה טוב מאוד ואני שמחה שיש לי פה בנות שאיכפת להן ממני ולי איכפת מהן. אבל אבל תנו לי להיות כלבה ולהרגיש שקראתן ואני לבד בכאב שלי, תנו לי לחיות באשליה שאני מיוחדת ויחידה, אתן יודעות שכולנו רוצות להרגיש ככה לפעמים. לפעמים זה עוזר לי יותר מהחיבוקים והנשיקות הווירטואליים ששולחים להודעות כאלו >> *מקיאה* רואות? אני מגעילה את עצמי
בבקשה בבקשה, אם איכפת לך ממני, [הו, הדרמטיות המחורבנת.] אני אהיה יותר שמחה אם לא יהיו להודעה הזו תגובות. אני כזו כלבה. למה אני מפרסמת את זה בכלל? אה, כן, צומי בלתי נראה.
[שתקו.] ואם אני כותבת דקה אחרי שאני מפרסמת את הקקי הזה כל מיני הודעות מושיות עם מלא סמיילים והכל, זה לא סתם. אני באמת שמחה כשאני פה והכל, זו כאילו הודעה שלא קשורה לנעמה-כוסיט-היפראקטיבית >> ת-תודה.

Miss Naama

New member
|יי| ../images/Emo43.gif

פאק. אבל לא רציתי לשלוח את זה בסוף >> למחוק. תודה.

Baby Bird

New member
נאמההה ;[

אני ב'מת לא יודעת מה לומר
רק למסור לך שאני תמיד פה בשבילך, ושגם אם הכל נראה על הפנים, כמה שלא נראה ככה - הכל עובר, ואת המצברוח הטוב שלך יחזור. ואם לא היום, אז מחר, או בכל זמן אחר, אבל הכל יסתדר! ואת צודקת, לפעמים החיבוקים הווירטואלים האלה באמת לא עוזרים בכלום, אבל לי אכפת ממך, ואני מתגעגעת אליך. ;[ ברגע שראיתי את זה הרגשתי שאני חייבת לדבר איתך, או לפחות לומר לך משהו. קשה לי לראות אותך ככה.

למעלה