o0Invisible0o

New member
אני חושבת שמט' ומעלה זה נורמלי

לחלוטין. תלוי כמובן בבגרות של שני הצדדים. הייתה לי חברה בט' שהיה לה חבר חייל..בהתחלה הייתי בשוק ואמרתי שהיא צעירה מדי. אבל הקשר הזה פשוט עשה לשניהם כ"כ טוב. חבל שהיא הגיעה לתיכון ובמקום להתנהד כבוגרת, החליטה שבא לה להכיר תיכוניסטים שנראים טוב..ובלה. להכיר בחורים חדשים והיא סיימה את הקשר עם החייל.
הם היו ממש חמודים ביחד והוא השפיעה עליה לטובה..כ"כ.
 

xxgatxx

New member
למה לא? אני לא מבינה מה הבעיה...

שכל אחת תעשה מה שבראש שלה.
 

GalGul000

New member
ילדה בגילך את מתכוונת?

כתה י' נכון? 15-16. אני לא רואה שום דבר לא בסדר בזה... זה תלוי באישיות של הבנאדם.
 

אנבלייי

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo182.gifאהה ופתחו לי בטארוט../images/Emo2.gif

ילדה אחת שיודעת
ב-"חיים" זה יצא מסובך וכלמיני דברים אבל די טוב, יחסית
ואז..אז באהבה
היא אמרה שזה פתחיה ממש מוזרה :S והקלף הראשון שיצא לי זה קלף "סיום" 0.0 ובקיצור, כאילו תהיה לי מערכת יחסים והיא תהיה מצחיקה וקלילה וכיפית, אבל לאט לאט היא תדעך, ואני אנסה לשקם אותה כלהזמן ואז אניאהיה תשושה, ואז יהיה לנו ריבב גדול ולהבלהבלה כלמיני שטויות. אבל אז, היא אמרה שהקלף האחרון זה "פיצול אישיות" O.O שזה, א', מפחיז [מה הקטע?!!?!
] וב' היא אמרה שזה לא הגיוני שזה ייסתיים ככה כי לא ברור וכלמיני דבירם, אז חייבים חד פעמית להוציא עוד קלף. אז הוצאתי עוד קלף, לסיום. והקלף הזה, מכללל מאה חמישים מליון הקלפים שהיו שם, היה בדידות.
תגידואםקראתן;;
 

GalGul000

New member
יופי. והקלף הראשון שלי היה צער.

ואני פשוט החלטתי שהיא לא יודעת. היא נתנה מלא פרשנויות נוראאא לא קשורות לקלפים. אעאהאה
 

ינקיפנק

New member
אימול מפגר.דווקא אכשיו..

הוא נתקע ב2 קילובייט מהסוף של ההורדה של הסרט!...2!! הורדתי אותו שבועע....ואני צריכה לחכות, ותראו מה השעהההההה...
הלכתי לקחת את תרופת ההרגעה היומית שלי..
 

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifדאמ איט;[

רק חזרתי מטיול של ארבעה ימים והיום באחת יש לנו שיחה עם המזכיר של הישוב ואח"כ נוסעים לסזמינר של יומיים. לפני חצי שעה זאת שמדריכה איתי התקשרה ואמרה שאנחנו עושות פעולה ב12. היא גם אמרה לי שהיא פורשת מהדרכה כי אין לה זמן וזה מתנגש עם דברים ובלה>< האמת שמהתחלה לא רציתי להדריך איתה כי היא גדולה ממני בשנתיים ואנחנו בכלל לא מדברות וזה סתם מעיק. אבל עכשיו אני לא מבינה איך אני אוכל להסתדר לבד, אני לא יצירתית בגרוש. אין לי בעיה להסתדר עם החניכות כי הן קטנות ונחמדות. אבל זה כל כך לא מתאים לי עכשיו;[ היא אמרה שאולי אני אדריך עם מישהו אחר, אבל עם מי? מי שרצה להדריך מדריך ואפילו קצת חסר. אוף, אני באמת לא יודעת מה אני עושה...וסתם רציתי להגיד את זה כי אין שום סיכוי שאני אוכל להגיד את זה בקול רם.
 

GalGul000

New member
יהיה טוב.

אולי עכשיו זה נראה קשה, אבל את תסתדרי. אצלנו אין כמעט זוגות שמדריכים... כמעט כולם מדריכים לבד. וברור שזה קשה בהתחלה... אבל מסתדרים. בסוף החניכות האלה עוד יעריצו את האדמה שאת דורכת עליה. אם את צריכה עזרה אני פה. לא שאני מבינה בזה המון, אבל אני יכולה לנסות לעזור. תכנסי לפורום צופים... יש שם המון פעולות וכאלה. הם יעזרו לך. ויהיה טוב מותק. באמת שיהיה טוב. אפילו שנראה לך שהולך להיות קשה. אולי קצת בהתחלה, אבל זה יעבור, ואת תתרגלי לזה. אם אלפי אנשים מצליחים לעשות את זה כל שנה, גם את תצליחי
 
../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אני בסוף לא עוזבת ../images/Emo9.gif

איזה כיף! אני לא אוכל לגלות לכן סיבה..אפילו לאחותי אי לא אגלה
אבל אמ .. אמ.. אני לא עוזבת
וואי אני מכורה ואוהבת את כולכן
*מתפגרת*
 
למעלה