האהא XD (המשך.) ../images/Emo29.gif

"מדוזה משועממת, רוצה לראות את מדונה ממש מקרוב?" האמת, לא ממש :]. *הא, שעמום.
* בואו נתעלם, בבקשה? ):

האהא! הם רודפים אותי.../images/Emo7.gif ../images/Emo29.gif

"מדוזה משועממת, סידרנו לך דייט עם מדונה." אבלאבלאבלאבל.
אמרתי שאני לא רוצה. ): סעמק, אתם כ"כ לא ממושמעים, חצופים.
-שעמום.-

בלע, הם רודפים אחרי. ../images/Emo10.gif ../images/Emo29.gif

"מדוזה משועממת, בא לך על פלזמה?" יא! D: כן!
[אני מחר בשעה 15:30 בבית. :) ] -האהאהא.
-

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאוזני - סאפיר:]

רקע כללי- לסאפיר יש חורים באוזניים מגיל שנתיים [חרוזD:
]. סאפיר [בדר"כ] לא שמה עגילים. סאפיר טימפשה. סאפיר לא רוצה שהחורים יסתמו. כי חבל. [
]. סאפיר שומרת על החורים מדי פעם וככה הם נשארים פתוחיםD: אוזן שמאל- אתמול לסאפיר כאבה אוזן שמאל. סאפיר ראתה שיש לה מין חצ'קון ליד החור. אבאשלסאפיר אמר שיכול להיות שזה אינפקציה. בכאבים לא מבוטלים סאפיר הכניסה עגיל ובייעוץ אבאשלסאפיר סובבה אותו מדי פעם, וחיטאה כמה פעמים. אבאשלסאפיר אמר לסאפיר שתשאיר את העגיל בחור לתקופה, ככה האינפקציה תיעלם עם טיפול יומיומי. סאפיר לא רצתה ללכת רק עם עגיל אחד [נדיר? oO] סאפיר ניסתה להכניס עגיל גם לאוזן ימין. אוזן ימין- סאפיר לא הצליחה להכניס עגיל לצד ימין. החור הימני של סאפיר נסתם. סאפיר הלכה לישון. סאפיר קמה. [וואו היא ישנה ממש קצת בזמן האחרון. יו, באמת
.] סאפיר התקלחה והתארגנה לביצפר. סאפיר התלבשה יפה [
] ושמה עגיל שמאל. סאפיר ניסתה לשים עגיל ימין במשך רבע שעה ללא הצלחה. סאפיר הלכה לבית ספר עם עגיל אחד. [לא בולט יותר מדי. אבל מקסים]. כעבור נצח. סאפיר חזרה הביתה, סאפיר ניסתה להכניס שוב את העגיל, ואחרי התייאשויות, מאמצים וכאבים, סאפיר פתחה חזרה את החור. סאפיר שמחה. לסאפיר יש 2 עגילים ממש יפים שהיא שכחה מקיומם. הם קצת כואבים אבל זה יעבור. סאפיר אוהבת שוב לשים עגילים. זה נחמד.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif למה? יש עגילים שהם

לאוזן אחת לבנות. זה יפה
וזה הזכיר לי שגם לי יש חורים שחבל אליהם P: מקווה שהאנפקציה.. איך שלא קוראים לה תעבור

tamaguchi girl

New member
גמלי זה קרה ../images/Emo2.gif

לפני חודש. ואז שמתי עגילים [בכוח
] למרות שזה ממש כאב ושנאתי איתם שבוע. אח"כ הורדתי אותם ועכשיו החורים שלי בסכנת סתימה (
). *הולכת לשים עגילים ולחטא את האוזניים*

shmeksit

New member
נחמד יש לך כוח רצון! ../images/Emo25.gif

חח אני קניתי עגילים במפגש והם עדיין על האוזניים שלי! הם כאלה פרפרים חמודים שהמוכר עשה לי הנחה של 10 שקלים.. הוא היה נחמד.. ^^

Blue Pencil

New member
העיקר שהחור לא נסתם.../images/Emo9.gif

הרבה פעמים קרה לי שאחרי שלא הייתי עם עגילים הרבה זמן החורים כמעט נסתמו, אבל צריך להלחם בהם עד שהם נפתחים שוב.

shooroo

New member
אני יודעתתת *O*

גם קיבלתי במייל מלא תמונות של תינוקות אמיתיים בטירוף בגודל של ביצה בערךXD מפימו *O* דיי ;[

למעלה