שירע. ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo29.gif

את יודעתמה, לא נורא, עכשיו זה יכאב, אני יודעת. אבל תחשבי כמה מאגניב זה יהיה עדו כמה זמן D: יהיו לך שיניים ממש ישרות DD: ועם הזמן, זה יכאב פחות ופחות וכבר אולי לא תרגישי את הכאב. אוהבת המוןהמוןהמוןהמון.
את תעברי את זה, אני נשבעת. ^^"

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

לויודעת איך זה עם רסן, אבל גשר באופן כללי לא כואב הרבה זמן
חוץ מזה- יש אקמול/אדקס/משכך כאבים אחר ששכחתי את שמו
ערבית זה חרא
. אבל עם לא תמשיכי עם זה לתיכון, הציונים במקצוע לא כ"כ משמעותיים, רק תשתדלי לא להוציא 15 וכאלה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנכון שזה כיף שאין זמן? ../images/Emo10.gif

לרוצה שיעור פרטי גוזל זמן מזורגג >>

Blue Pencil

New member
../images/Emo182.gif

עשיתי עכשיו טיפול פנים,וזה אחד הדברים הכי כואבים שיש. ואני אדומה לגמרי,ונפוחה,והעיניים שלי לא תורמות יותר מדי. בגעתי הבייתה ואני עדיין בוכה,אני פשוט לא יכולה להפסיק.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo24.gif

זה תמיד אדום באותו רגע. תראי מחר תהיי כמו חדשה
שהכאבים יעברו מהר. [תלכי לישון. מומלץ. באמת, שתתעוררי לא יכאב לך וגם לא יהיה אדום :0]

Blue Pencil

New member
]:

וכלכך רציתי לעשות היום חורים באוזניים,ולא בטוח שמחר אני אספיק בכלל. והמורה לאנגלית נתנה לנו המון שיעורים שנעשה מחר בשעתיים שהיא לא מגיעה ושנגיש למורה המחליפה בסוף השיעור,ואני רציתי לסיים אותם בבית,לפחות את רובם.ועם כמות הפסקאות שצריך לכתוב,אני בטוחה שאף אחד לא יספיק חצי מזה עד לסוף השיעור,גם לא אני. ותודה לכן
איילת,המצב בפנים שלי לא טוב במיוחד, וזה לא רק קשור ליופי-זה מגרד,כואב ובסנטר התפתח לדלקת. אני רוצה למנוע את זה,ובינתיים זו הדרך היחידה.

Blue Pencil

New member
תודה גם לכן.../images/Emo9.gif[נעה ולאה]

כולכן[כל מי שהגיבה להודעה שלי] גרמתן לי להרגיש הרבה יותר טוב.
נעה, בהתחלה היא סתם שמה חומר מעקצץ,אבל אז היא דוקרת או משהו את כל הנקודות השחורות. S: ואח"כ היא גם מעבירה מכשיר שמעביר גלים חשמליים [
]כדי שלא ישארו צלקות,וגם זה כואב.

o0Invisible0o

New member
תלחצי על השם שלך, בהודעה.

כנסי עם שם וסיסמא למשתמש שלך.
ושם את יכולה לערוך את החתימה.^^

למעלה