o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

לאמבולנס תמיד מותר להפעיל סירנה, כאילו לא סתם..הייתה לו נסיעת חירום- בטוח.
בקשר לחזרה ברגל..איך נתנו לך? גם אם אני מאוד מאוד אתעקש..ההורים שלי, גם כיום..לא מרשים לי להסתובב לבד בשעות כאלה.
גאד. הבנות בקניון רמת אביב- זה פשוט מזעזע.:S

broken winges

New member
הו..

אני שונאת את בית הספר..שלי לפחות. אני לא אוהבת את המורים ואת שוש בפרט. ויש לנו ספורט וריצת אלף חמשמאות שמוחלקת לנו לארבעה סיבובים.. עשיתי אלף ארבע מאות מתוך אלף חמש מאות שיעור קודם (הוא היה אימון) וכמעט התעלפתי..כל הדרך הלכתי... ואין לי מושג איך אני אעבור את זה..הטמטום הוא שמחליטים שאנחנו עושות את הריצה במקום של חצי קילומטר הליכה ואני הולכת את החצי קילומטר הזה ברגל ואז גם רצות את האלף חמש מאות. ואני נראת כמו ליצן..לא היו לי מכנסי ספורט אז לקחתי מכנס טרנינג כחול מתקופתי כפאקצה קטנה ועכשיו יש לי ציור של ילדה על התחת ועוד משהו.. ואני לובשת תכלת מכוער.. ואני לא רוצה ביס..וללכת קילומטר בבוקר אליו עם תיק כבד.. ואני ממש מתגעגעת לאופייר ולכולכן.. :| ><

Blue Pencil

New member
../images/Emo122.gif

אוקיי. מסתבר שהטטנוס משפיע עליי.
היה לי אתמול חום,ולמרות שלבשתי שלוש חולצות[שאחת מהן היא פליז וגרבתי שני זוגות גרביים[שאחד מהם הוא מעל הברך] והיה לי צעיף-היה לי ממש קר. אז אני בבית היום. ראינו אתמול הצגה["רוצים סיפור אהבה"]והכל שם היה ממש צפוי.
אבל למדנו רק שעתיים אחרונות[הסטוריה והבעה]. D:

Radio Joe

New member
../images/Emo9.gif

הכל מסתדר
ואנשים אוהבים אותי!
ו... נדב כלכך חאמוּד! ^____^ בבוקר הוא שלח לי SMS "היי יפה :) חודש מדהים עבר! זוכרת? נדב." והביא לי סוכרית לב ענקית ומלא לבבות קטנים ^^ ופתאום כולם מתחילים לשים לב. פאק לא רציתי שיידעו. "למה את אפעם לא מביאה סנדביץ' לבצפר?" "יאנוש... את רעבה? לא?! מה נסגר איתך בזמן האחרון?!?" "מה?!@? אכלת משבע בבוקר עד תשע וחצי תאפוח!?!?! תאפוח!!!!?!?" והרבה יותר טוב לי כמו שזה עכשיו ומה עכשיו הם נזכרים להתעניין בהרגלי האכילה שלי?! >< פאק
[אני לבד בבית אוףשנדב יגע כברררר]

o0Invisible0o

New member
היי, את פה!^^../images/Emo24.gif

קצת נעלמת.
שמחה לשמוע שהכל טוב, אני מניחה שנדב זה החבר?
ואממ..יש בעיה עם האכילה שלך..? כי זה נשמע מדאיג.o_0

Radio Joe

New member
החבר ^^

מישהו שם לב שנעלמתי ^^ יא האמ יש לי הפרעות אכילה. אנורקסיה אם תרצי... כאילו לא אנורקסיה ממש. אבל האמ. בלע לא חשוב :| בלא

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבארור ששמנו לב../images/Emo2.gif

נאמ. אנרוסי זה לא סקסי. תאכלי
אוכל זה טוב
תתחדשי, על החבר?

יאייייייייייייייייי!!!!!!!!

ואיי היה כל כך כייף אתמולל היה מטורףף שרתי את כל השירים.. קניתי חולצה בשמונים שקלל..=] והיא יפה אחושליגגגג שיהיה לי מצלמה אני אראה לכםם!! ומחר אעאעעע מחרר אני יוצאת לטיול שנתיייייייייי ואיי ויהיה כייף ואי גאל מאיה ואנבלי לאן אתן נוסעותת..=] אהה בעצם כבר נסעתם אוף.. ויאיי תגיבוו חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני עושה פה עבודה עם חברות O:

ואני אחראית על הקלדה והן מתחרפונות פה
בוהההההה OOOOOOOO;;

למעלה