אצאאאא לי השוקהההההההההההההההההההההההההההההההההההה תרנגול קטן אקנה לייייייייי
S Shusho New member 10/11/05 #1 ../images/Emo32.gif אצאאאא לי השוקהההההההההההההההההההההההההההההההההההה תרנגול קטן אקנה לייייייייי
L Little Chiwawa New member 10/11/05 #5 תודה../images/Emo25.gif את יודעת שאנחנו לא דיברנו מאאאלללאא זמן?
נ נכנע לדמעות New member 10/11/05 #8 המוןןןןןן../images/Emo2.gif את מוזמנת לפנות אליי במסנג'ר [email protected] אבל נראה לי שיש לי אותך... >>
המוןןןןןן../images/Emo2.gif את מוזמנת לפנות אליי במסנג'ר [email protected] אבל נראה לי שיש לי אותך... >>
נ נכנע לדמעות New member 10/11/05 #6 אתן יודעות, פתחו פורום לחדרה../images/Emo3.gif זה ממש מגניב (אממ, אני גרה בחדרה אם לא הבנתן. )
W Welcome To My Life1 New member 10/11/05 #9 ../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מגניב ../images/Emo2.gif ווואי את ממש קרובה אליי
מ מלפפון ים New member 12/11/05 #262 אמ. O: נכון את מכירה בבית ספר מישהי בשם אמירה ק'? נכונכון? *O* *אמרתי כבר שאני לא קשורה באורח חסר תקנה? *
אמ. O: נכון את מכירה בבית ספר מישהי בשם אמירה ק'? נכונכון? *O* *אמרתי כבר שאני לא קשורה באורח חסר תקנה? *
ג גינגימניה New member 10/11/05 #7 ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אני פה באיזור.. אין לי שום דולי חדשה העצלנות מתה עליכן +
ג גינגימניה New member 10/11/05 #10 משו עצוב../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=530054 קשה אי אפשר להגיד לה שיש לה זמן כשממש אין לה אותו.. תגיבו שם !
משו עצוב../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=530054 קשה אי אפשר להגיד לה שיש לה זמן כשממש אין לה אותו.. תגיבו שם !
A ApharseMon New member 10/11/05 #13 ../images/Emo28.gifלאעובד לי מרוב תגובות. ]; אם זה מה שאני חושבת יש בי באמת עכשיו הרגשה רעה בלב.):
M Mini Doll New member 10/11/05 #15 ../images/Emo7.gif איזה מסכנה=[ זה לא פייר! תראו כמה היא נותן ועוזרת..ומה היא מקבלת בתמורה?! שאונסים אותה ושהיא הולכת למות סיפור עצוב למדי..=[
../images/Emo7.gif איזה מסכנה=[ זה לא פייר! תראו כמה היא נותן ועוזרת..ומה היא מקבלת בתמורה?! שאונסים אותה ושהיא הולכת למות סיפור עצוב למדי..=[
9 917635 New member 10/11/05 #12 חזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo78.gif היה כיף.
א אנבלייי New member 10/11/05 #16 איימ באקקקקקקקקק ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif היה כיף ^^ ומתיש חוויות אחרכך;; אבל זה, היה מוזרD: והלכנו בתוך נהר דם ושדה חראD: הידד^.^ וצרעות עקצו ילדים וכולם היו נפוחים טהיו צרעות בשיער וזה היה כמו סרט אימה גרוע ^^ הידד |מת|
איימ באקקקקקקקקק ../images/Emo2.gif ../images/Emo13.gif היה כיף ^^ ומתיש חוויות אחרכך;; אבל זה, היה מוזרD: והלכנו בתוך נהר דם ושדה חראD: הידד^.^ וצרעות עקצו ילדים וכולם היו נפוחים טהיו צרעות בשיער וזה היה כמו סרט אימה גרוע ^^ הידד |מת|
G GalGul000 New member 11/11/05 #27 אני מתגעגעת אליך ../images/Emo2.gif מה. כבר שעה לא ראיתי אותך אוף. עכשיו כל השירים של היהודים תקועים לי בראש. תזכירי לי בטיול הבא להביא דיסקמן. אני חייבת להפסיק לקחת לאנשים (נמנמ. כן. מצטערת שהשתלטתי עליו בחלק מהנסיעה )
אני מתגעגעת אליך ../images/Emo2.gif מה. כבר שעה לא ראיתי אותך אוף. עכשיו כל השירים של היהודים תקועים לי בראש. תזכירי לי בטיול הבא להביא דיסקמן. אני חייבת להפסיק לקחת לאנשים (נמנמ. כן. מצטערת שהשתלטתי עליו בחלק מהנסיעה )