../images/Emo24.gif?

הן סתם חג'יג'יות.
:O אם אין לך זמן אפשר לדחות את ה"ללמוד מהבסט"! בהצלחה בעבודה בפיזיקה, שיעבור לך מהר!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifOMG

מסכנה הבחורה... זה איום,איום ונורא.

את צריכה להגיד שיש שם

תמונות שקשות לצפייה. יש בנות שנורא רגישות לזה. וכן, זה נורא נורא עצוב :( וחס וחלילה שזה יקרה למישהו שאני מכירה. וגם אי אפשר לשקם אותה לגמרי..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהפסקתי לראות אחרי חלקיק

מהתמונה הראשונה ב"תמונות קשות לצפייה" זה אמיתי?

shronet

New member
ראיתי את זה פעם...

אבל לא בגרסא מלאה... זה כ"כ נורא...

אל תכנסו לשם. אל.

זה נוראי ודוחה. וזה לא אמיתי. בוודאות. איכס. פשוט איכס. מי שעשה את העמוד אינטרנט הזה הוא אדם רע.

shronet

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שהיו צוחקים על דבר כזה... זה נראה לי מאוד הגיוני ואמיתי...

תתפלאי |:

זה פשוט לא אמין. ואני מעדיפה לא לפרט למה, כי גם ככה יהיו לי בלילה סיוטים מזה. =/

Stinki Winki

New member
איך בוודאות?

איך את יכולה לוודא דבר כזה? מילא אם היה מבקש משהו. אבל מי שעשה את העמוד לא ביקש כלום- איזה אינטרס יש לו?

אין לי מושג איזה אינטרס יש לו.

זה גם לא מעניין אותי. ופשוט... תאונת דרכים לא יכולה לגרום לנזק כזה. זה נראה יותר מדיי... תיאטרלי, מוגזם. בכל מקרה, אדם עם רצון טוב לא היה מפרסם דבר כזה.

shronet

New member
אני חושבת...

זה אולי נשמע קשה, אבל בנאדם עם רצון טוב דווקא כן היה מפרסם את זה. זאת כזאת שיטה, להפחיד אנשים כדי שיזהרו יותר. אני לא יודעת אם היא עובדת או לא, אבל זאת שיטה. התמונות האלה מזעזעות מדי בשביל שמישהו יביים את זה רק בשביל לגרום לאנשים סיוטים בלילה
זאת דעתי...

אה

זה ממש לא משנה למען איזו מטרה, כי כמו שכתבתי כבר, אדם עם רצון טוב לא היה מפרסם דבר כזה. איזה מישהו, ישב והשקיע המון זמן ואנרגייה רק כדי לפגוע באחרים. סתם. סתם כדי לפגוע. כן, יש אנשים כאלה. בוקר טוב אלייהו? ואני מבקשת לסיים כאן את הוויכוח. הוא מפיץ אנרגיות שליליות בפורום.
ואני צריכה להפסיק להתווכח עם אנשים.
ולמצוא זמן וסבלנות לצייר דוליז. וללכת לישון כי מחר צריך לקום בשמונה בבוקר[!!!] X___X;

למעלה