tamaguchi girl

New member
בגלל שהשעו"ה לא קופצת,אני שואלת כאן

אם אני מכינה טיוט', ורוצה שיגיבו אם הוא טוב ומה צריך לשפר וכאלה, אז איפה אני אמורה לפרסם אותו [שדח"ם, לוח, אחר..]? |מתה|

broken winges

New member
בשעווה ^ ^

אמ.. ואם היא לא קופצת את יכולה לשים פה עד שיפתחו אחת חדשה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהידד../images/Emo9.gif

תהני בא לי טיול! ממש תהני את מאיה וגאל השוות^^

GalGul000

New member
ייאיייי ../images/Emo10.gif

כבר כמעט 10 וחצי, ועדין לא התחלתי לארוז. אבל לפחות עברתי את שלב המקלחת-הורדת שערות. וצריך לקום מוקדם. ובלע. אין לי כוח לטיול שנתי. אני כל כךךך לא רוצה לצאת. טוב, זה די מטומטם שכל אחת מאיתנו כותבת הודעה בנפרד על הטיול
אבלאבל לא נורא. בא לי לקטר. ביי בנות

חמצמצה

New member
מכירה את המצב..

אבל אהמ אחרי שיוצאים ממש נהנים ואז שמחים שיצאנו ולא הברזנו איכשו
אז תהניייי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תהנו בטיול, שלושתכן!
[נו, שיהיה לכל אחת.XD]

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifזה היום הכימפחיד בחיים שלי../images/Emo10.gif

הייתה הופעה מטומטמת בהיכל התרבות שכולם אמרו שהיא מדהימה וזה|ממש לא
| אז הלכתי וזה.... עשר וחצי זה נזכר להיגמר....... שתי אפשרויות ללכת הביתה... 1. באוטו בלי לאכול בעיר 2. ברגל ולאכול בעיר|אני שמנה| כן הלכתי לאכול בעיר
לחזור ברגל.... 11 בלילה מתה מפחד... חזרתי עם חברה כי אנחנו עוברות דרך הבית שלה וזה.... אז עד הבית שלה היא ליוותה אותי|משום מה><| ומאז היה לי ממש מפחיד.... עבר לידי אמבולנס ובדיוק לידי הוא הפעיל סירנה... |מותר לו בכלל
?| קפצתי מפחד... ואז המשכתי ללכת... ודווקא ברחוב שאני הולכת בו חייבת אבל פשוט חייבת להיות הפסקת חשמל>< כל הדרך הלכתי עם הפלאפון על מקש קיצור לאמא
אז בהפסקה|כשכל הרחוב נהיה ממש חשוך
) התחלתי לרוץ והתקשרתי לאמא... |אני פחדנית
| כשהיא לא ענתה החשמל חזר... אבל עדיין רעדתי אז התקשרתילחברה הכי טובה שלי..... ואז היה סיפור דפוק עם שיחות ממתינותוזה
אבל עד הבית דיברתי עם חברה וזה עודד אותי^^ אם מישי קראה את המגילה שתראה שהיא חיה בבקשה
חרא מחר לקום בחמש וחצי
אני נוסעת לבימה לראות שלמה המלך ושלמי הסנדלר>< ואז לקניון רמת אביב
כל הפאקצות הולכות לעשות שששוווופפיינננגג בשעה אחת.. כמה נחמד^^ אולי אני אקנה חולצה או משו

למעלה