חמצמצה

New member
אותי זה לא מבהיל בכלל! ../images/Emo13.gif

חחחח זה דווקא היה אמור להרגיע אותך בגלל הסורגים והכל

|מישה נזכרתי בעוד...

אתמול הלכתי לאיזו חנות עם סבתא שלי ואיזו אישה שאלה אותי אם אני עובדת שם O_______________0 ופעם כמעט זרקתי את הבגדים המלוכלכים שלי לפח כי לא שמתי לב לאן אני הולכת><

TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

חמודות שלי, להרגיע קצת עם השרשורי אוף, טוב? P: בכלזאת זה פורום דוליז. אמ סליחה אם אני קצת מוציאה עליכן עצבים :$ שבוע טוב וחג שמח!

GalGul000

New member
היה ממש כיף אתמול.

יצאתי למסיבה, למרות שהייתי חצי חולה, לא היה לי חשק בגרוש וידעתי שמלא אנשים לא באים. בהתחלה היה סתם כזה. מוזיקה לא משהו והיה יחסית יבש. אבל לקראת 2 התחיל להיות ממש כיף... כמה שחשבתי שאני הולכת לסבול, נהנתי בטירוף. אז למרות שמיליארדי אנשים נגעו לי בתחת, מישהו בא משומקום וניסה לנשק אותי, וסיגריה של מישהו נגעה בי בטעות [מסכן, איזה מבט מבוהל היה לו על הפרצוף כשהוא קלט...
], היה ממש כיף.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

הלכתי לקחת את אחותי מחברה שלה היום. ואני עומדת בדלת ואבא שלה מתחיל לדבר איתי. נשמע די נחמד:] וסתם הוא שאל אותי על אחיות שלי ואז דיבר על אחיות שלו(או על בנות דוד, לא ברור
) ואז הוא אמר לי- "אז את חיילת?" ואני ככה-
OO הממ..טוב...לא
זה היה מוזרP:

Radio Joe

New member
אע תפסיקו לשלוח לי מסרים!!!!11

27 מסרים חדשים שאני פאקינג לא יכולה לקרוא בגלל המחשב המטומטם. 27!!!!11111 ;[

אוי ווי.../images/Emo54.gif

מצאתי את ההודעה הכי הכי ישנה שלי, מאוגוסט 2002, בניק אידיוטי. זה היה פאקינג לפני כיתה ו'. אע?
הייתי ממש ממש פאקצה. וגם, מצאתי דוליז ישנות שלי שכ"כ אהבתי פעם..אני באמת באמת תוהה למה.

הנה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כתבתי על זה באוף הקודם, בתקווה שיקפוץ. הוא לא עשה אתזה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=63540156

חמצמצה

New member
אין מה להרגיש רע ../images/Emo3.gif

יש לי תאוריות על כל שכבת גיל והטענה שלי היא שכיתה ה'-ו' זה כשכל הבנות מנסות להתפקץ אין מה לעשות. זה שלב שצריך לעבור בחיים
כל אחת בדרכה שלה

עכשיו אני הרבה יותר פקאצה מאשר אז8-

בכיתות האלה למשל לא הייתם שומעים את המילה "בגדים" מהכיוון שלי, בכלל לא היה בראש שלי, הייתי עסוקה בעיקר בלקרא
ודווקא ספרים רציניים, לא קראתי אף פעם את הרומנים לנערות או משהו כזה

../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

בול כמוך, רק שכן קראתי רומנים קיטשיים
כאילו, לא רומנים בדיוק, את כל ספרי הנעורים האלה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif.

גם אני לא קראתי את כל הרומנים האלה, בעצם בכתה ה'-ו' אפחד לא קרא אותם. אבל עכשיו כולם קראו את סודות נעורים,והוא אפילו זכה במצעד הספרים אצלנו[עשינו פעילות מיוחדת לבצפר בנושא]. אני חושבת שאנחנו[אני מכלילה את עצמי ואותך
] מדברות יותר על בגדים והכל לא בגלל שאנחנו יותר פקאצות,אלא בגלל הגיל. כמו הנושא של התאמת צבעים וכל השאר.X:

למעלה