אוח../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

איזו תקופת יובשXD. אני מצטערת שאני לא ממש בפורום ושאני לא יכולה לדבר עם התלמידות שלי:X. יש מלא מלא דברים לבי"ס ופשוט אין לי זמן וכח. יש לי הרצאה ביום רביעי:0. כאילו, אני מרצה
. באותו יום יהיה תרגיל של "מה יקרה אם יהיה ירי על בי"ס":|. פעמיים. אחד אחרי השני:|. אני מקווה שהתרגיל לא יצא על ההרצאה:|. :|
(?) אני רוצה לישון.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif../images/Emo42.gif

אל תדאגי בקשר להרצאה, זה יעבור מהר
גם לי יש הרצאה מתישהו:| תתכונני לפני זה, ותנסי לזכור מה שאת יכולה:) בהצלחה:) ותרגיל זה כיף
מפסידים שיעוריםD:

GalGul000

New member
כן. נו. מה שאנבל אמרה. ../images/Emo3.gif

היה כיף
ואותי לא עקצו. למזלי. פעם ראשונה בכל הטיול הזה שהלכתי בהתחלה. בזכות זה לא נעקצתי
וילדים נעקצו איזה 3-4 פעמים. וזה היה בשיער ובבגדים והאהעההעעהעה זה היה מפחיד. כל דקה מישהו אחר מגיע בוכה... ואני גאה להגיד... שהלכתי בשדה חרא!!!!!!!! ננמנמנמנמ. כן
זה היה שדה חרא ענקי ליד נהר מחזור. ומישהי נפלה לתוך הנהר מחזור. [אווץ'.
] אני אספר חוויות מחר. אם יהיה לי כוח. ואם יהיו לי חוויות. (עכשיו אני לא זוכרת כלום מהטיול... המוח שלי מחוק לגמרי.)

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif

היא נפלה לתוך השדה חרא >< לא הנהר מחזור
ו..וו...ו..זהוו!!
אני שומעת אותך ^^

GalGul000

New member
מה?

עדי? כפרה, עדי נפלה לתוך הנהר מחזור. למה נראה לך שזה היה כל כך נוראי? ונהרס לה הפלאפון במים והכל... וכל התיק שלה נרטב. הם הלכו במין דרך עקיפה כזאת... במקום ללכת על החרא כמו כולם הם ניסו להיות חכמים וללכת בנהר. ומלא החליקו... אבל היא נפלה על הגב. לתוך המים..

אנבלייי

New member
לאא ../images/Emo2.gif

היא נפלה לתוך החרא..!! כן.. זה מה שאמרו שהיא נפלה אחורה אל תוך החרא!!

GalGul000

New member
נו אני דיברתי איתה. היא אמרה לי...

זה היה למחזור. הם ניסו להיות חכמים ולא ללכת על החרא. אז הם הלכו בנהר... והיא החליקה.

behind the masc

New member
הממ, פריקת רגשות(?):,[

אממ טוב זה הולך להיות מכילה נראה לי... פשוט אני לא רוהצ צומי או משו0.O פשוט לפעמים נדמה לי שאתן היחידות שיכולות להבין אותי. אז אמ עברתי לחטיבה לכיתה ז, וכולם אמרו שהכיתה שלנו הכי טובה בשחבה בלי המון פאקצות, וזה. וגם אני שחבתי שמאוד טוב לי בכיתה ושהבנים נחמדים[התור ידידים] וגם הבנות, ז באמתץ יש שם בנות ממש חמודות, וגם פאקצות ארג. ואני חשבתי שאני כל כך מסתדרת עם הבנים[ לא כמו ביסודי]... אבל אז מישהו כותב לי באיסיקיו בשם בדוי, מתחיל לקלל אותי "מכוערת עם גבות מפחידות ופרצוף תחת" "תמותי" "תזדייני" ועוד כל מני קללות... ואני בטוחה שזה מישהו מהכיתה ואני גם חשובת שאני דיועת מי, ופתאום כל הבנים מתחילים לקרוא לי מכוערת, וזה עושה לי הרגשה כל כך רעה, אין לכם מושג כמה...לשבת כל היום בהרגשה נחסית שלא סובלים אותך. ואני כל כך הייתי בטוחה שאני אסתדר בכיתה, ושסוף-סוף קיבלתי מה שרציתי, כיתה טובה עם ילדים נחמדים. ושוב הטעיתי את עצמי לגמרי. ומה שעוד יותר מעצבן ההיגררות הזאתי של כל השחבה ובכלל של חלק מהבנות, שהיו חברות שלי. זה כל כך מעצבן שמי שאת מכירה פתאום שוכח ממך, זהו יש להן חברות חדשות אז "נעלמתי" אני לא קיימת יותר. וזה כל כך מעצבן. וכמעט כל מי שהכרתי והייתה חברה שלי, כל מה שחשוב לה עכשיו זה להיות "מקובלת". אז היא מתחילה להיסתובב עם הפאקצות. אז נכון גם אני ל מושלמת, אף אחד וכן אולי אני מכוערת, אבל זה לא מה שבאמת חשוב. לא צריכים לשפוט לפי מראה חיצוני, ובטח שלא להגיד את זה... ופתאום כשאני באה לבית ספר אני מרגישה כל כך לא בטוחה בעצמי, ובאמת שאני רוצה. וכל הזמן אני צריכה לחשוב אם זאת פאקצה, או זאת סתם מנצלת אותי, או אם זאת סתם צבועה, וזה כל כך מעצבן שאני לא יכולה לבטוח בילדים בשכבה, כי בגלל שהייתי יותר מדי תמימה בתחילת השנה באתי לאיזה ילדה, בסוף היא הייתה סתם וואנבי. וזהו האמ סורי על המגילה, הייתי צריכה לפרוק, זה המקום היחידי שאני יכולה להגיד את כל זה, באמת.

Cool Simsit

New member
אוי אופירע שלי

לא נורא תתגברי על זה גמאני שנה שעברה מכיהת א' הייתי בכיתה הכי חרא על העולם ועברתי על זה בשקט וגם עכשיו אין לי הרבה חברות אז בתוך כל הפאקציאדה והערסיעה שיש פה מוצאים בנות חמודות נחמדות ותמימות כמוך שנקלעו לאותו מצבומתחברים! לי בכיתה אין חברה טובה יש רק ככה ככה אבל בכיהת אחרת החברה הכי טובה שלי נכון אנחנו לא יחד בכיתה אז מה? בהפסקות אנחנו תמיד תמיד יחד! אז תרגישי טוב מאמי ותני לי את האיי סי של הבן זונה שמעז לקלל אותך תביאי אני יפוצץ אותו! מה הוא מעז לקלל את אמי המושלמת? שימות בגהנות! אמן סלעעע

behind the masc

New member
../images/Emo113.gifXD../images/Emo25.gif

הממ חברות יש לי, כמה טובות כמה כאלה חברות... הבנים מעצבניםםם כוס רבק

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo25.gif

אופיר... דבר ראשון את ממש לא מכוערת.! וטיפש מי שאמר לך את זה אם בכלל הוא התכוון דבר שני תחפשי לך את החברים שלך.. את לא צריכה את הפקאצות ואת הערסים ואני מקווה שזה יעבור ותסתדרי אני תמיד פה לדבר וכאלה

S t i t c h

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מבינה אותך. ותתעלמי מהם....את ילדה ממש יפה והם סתם סתומים

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לי מחר מבחן ענקי בג"ג

נכון כיף לי? D:

למעלה