little beetle1

New member
שרשורי פאדיחווווות.

נומה?.. משעמם לי כלכך ואני כל פם נכנסת לפורום וראוה שהוא נשאר אותודבר. אני לא מסוגלת סליחה
אז המ...שרשור פאדיחות. שרשרו להנהתכן

little beetle1

New member
אוקי הנה כמה שלי.

אני הולכת עם חברה שלי יורדות במדרגות פתאום אנחנו רואות אוטו כמוו של אמא שלי. אני אומרת לה "זוהר בואי אמא שלי תקפיץ אותך הביייתה
" והיא באה אני פותחת ת'דלת פתאום אני רואה 2 ילדים קטנים מסתכלים עליי ואני מתחילה לצחוקקקקק יוווווו זה היה קורע. והמ...פעם אחת הלכתי בחנות. ואז הסתובבתי ונתקעתי בבטן של איש שמןןןןןןן אבל לא מלא שמןןן ענק גדול. ונתקעתי לו בבטן וזה היה קוררעע.. זהו נראלי

חמצמצה

New member
הו יש כלכך הרבה ../images/Emo3.gif

אבל יש את הסיפורים העיקריים
מקרה א' XD אני וחברה שלי הלכנו לחוג ובכניסה היה שלט- זהירות! שטיח אז אני "למה צריך להזהר משטיח?" צחקנו חשבנו שזה אידיוטי ואז הגיע הרגע, שהחלקתי בגלל השטיח
כמובן שכולם הסתכלו על הטיפשע
שנפלה בגלל השטיח ..
מקרה ב' XD סוף שנה- ח'. כולם מביאים כאלה יומנים שיכתבו להם משו, נו זכרונות. אז אחת מהבנות בשכבה שלא הייתי איתה כלכך בקשר, אבל חמודה ביקשה שאני אכתוב לה
אז אח"כ ישבתי עם ידיד שלי, וטענתי שזה מוזר שהיא רצתה זיכרון ממני ושאני אכתוב לה, כאילו מה כבר ידעתי לכתוב אקיצרררר היא ישבה בדיוק מאחורי
שמעה הכל והיה לי לא נעים בכלל, ידיד שלי רמז לי שהיא מאחוריי אז לאט לאט החלתי לתקן את דבריי
אבל היא לא כעסה או משו, שכחה כנראה
נמנמ אני אזכר בעוד

חמצמצה

New member
אהמ

סתם אני תמיד מהטיפוסים האלה שנתקעים פינות
נכון לפעמים הולכים הולכים |אזהרה| בום! פינה של ארון או משו, ואז אני מתחילה לקפץ על רגל אחת ובוכה על אובדן התחושה באצבעות הרגליים
זה קורה אחת לכמה שעות
טיהי, טיפוס מפודח
אהמ בכלל אני נזק שכזה. אצל חברה שלי, תמיד שהיינו יושבת מול המחשב, אז הוא מתחת לשולחן כזה ואני מתנדנדת כזה עם הרגליים, נו כשאחת קדימה אחת אחורה אחת אחורה אחת קדימה.. בכלמקרההההה תמיד הייתי מכבה אותו עם הרגל בלי כוונה
איזה 3 פעמים ב5 שעות

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifגמלי זה היה קורה..

איזה מצחיק זה.. ועכשיו אח שלי הקטן מסתובב לי בין הרגליים כשאני על המחשב ואז בטעות הוא מכבה לי ואני תופסת ת'קריזה של החיים, לעיתים קרובות זה באמצע משו שעוש לא שמרתי>.<

שטופ

New member
שטיח?!

מכירים את 'זהירות מדרגה'? איפה שיש כאלה שלטים- בכל מקרה תשים לב למדרגה. איפה שאין- דווקא צריך אותם... צילמתי פעם דלת שהיה עליה שלט 'זהירות דלת!!!'. מוזר

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif

אבל דלת זה מובן כזה כי הרבה אנשים נתקעים בדלתות
נו כשהדלתות נקיות כאלה, והן מזכוכית- שקופות לא שמים לב ונכנסים בהן!

נכנסים../images/Emo122.gif

בגיל 4 בערך הייתי אצל חברים של ההורים והייתה להם כלבה בחצר, רצתי אליה, רק לא שמתי לב שהייתה דלת מזכוכית בין שתינו. הדלת נשברה ועל היד שלי יש עד היום צלקת די גדולה. הייתי צריכה ללכת לבית חולים אבל התעקשתי שלא, הכי הרבה שהצליחו היה להחזיק אותי בכוח בכוח ולשים לי יוד או משהו>< ואמא שלי בכלל לא הייתה שם
הי, זו טראומה
-פאדיחה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifואני.

פעם הייתי אצל חברה ואמא שלה ניקתה ת'שמשה ואחרי זה בכלל לא ראו אותה, ואני בכללללל הההתלהבות שבעולם יוצאת , פתאום נתקעת. ואז כל המשפחה שלה הייתה שם.
:

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif*לאקשורה*

כשהייתי קטנה הלכתי עם אמא שלי לחנות גדולה כלשהי והיא הייתה בצד אחד של החנות ואני בצד השני,בינינו הפרידה דלת זכוכית. ואני רציתי להגיד לה משהו,ורצתי אליה,נתקעתי בדלת,ונפלתי אחורה
והיה בום כזה ומלא אנשים התסתכלו עליי. ואז המוכרת רצה אליי ושאלה אותי אם אני בסדר ונתנה לי סוכריה.
וגם.. כשגרתי בחיפה הייתה לי מטפלת[או בייביסיטר] שעבדה בבורגראנץ' שבמרכז חורב. והלכתי איתה כי היא הייתה צריכה שם משהו, ויש להם מין דלת כזו שדוחפים והיא עפה חזרה[מבינות?
], ואני רציתי לעבור ובדיוק מישהו שיחרר את הדלת כי הוא לא ראה אותי. אווץ'.

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifנאמ..XD

אני ילדה מחורפנת..._. קיצר זה היה ככה באחד ממפגשי אזריאלי אחת הבנות שהכרתי שם הביאה 2 מציטים, וכשהיא הוציאה אחד מהם, אני וחברה שלי (נאמ אחותי התאומה..*.*) התנפלנו עליה והיא זרקה את המציט לכיוון איזה ספסל שלידו עמד חייל.. ומה הוא ראה שתי בנות משוגעות רבות ומרביצות אחת לשנייה בשביל מציט צהוב מטריד.. אז הוא ניגש ושאל אם יש לנו חבר...>< זה היה מטריד..:\ ועוד אחת ממש ממש מפדחת נאמ..יצאתי לטייל עם שני ידידים ואממ כשנפרדנו אחד מהם נישקתי בשפתיים..בעע..אבל זה לא היה בכוונה.. ._....זה היה אמור להיות לכי והוא לא הפנה את הראש..><..ארג..:\ נאמ ובה היה מפדח שהוא שאל אותי אם אני בסדר..כי זה לא היה אמור לקרות..><... אם אני אזכר אני אכתוב..XD

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifנאמ

אבל היא לא ביאולוגית.. אנחנו סתם דומות בצורה מטרידה..חחחחחחחח

GalGul000

New member
אוי זה קרה לי אתמול.

באתי לנשק מישהו על הלחי והוא קצת הסתובב כזה. אז זה יצא בערך על השפתיים. חצי כזה
זה היה די לא נעים, אבל שנינו התעלמנו מזה. הקטע הוא שהספקתי לשכוח מי זה היה

|מישה|הוו.. סוף סוף משו בתחום שלי:)

ממ.. אני חייבת להיתקע ב-כ-ל פינה שאני רואה. כשהיתי בקינג סיטי באילת היה שם מין מבוך סורגים, אז אני הולכת לי בשקט פתאום אני רואה את עצמי במראה שהיתה שם ומזה נבהלתי>< התחלתי לצרוח ממש חזק>< ממ... אני תמיד מתבלבלת במילים ואז זה נשמע מצחיק וכולם צוחקים עלי><

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif

חחח מה נבהלת מה? XD חחח חהחה גמאני נתקעת בפינות אבל הקטע עם המיליםם זה נורא
רציתי להגיד חתכתי בצל ויצא לי ביצלתי חתך רציתי לומר לחברה שלי שבסימס חטפו אותי חייזרים ואמרתי חייזרו אותי חטפים. הוא זה מתסכל, אני אפ'פעם לא מצליחה לדבר כמו שצריך

למעלה