גם אצלכם היה מצעד הספרים?../images/Emo2.gif

היה אצלנו ביסודי, אפילו לקחו אותי פעם לפעילות בירושליים (איך אני זוכרת?
) אצלי הקטע עם הבגדים די מוקצן, אני חושבת. התאהבות או משהו^^ זה בטח גם מה שמשך אותי לדוליז, עוד דרך להתעסק עם בגדים>< LOL

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהיה לנו ביסודי חידון ישובי.

מה שהיה לנו שנה שעברה זה משהו שהתחיל רק שנה שעברה בבצפר שלנו. בחירות לספר,אבל מצעד הספרים היה מורכב משלושת מצעדי הספרים האחרונים+ספרים שתלמידים המליצו.

DOLLS GIRL

New member
אוי נכון היה לנו חידון ישובי

הייתי צריכה להשתתף בו אבל לא הודיעו לנו ! זה היה מבאס! אבל הסתפקתי בזה שכתבו אלי העיתון

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאמ..

דבר ראשון אמרו לנו איזה ספרים אפשר לקרוא, ואז שני הילדים מכל כתה שקראו הכי הרבה ספרים ענו על שאלון, והילד שענה על הכי הרבה שאלות מכל השכבה ניגש לחידון. היה נציג אחד מכל בית ספר[4 בתי ספר]. ואז שאלו כל מיני שאלות על הספרים. איזו עבודה זה עשה,מי החבר הכי טוב שלו. וגם אמרו כל מיני דברים וצריך לנחש מי כתב את הספר.

../images/Emo140.gif צומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנסו

מי מחר לא לומדת? פליז כנסו לצ'אט משעמם פה

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifתודה נעה ונועה.../images/Emo25.gif

אנחנו לומדים בלדות סקוטיות עממיות[סר פטריק ספנס], אם אני לא טועה,הספר שלנו הוא הוצאה של הבצפר. ולמדנו את הסיפור "אם לא למעלה מזה"/י.ל.פרץ.

את בז'?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

הייתי בטוחה ח'.ואם את ח', יצאתי טיפשה. בלדות עממיות זה פוי. אנחנו למדנו סר פטריק ספנס, אדוארד אדוארד, שלושה בני עורב, ולורד רנדל. וגם אנחנו למדנו את אם לא למעלה מזה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifח'.[:

לורד רנדל ושלושה בני עורב למדנו שנה שעברה. ס.פ.ס אנחנו לומדים השנה,וגם את אם לא למעלה מזה.

למעלה