../images/Emo45.gif

גם מים! וחלב!
דחפו לי מלא עוגת דבש כי זה יום כיפור או משהו. העיקר שהיה טעים
איך היה הצום? קל/נחמד/קשה?

GalGul000

New member
מים ../images/Emo47.gif

ברגע שראיתי 6:45 טסתי למטבח ושתיתי כוס מים. ואז כוס תה. ואז 2 כוסות קולה. ואז שוב כוס מים. ה3 שעות האחרונות של הצום היו נוראיות... הייתי מיובשת לגמרי. כולי עם סחרחורות ובחילה ורק רוצה לשתות
אבל לא נשברתי.

כל מי שכתבה בפורום בזמן יום כיפור

היא שברה, כי אסור להשתמש במכשירים חשנמל וכו אפר רק לקרוא,לשחק ולישון.

GalGul000

New member
איזה שטויות.

כל אחד מאמין במה שבא לו. אם אני נוסעת ביום שבת אסור לי לצום? זה בולשיט. יש לי את הסיבות שלי למה לצום. לא אצל כולם זה אותו דבר.

GalGul000

New member
וזה ממש לא קשור ללשבור צום.

צום זה אומר לא לאכול ולשתות. אין לזה שום קשר למכשירי חשמל.

917635

New member
אפשר לצחצח שיניים עם מברשת חשמלית?

+
בעצם זה לא משנה כי במילא לא צמתי..

GalGul000

New member
אסור לצחצח שיניים בכלליות ../images/Emo3.gif

אבל הי, איכס. שכולם יהיו כופרים בקטע הזה

Stinki Winki

New member
אמ לא מדוייק.

הקביעה של "אסור להשתמש בחשמל ואסור לנסוע" (גם על אופניים, דרך אגב) היא קביעה של רבנים, ולא כולם הולכים לפי קביעות כאלה
.

yaeloolik

New member
אז צמתי../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif

ורק שתדעו הרבה יותר קל לצום עם מחשב><. היו בעבר ימים שלא אכלתי בהם כמה שעות... אבל פשוט השתעממתי כ"כ. זה מחרפן. כולם קוראים או ישנים אפשר להשתגע
. והשעה האחרונה הייתה כ"כ מתסכלת
. אבל הנה... צמתי עוד שנה
. *גאה*

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifD:

אז אני לא צמתי.אבל נהניתי
אתמול הסתובבנו עד שתיים עשרה וחצי ואז שתי חברות באו אליי וראינו חברים. הן הלכו בשתיים כי כמעט נרדמתי מול הטלויזיה. היום קמתי ב11:30 אבל לא היה לי כח להפגש כדי לסוע על אופניים.
וראיתי חברים וסרט.. בארבע נפגשתי עם שלושה ילדים,ורק אני הייתי עם אופניים.
הם היו עם סקייטבורד[אחד יודע,אחת לא]ורולרס. החלטנו ללכת לסקייטפארק,עברנו דרך הבית שלי ולקחתי את הסקייטבורד שלי. והצלחתי לעלות על הרמפה הרגילה.
ואז כל הדרך הבייתה[ירידה]הצלחתי לסוע בלי ליפול!
[עם קצת עצירות בגלל מכוניות ופסי האטה.] אבל הצלחתי.ואני מרוצה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיאי?

המממ יפה כול מי שצמה אני נשברתי ב-12:30 הו בערב היה נחמד טיילנו אבל לא היה לי מצב רוח משומה מוזר טוב אז אולי לא הייתי קופצנית ושמחה כהרגלי אבל אל נורא המממ השכנים הדליקו עכשיו מזויקה מזרחית בפול ווליום יאו אני לא אוהבת אמא שלי מכריחה אותי לעשות מלא דברים כי אם אני לא מסכימה וזה ולא רוצה היא אומרת שהיא לא תתן לי ללכת למפגש נו יופי עד למגש כול הבית יהיה מסודר בלע אוף טוב נו נחמד אין לי כוח לספר גמר חתימה טוסבה

leonel knight

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחר יומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב לי:]]]]]]]]

למעלה